Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(markovka @ 2023 02 24, 18:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73048687" data-time="1677244389"><div><p>Tikiuosi, kad kiekvienam ruskiui atsirūgs tai, ką jie pridirbo. gaila, netikiu karma ir užkeikimais, prakeikčiau iki 7 kartos šlykštynes. </p></div></blockquote><p>O kas jiems ten atsirugs ,ar jie supras kad blogai ?/ pvz kokioj ciukcijoj  ,ten niekas nesugriuvi,nesudege  gavo koldunu 5kg uz mirusi  arba televizoriu  gal elektra pazades ivesti  . Taip ir gyvens toliau  ..i kariuomene ima  is kaimu atokiausiu kampeliu  ,jie maskva  is atviruciu mato .</p><p>Per antra pasaulini kara   juos vokieciai vadino    ,,stepnyje  dikari  ,,  stepiu laukiniai ,,   ir dabar tas pats   ,paciai rusijai  tai naudingu durniu mesa  ,kaip visi nuteisti is kalejimu . Jie prasivalo  nuo sbrodo  ,visuomenes siuksliu </p>

Nu bet tie iš kalėjimų ne visi žus, dalis grįš į laisvę, likusių ruskių nelaimei.
Atsakyti

Man jaučiu jau perdaug šiandien to karo...

:cry2:

Negaliu aš apie tą Bučą žiūrėt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 vasario 2023 - 16:57
QUOTE(markovka @ 2023 02 24, 17:05)
Per antra pasaulini kara   juos vokieciai vadino    ,,stepnyje  dikari 

biggrin.gif biggrin.gif vokieciai biggrin.gif vadino biggrin.gif 'stepnyje dykari' rusus biggrin.gif biggrin.gif
"Stepnyje dikari' labai vokiškas pavadinimas biggrin.gif

Ku.rva kokie glušiai renkasi mamkose. Is kokiu bybkaimių jūs čia suėjot i sm?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 24, 17:45)
Nu bet tie iš kalėjimų ne visi žus, dalis grįš į laisvę, likusių ruskių nelaimei.

Kodel tu visă taută vadini 'ruskiai'? Tu esi psichiškai nesveika ar idiotė nuo gimimo?

Kad montekrista taip raso, tai jei galima, ji gi durnė boba, nejau tu irgi tokia?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 24, 17:53)
<p>Man jaučiu jau perdaug šiandien to karo...</p>
<p>  cry.gif</p>
<p> </p>
<p>Negaliu aš apie tą Bučą žiūrėt...</p>

Lietuva turbūt nori karo, kaip gqlima spresti is valdzios veiksmų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 vasario 2023 - 17:00
ruskiai ruskiai ruskiai. Tie 5 proc rusų, kurie pasisako prieš karą, visos tautos neišgrynins. Jie turės vietos ir taikos trokštančiame pasaulyje, ne tik ruskyne. O visi ruskiai turėtų būti neįleidžiami į kitas šalis, jei klausimyne pažymi teigiamą atsakymą, jog Krymas ruskių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 24 vasario 2023 - 17:15
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 24, 18:14)
ruskiai ruskiai ruskiai. Tie 5 proc rusų, kurie pasisako prieš karą, visos tautos neišgrynins. Jie turės vietos ir taikos trokštančiame pasaulyje, ne tik ruskyne. O visi ruskiai turėtų būti neįleidžiami į kitas šalis, jei klausimyne pažymi teigiamą atsakymą, jog Krymas ruskių.

Kas tau sakė, kad 5%? Delfis?

Pvz Lietuvoje gyvenantys lietuviai. Vazineja po visa europa ir vagia automobilius. Vagia ir veža I Lietuvą, kad galetu pardavineti dalis ir is to gyventi Lietuvoje. Bet negirdejau niekur, kad del tų išsigimėlių mus kas diskriminuotu europoje. Tu esi neišprususi bobelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 vasario 2023 - 18:02
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 24, 17:14)

Daug mes galėjom pasipriešinti prieš valdžią, kai skiepytis nenorėjom? užsibarikadavo seime, prisistatė pilna policijos ir t.t.
Erelė gi mat atsiradai. Ką jiems siūlai daryti? Tu save dėl sporto klubų ir kavinių prievartavai, iš pradžių gi nenorėjai skiepytis. Tai kaip jiems siūlai, kalėjime pūti? Pati juk tu irgi prisitaikėlė smile.gif

