Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 17:58)
O tai ko grasini jau ne pirmą kartą? Ir dar ten ta kavine prisidengdama?

Žinau, nori draugiškų santykių.

Na, pabandykim.

Kur kas tau cia vel kyo grasina? Ar ne per didele garbe tqu butu?

Kokiu draugisku santykiu? Kur? Su kuo? Susireiksmini.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 22, 18:28)
Tuo metu kai tie dalykai vyko buvai dar nesubrendus... ishvaziavo zhmones pasidare tvarkingus popierius

Pasaku nesek
Atsakyti

Tu gi cia aiskini apie uzgaveliu zyduku teises ir kaip tai izeidzia zydus biggrin.gifbiggrin.gif
Per daug laisvo laiko turi. Butum uztektinai uzimta, tai tokiomis nesamonemis tavo galva nebutu uzkista.
Papildyta:
Kaip noriu, taip ir triedziu, neuzdrausi biggrin.gif
Papildyta:
Tu teisi, Idomučia nusišneka...eilini karta.
Papildyta:
Oho!!! Vadoveliuose.

Nu pasirodo vadovėliuose reklama į VV Landsbergio organizuojama stovykla, kuri ne tokia pigi pasakyčiau ir nuoroda į ši negaliu pavadinti filmą. Aš kai ką vis išgirstu iš Lietuvos man sunku patikėti, maniau feikas nu ne susiradau YouTube nu tea toks.

Kas ten daroma su vaikais tos šalies...

Viena stovykla išgarsėjo su siūlymais išmėginti gėjiskus santykius, kita dabar su siūlymais mergaitėm tuoktis ir žudytis, man čia jau beveik ir pedofiluja kvepia.  

Atsakyti

Rimtai: kokiom nesąmonėm, Burbe, neva sauganti lietuvių kultūros paveldą? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
O gal tiesiog ne toj aplinkoj esu, ne tas knygas skaitau, ne tuose renginiuose būnu, JK Šikučių kaimo menininke? biggrin.gif

Ale kaip tu burbai pavydi, nu bent mokėk taip akivaizdžiai nerodyti... :D​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 17:31)
>cia vieningu tevu fb grupėje paskelbta ne dabar, anksčiau.

Manęs nedomina, kokiuose soc. tinkluose tai paskelbta. Kadangi tu drįsai šį feiką paskelbti Supermamoj, reikalauju to vadovėlio ar kitos mokymo priemonės bibliografinės metrikos.

Nepaskelbi - būsi melagė ir feikų platintoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2023 - 17:49
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73048118" data-time="1677075446"><div><p>Tu gi cia aiskini apie uzgaveliu zyduku teises ir kaip tai izeidzia zydus vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Per daug laisvo laiko turi. Butum uztektinai uzimta, tai tokiomis nesamonemis tavo galva nebutu uzkista.
Papildyta:
Kaip noriu, taip ir triedziu, neuzdrausi vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tu teisi, Idomučia nusišneka...eilini karta.
Papildyta:
Oho!!! Vadoveliuose.</p></div></blockquote><p>Nu pasirodo vadovėliuose reklama į VV Landsbergio organizuojama stovykla, kuri ne tokia pigi pasakyčiau ir nuoroda į ši negaliu pavadinti filmą. Aš kai ką vis išgirstu iš Lietuvos man sunku patikėti, maniau feikas nu ne susiradau YouTube nu tea toks.</p><p>Kas ten daroma su vaikais tos šalies...</p><p>Viena stovykla išgarsėjo su siūlymais išmėginti gėjiskus santykius, kita dabar su siūlymais mergaitėm tuoktis ir žudytis, man čia jau beveik ir pedofiluja kvepia.  </p>

Bože...Bože...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 18:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73048120" data-time="1677075847"><div><p>Rimtai: kokiom nesąmonėm, Burbe, neva sauganti lietuvių kultūros paveldą? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
O gal tiesiog ne toj aplinkoj esu, ne tas knygas skaitau, ne tuose renginiuose būnu, JK Šikučių kaimo menininke? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ale kaip tu burbai pavydi, nu bent mokėk taip akivaizdžiai nerodyti... biggrin.gif​ </p>

Paštininkė nemoka pavydėti tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 17:37)
Nu pasirodo vadovėliuose reklama į VV Landsbergio organizuojama stovykla

Kur? Reklamos nuotrauka, vadovėlio bibliografinė metrika.
Laukiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 18:49)
Kadangi tu drįsai ...j, reikalauju

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 17:52)
Bože...Bože...
Papildyta:

Paštininkė nemoka pavydėti tyliai  biggrin.gif

Tai aišku, jetau, čia toks dalyyykas, kaip aš tyliai pavydėsiu: nemoku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 18:54)
Tai aišku, jetau, čia toks dalyyykas, kaip aš tyliai pavydėsiu: nemoku biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sakyciau 'mokinkis', bet tu jau per senas kaliošas, kad pakeist kazka galetum savyje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 17:53)

Tu irgi už feikų platinimą Supermamoj?

Žinosim.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 17:56)
Sakyciau 'mokinkis', bet tu jau per senas kaliošas, kad pakeist kazka galetum savyje.

Na, matai, net pasakyt nemokėtum. Mokykis, o ne mokintis. Jetau, jau pamiršau: primink, o ko man reikia mokytis, tavo nuomone?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 18:59)
Tu irgi už feikų platinimą Supermamoj?

Žinosim.
Papildyta:

Na, matai, net pasakyt nemokėtum. Mokykis, o ne mokintis. Jetau, jau pamiršau: primink, o ko man reikia mokytis, tavo nuomone?

Tu cia esi didžiausias feikas biggrin.gif . Vieniša boba, norinti kažką reikšti bent interneto platybėse.

Primink, kadapradedama kabinetis prie gramatinių klaidų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2023 - 18:06
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 18:05)
Tu cia esi didžiausias feikas  biggrin.gif . Vieniša boba, norinti kažką reikšti bent interneto platybėse.

A vat ir ne.

Tai tau priimtini tavo draugės Lutukės Supermamoj platinami feikai?
Atsakyti