Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

14 mln. Dametė Teltonika :)

Šiaip tai nerealiai 🥰

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 vasario 2023 - 00:29
14 milijonų. LIETUVA, aš tave myliu ir tavo neabejingus žmones wub.gif
Papildyta:
4 milijonų. LIETUVA, aš tave myliu ir tavo neabejingus žmones :wub
Atsakyti

Tai yra LIETUVA... :wub:​ 

Maža, bet didi ir stipri, kai reik

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 vasario 2023 - 00:35

Verta didžiuotis būnant dalimi JOS

Atsakyti
Bože, bože...jus nematę tikrqi didelių mitingų ir suejimu. Viska lyginat tik vietiniu mastu. Pasauliniu mastu, tai nera didelis susiburimas.Keista, kad dziaugiates jame nedalyvaudamos.Jus nesat to ivykio dalimi.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 01:29)
14 milijonų. LIETUVA, aš tave myliu ir tavo neabejingus žmones wub.gif
Papildyta:
4 milijonų. LIETUVA, aš tave myliu ir tavo neabejingus žmones :wub

Apsispresk 14 ar 4 biggrin.gif . Ryt sunkus pachmielas tau bus biggrin.gif

Siandien buvau dalinti naistą benamiams. Nu pasakysiu, kad vieruve geresne, nei gali sau leisti nekvalifikuota darba dirbantys žmones. Kita karta butinai nufotografuosiu kaip maitinami benamiai. Man šokas. Per gerai maitinami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 vasario 2023 - 00:49

Bože, bože...jus nematę tikrqi didelių mitingų ir suejimu. Viska lyginat tik vietiniu mastu. Pasauliniu mastu, tai nera didelis susiburimas.Keista, kad dziaugiates jame nedalyvaudamos.Jus nesat to ivykio dalimi.
Papildyta:
Apsispresk 14 ar 4 biggrin.gif. Ryt sunkus pachmielas tau bus biggrin.gif

Siandien buvau dalinti naistą benamiams. Nu pasakysiu, kad vieruve geresne, nei gali sau leisti nekvalifikuota darba dirbantys žmones. Kita karta butinai nufotografuosiu kaip maitinami benamiai. Man šokas. Per gerai maitinami.

Ten ir tu valgai ,benamiu akcentas jauciasi 

Atsakyti

Nerealu tiesiog 🥰🥰🥰

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 02 25, 09:17)
Ten ir tu valgai ,benamiu akcentas jauciasi </p>

Taigi ir eina dalint, kad galėtų nemokamai paėst biggrin.gif
Atsakyti

Jei visa vienybė virstų ginklu, ruskiai būtų jau išdvėsę.

Atsakyti

Jei visa vienybė virstų ginklu, ruskiai būtų jau išdvėsę.

Radarai irgi labai gerai. Geriau už ginklus netgi.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 25, 10:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73048842" data-time="1677306925"><div><p>Jei visa vienybė virstų ginklu, ruskiai būtų jau išdvėsę.</p></div></blockquote><p>Radarai irgi labai gerai. Geriau už ginklus netgi.</p>

Bet kas gerai, kad tik padėtų išvaryti išgamas iš Ukrainos. Bet negaliu atsižiaugti Lietuva ir jos žmonėmis. Kokia vieniinga tauta ir jokie marsiečiai, astros ir vėgėlės nesugadino šventės, jie nuskendo kaip lašas jūroj.
Atsakyti

Bet kas gerai, kad tik padėtų išvaryti išgamas iš Ukrainos. Bet negaliu atsižiaugti Lietuva ir jos žmonėmis. Kokia vieniinga tauta ir jokie marsiečiai, astros ir vėgėlės nesugadino šventės, jie nuskendo kaip lašas jūroj.

Ir Nausėda tilpo vienoj scenoj su Lanzberbiu, ir abiems plojo žmonės :)

Atsakyti