Žmogų reikia vertinti kiekvieną atskirai, o ne visus bendrai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 24, 18:49)
Pati juk tu irgi prisitaikėlė smile.gif

Viena is mirtinų nuodėmių.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 24, 19:49)
Daug mes galėjom pasipriešinti prieš valdžią, kai skiepytis nenorėjom? užsibarikadavo seime, prisistatė pilna policijos ir t.t.
Erelė gi mat atsiradai. Ką jiems siūlai daryti? Tu save dėl sporto klubų ir kavinių prievartavai, iš pradžių gi nenorėjai skiepytis. Tai kaip jiems siūlai, kalėjime pūti? Pati juk tu irgi prisitaikėlė smile.gif

Žmogų reikia vertinti kiekvieną atskirai, o ne visus bendrai.

Nespręsk pagal save. Tave per prievartą kas paskiepijo? Niekada nepasisakiau prieš skiepus, laukiau kol jie atsiras, pasisakiau už verygos draudimus, jei pamiršai. Aš tai net į Vilnių važiavau kad greičiau galėčiau pasiskiepyti. Tada sporto klubai visiems buvo uždaryti, nesvarbu skiepytas ar ne. Aš pasitikiu savo gydytoja. Besąlygiškai. Bent medicininiais klausimais, až suprantu, kad ji geriau už mane žino. Tik buduliams atrodo, kad jie geriausia viską išmano, tiek medicinoj, tiek teisėj, tiek krepšiny.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 24, 19:49)

Pvz Lietuvoje gyvenantys lietuviai. Vazineja po visa europa ir vagia automobilius. Vagia ir veža I Lietuvą, kad galetu pardavineti dalis ir is to gyventi Lietuvoje. Bet negirdejau niekur, kad del tų išsigimėlių mus kas diskriminuotu europoje. Tu esi neišprususi bobelė

WTF?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 24, 18:06)
Nespręsk pagal save. Tave per prievartą kas paskiepijo? Niekada nepasisakiau prieš skiepus, laukiau kol jie atsiras, pasisakiau už verygos draudimus, jei pamiršai. Aš tai net į Vilnių važiavau kad greičiau galėčiau pasiskiepyti. Tada sporto klubai visiems buvo uždaryti, nesvarbu skiepytas ar ne.  Aš pasitikiu savo gydytoja. Besąlygiškai. Bent medicininiais klausimais, až suprantu, kad ji geriau už mane žino. Tik buduliams atrodo, kad jie geriausia viską išmano, tiek medicinoj, tiek teisėj, tiek krepšiny.

kita gi dalis gydytojų patarė savo pacientams nesiskiepyti
tai kaip čia dabar? jie irgi savo gydytojais pasitiki bigsmile.gif

krepšinis tai ypatingai aukštas mokslas, raketų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 24, 20:24)
kita gi dalis gydytojų patarė savo pacientams nesiskiepyti
tai kaip čia dabar? jie irgi savo gydytojais pasitiki bigsmile.gif

krepšinis tai ypatingai aukštas mokslas, raketų biggrin.gif

Nu tai gerai, o dėl to kad aš ir kiti pasiskiepijo, žmonės žuvo? Karas gal prasidėjo?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 24, 18:27)
Nu tai gerai, o dėl to kad aš ir kiti pasiskiepijo, žmonės žuvo? Karas gal prasidėjo?

O kaip tie žmonės, kuriems sunkūs šalutiniai pasireiškė? Jei tau nepasireiškė, tai po tavęs nors ir tvanas? kuo tu tada geresnė už X rusą, kuriam px tas karas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 24, 20:38)
O kaip tie žmonės, kuriems sunkūs šalutiniai pasireiškė? Jei tau nepasireiškė, tai po tavęs nors ir tvanas? kuo tu tada geresnė už X rusą, kuriam px tas karas?

Ne, tu vis vien kaip iš medžio iškritus. Nuo to, kad aš pasiskiepijau kam nors blogiau pasidarė? Ar tave privertė kažkas pasiskiepyt? Nenorėjai ir nesiskiepijai. Man dėl to nei šilta nei šalta. Nesi dėl to didvyrė, neišgelbėjai planetos biggrin.gif
Ir yra tiesiog šventvagiška lyginti karą su antivakseriškom problemom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 24 vasario 2023 - 18:53