Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tai tu man siūlai niekuo nebetikėt ką perskaitau? Ar kaip?
Pas mus jau senokai Barboroje (online Maxima), pvz. nori nupirkti 3 kg vynuogių, o atveža būna tik 1 ar 2.

Galvoja, kad 3 perdaug 😂

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 24, 14:44)
Pas mus jau senokai Barboroje (online Maxima), pvz. nori nupirkti 3 kg vynuogių, o atveža būna tik 1 ar 2.

Perki Barboroje? Leidi save sekti? Man niekada nebuvo jokių ribojimų biggrin.gif . Gal kad nebijau sekimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 24, 13:44)

Maziau tu tikek ta media. Gal ir limituoja, jei perki 3 padeklus kliausiniu, 5 kepalus duonos,bet, jei normaliai perki kelioms dienoms, tai jokiu problemu nera.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 24, 15:45)
Maziau tu tikek ta media. Gal ir limituoja, jei perki 3 padeklus kliausiniu, 5 kepalus duonos,bet, jei normaliai perki kelioms dienoms, tai jokiu problemu nera.

Limituodavo druską, kruopas, konservus vienu metu kai kovidas prasidėjo ir karas, nes žmonės kaip bepročiai pirko. Kas iš baimės, kas naudodanasis proga perpardavimui ax.gif
Atsakyti

Lažkaip tas snygis nebegražu 🤔 visai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 vasario 2023 - 14:01
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 24, 13:52)
<p>Lažkaip tas snygis nebegražu 🤔 visai</p>

Nieko dar visai. Baisiau būtų, jei kovo 15 būtų. Geriau dabar, nei po to gegužę su striukėm vaikščiot, brr
Atsakyti
https://twitter.com/...983721507299333
Atsakyti

Turim 10mln!

Atsakyti

Tikiuosi, kad kiekvienam ruskiui atsirūgs tai, ką jie pridirbo. gaila, netikiu karma ir užkeikimais, prakeikčiau iki 7 kartos šlykštynes. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 24, 15:13)
<p>Tikiuosi, kad kiekvienam ruskiui atsirūgs tai, ką jie pridirbo. gaila, netikiu karma ir užkeikimais, prakeikčiau iki 7 kartos šlykštynes. </p>

Neprakeiktum rolleyes.gif gi ne tavo šeimą išžudė ar tavo?
Taip kad atsargiai, kad atgal nekristų. Kiekvienas keikti turi tik už save
Atsakyti

netikiu aš tom nesąmonėm, na, bet kokiu atveju, aukokim, mes tai galim :)

Atsakyti

Tikiuosi, kad kiekvienam ruskiui atsirūgs tai, ką jie pridirbo. gaila, netikiu karma ir užkeikimais, prakeikčiau iki 7 kartos šlykštynes. 

O kas jiems ten atsirugs ,ar jie supras kad blogai ?/ pvz kokioj ciukcijoj  ,ten niekas nesugriuvi,nesudege  gavo koldunu 5kg uz mirusi  arba televizoriu  gal elektra pazades ivesti  . Taip ir gyvens toliau  ..i kariuomene ima  is kaimu atokiausiu kampeliu  ,jie maskva  is atviruciu mato .

Per antra pasaulini kara   juos vokieciai vadino    ,,stepnyje  dikari  ,,  stepiu laukiniai ,,   ir dabar tas pats   ,paciai rusijai  tai naudingu durniu mesa  ,kaip visi nuteisti is kalejimu . Jie prasivalo  nuo sbrodo  ,visuomenes siuksliu 

Atsakyti