Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 03 03, 21:21)
skanesnių nei plombyras su šokoladu ant pagaliuko nėra jau, jei lyginsime su dabartiniais parduotuviniais
dabar pilni šlykščios chemijos

Nu ne, kaip tie, šlykštesnių nėra, iki šiol skonį prisimenu biggrin.gif . man labai skanūs popiguškiniai po 35 ct iš Lidlo šokoladiniai su šokolado gabaliukais.
Tie ant pagaliuko nepatikdavo, šokoladas kožkoks kaip plastmasė būdavo, nulupinėdavom, tik tada valgydavom. Dabar daug skanesnis tas šokoladas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 20:31)
Kaip supratau, jau nebe susitikime su menininkais  smile.gif , tai klausimus kartoju:

As ir pakartosiu:
Jei itikinsi mane, kad as turiu tau tai papasakoti - papasakosiu.

Burbanti patogiai isitaiso fotelyje....

Paštininke, idėmiai jūsų klausau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 19:23)
As tau dar turiu atsiusti 'Agenda' kaip kas kada prasidejo, kada baigesi, ka naturem?  biggrin.gif

Manau broliu žmonos tavęs kratosi  biggrin.gif , jas purto nuo tavo ilgos nosies  biggrin.gif

Ne, viskas tarp mūsų gerai. O vat tu nuo visų marčių purtaisi iš anksto, šitaip apie jas kalbėdama:

QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 14:15)
As gyvenau gerai ir gyvenu gerai. Labai dziaugiuosi, tikrai, kad tevai ne tinginiai buvo ir vyras labai darbstus. Galiu sau leisti buti moterimi.Ir mano vaikas nevargs, nes gaus dar daugiau visko is musu, nei as gavau is tevu.Jam liks po musu ne tik Lietuvoje ir Anglijoje NT, bet ir Ispanijoje. Aprupinom vaika, kad galetu bobas keisti, kaip pirstine, jei jos niekam tike bus ir galvos nesukt sau. biggrin.gif Ir viskas dovanota jam bus, kad ne viena Amadeja negaletu gauti ne cento po skyrybu is to ka mes uždirbom ir nupirkom.

Atsakyti

skanesnių nei plombyras su šokoladu ant pagaliuko nėra jau, jei lyginsime su dabartiniais parduotuviniais
dabar pilni šlykščios chemijos

apsisiosi paziurejus ta filmuka

https://www.facebook...726354347487464

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 20:39)
Ne, viskas tarp mūsų gerai.  O vat tu nuo visų marčių purtaisi iš anksto, šitaip apie jas kalbėdama:

Tai nesuprantu, tu jau cia pradejai mane itikineti papasakoti kaip siandien praejo mano diena ar dar nepriejai prie itikinėjimų? biggrin.gif
Atsakyti

Tik tiek - tiesiogiai iš susitikimo su menininkais bigsmile.gif

Prasti reikalai tavo "karalystėje"...

Ja kas gali kviesti i koki susitikima  ,as jos tuliku net neleisciau valyt -nebent kai visi zmones iseina 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 19:35)
As ir pakartosiu:
Jei itikinsi mane, kad as turiu tau tai papasakoti - papasakosiu.

Burbanti patogiai isitaiso fotelyje....

Paštininke, idėmiai jūsų klausau  biggrin.gif

Jau papasakojai kažkada - išsamiai biggrin.gif O dabar - tavo teisė tylėti. Tik žinok, kad aš tai visada priminsiu, kai pulsi niekuo dėtas, savo unikalius gyvenimus gyvenančias moteris mirksiukas.gif Tu jų nė vieno antakio pakėlimo neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2023 - 19:44
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 20:43)
Jau papasakojai kažkada - išsamiai biggrin.gif O dabar - tavo teisė tylėti. Tik žinok, kad aš tai visada priminsiu, kai pulsi niekuo dėtas ir savo unikalius gyvenimus gyvenančias moteris mirksiukas.gif

Kaip gi sitaip? Gi esi 'rasytoja', tavo iškalba turi lietis, kaip krištolinio upelio čiurlenimas....tu lengvai turetum surasti raktą I mano širdį, kad ji atsivertų tavo žodžiams...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 03 03, 19:42)
Prasti reikalai tavo "karalystėje"...</p></div></blockquote><p>Ja kas gali kviesti i koki susitikima  ,as jos tuliku net neleisciau valyt -nebent kai visi zmones iseina </p>

Na, aš irgi tokio žmogaus į savo namus ar pan. neįsileisčiau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 19:49)
Kaip gi sitaip? Gi esi 'rasytoja',

Aš nesu rašytoja - tik rašau apie rašytojus (primityviai kalbant). Tai skirtingi dalykai.

Nusiramink, Burbe. Tiesiog.

Ir kodėl manai, kad kiekvieno rašytojo kalba tau kažkaip į kažkur turi lietis? rolleyes.gif Tu nors vieną knygą esi perskaičius? O knygų mugėj buvai?
Apskritai, kokią dabar knygą skaitai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2023 - 19:55
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 20:51)
Na, aš irgi tokio žmogaus į savo namus ar pan. neįsileisčiau...
Papildyta:

Aš nesu rašytoja - tik rašau apie rašytojus (primityviai kalbant). Tai skirtingi dalykai.

Nusiramink, Burbe. Tiesiog.

Tai ne tu cia rodei visiems knygą su savo pavarde, mol ziurieeeekit visi, cia aśai parašiau?
Papildyta:
Pažiūrėk, paštinyke, net pencinykei Ašakai kaip ciekauna ka mes susirašinėjam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 19:55)
Tai ne tu cia rodei visiems knygą su savo pavarde, mol ziurieeeekit visi, cia aśai parašiau?
Papildyta:
Pažiūrėk, paštinyke, net pencinykei Ašakai kaip ciekauna ka mes susirašinėjam  biggrin.gif

Knygos sudarytoja nėra knygos rašytoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 19:55)
Papildyta:
Pažiūrėk, paštinyke, net pencinykei Ašakai kaip ciekauna ka mes susirašinėjam  biggrin.gif

Tau tai labai svarbu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 20:56)
Knygos sudarytoja nėra knygos rašytoja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai tavo iškalba ploksčia, kaip tik ką supjauta lenta?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 20:57)

Tau tai labai svarbu? bigsmile.gif

Malooooooonu
Atsakyti