Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 20:28)
Itikinėjimo klausimai buna  ne rupimi, o teisingai uzduoti arba ne.

Tu susimovei ir vėl. Kada tu suprasi, kad esi silpnas gaslaiteris? Tu esi šnipštas pagal mane. Tu net nesupranti kas yra tikrasis gaslighting,  kaip as matau.

Tu net negali atsakyt, ką jūs ten su tavo mama pardavinėjot, kad prie jūsų priėjo milicininkas? Ką tu čia dar kalbi? Su malonumu tavo situacijoj susimaunu, nes ne duok Die, būt tokia kaip tu...

Na ką, paskutinės agitacijos rinkimų į Savivaldybės merus valandos --- balsuokit už ką norit, tik ne už paraštinius: maršistus, paksiūnius, psiaudomokytojas ir t.t.

Gyvenam tokiais laikais, kad nežinia, kas bus vasarą. Balsuokit už patikimus. Dėl saugumo visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2023 - 20:40
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 21:36)
Tu net negali atsakyt, ką jūs ten su tavo mama pardavinėjot, kad prie jūsų priėjo milicininkas? Ką tu čia dar kalbi? Su malonumu tavo situacijoj susimaunu, nes ne duok Die, būt tokia kaip tu...

Na, ką paskutinės agitacijos rinkimų į Savivaldybės merus valandos --- balsuokit už ką norit, tik ne už paraštinius: maršistus, paksiūnius, psiaudomokytojas ir t.t.

Gyvenam tokiais laikais, kad nežinia, kas bus vasarą. Balsuokit už patikimus. Dėl saugumo visiems.

Dar karta kartoju biggrin.gif
Itikink mane, kad man būtina atsakineti I tavo klausimus, uzduotus kreivų veidrodžių karalystėje

Tu net nesugebe ne vieno teisingo klausimo užduoti, kad as sakyciau 'na gerai, paštinyke, papasakosi7 tau, kaip paslapti. . .' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 20:40)
Dar karta kartoju  biggrin.gif
Itikink mane, kad  man būtina atsakineti I tavo klausimus, uzduotus kreivų veidrodžių karalystėje

Tu net nesugebe ne vieno teisingo klausimo užduoti, kad as sakyciau 'na gerai, paštinyke, papasakosi7 tau, kaip paslapti. . .'  biggrin.gif

rašau aiškiai:....

Taip kad kremline, žinai, kur eit. O, beje, tavo savivaldybė žino, kad tu esi ilgametė kremlinė blusa, lietuviškuose soc. tinkluose dergenti ukrainiečius? Jie žino, už ką tau moka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2023 - 20:45
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 21:44)
rašau aiškiai:....
Taip kad kremline, žinai, kur eit. O, beje, tavo savivaldybė žino, kad tu esi ilgametė kremlinė blusa, lietuviškuose soc. tinkluose dergenti ukrainiečius? Jie žino, už ką tau moka?

Negirdi ką sakau? Kodėl apsimeti Amadėja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 20:46)
Negirdi ką sakau? Kodėl apsimeti Amadėja?  biggrin.gif

Apsimesk, tau taip lengviau.
Papildyta:
Klausyk, Burbe, rimtai, papasakok tą Portugalijos istoriją, na, čia jau daug susidomėjusių. O kas ten buvo?
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 03 03, 19:40)
<p>apsisiosi paziurejus ta filmuka</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/watch?v=5726354347487464'>https://www.facebook.com/watch?v=5726354347487464</a></p>

faini iš esmės, bet man didelio žavesio pudeliai per daug niekada nekėlė, ne mano tai veislė

aš nuo šito egzemplioriaus sysioju, labai jis man visapusiškai fainas, toks nežemiškas, tik svoris mažokas, reiktų apie 2 kg pačiai auginimui http://www.ingrus.ne...n/details/16498
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 21:57)
Apsimesk, tau taip lengviau.
Papildyta:
Klausyk, Burbe, rimtai, papasakok tą Portugalijos istoriją, na, čia jau daug susidomėjusių. O kas ten buvo?

Kol savo leksikone nesurasi teisingai užduodamo klausimo, tol nieko nepasakosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 kovo 2023 - 21:04
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 21:04)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nesurasiu, supratom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2023 - 21:10
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 22:09)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nesurasiu, supratom biggrin.gif

Aisku, kad nesurasi, nes tavo iškalba sausa, kaip sacharoje perdžiůvusi lenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 21:04)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Supratom, kad, deja, esi dirbanti JK savivaldybėje ir tau patikėti svarbūs ukrainiečių karo pabėgėlių projektai (jų vertimai į lietuvių kalbą), kurie skirti remti nuo teroristinio, agresinio Rusijos karo kenčiančius ir labiausiai pažeidžiamus Ukrainos žmones...

Bet iš tiesų - bent jau lietuviškose soc. tinkluose - esi Kremliaus ruporė, platinanti prieš ukrainiečius nukreiptą propagandą (pvz. kažkokia Portugalijos istorija). Įdomu, tai Savivaldybė žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2023 - 21:26
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 03, 22:23)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Supratom, kad, deja, esi dirbanti JK savivaldybėje ir tau patikėti svarbūs ukrainiečių karo pabėgėlių projektai (jų vertimai į lietuvių kalbą), kurie skirti remti nuo teroristinio, agresinio Rusijos karo kenčiančius ir labiausiai pažeidžiamus Ukrainos žmones...

Bet iš tiesų - bent jau lietuviškose soc. tinkluose -  esi Kremliaus ruporė, platinanti prieš ukrainiečius nukreiptą propagandą (pvz. kažkokia Portugalijos istorija). Įdomu, tai Savivaldybė žino?

Vel nsujas antras atsakymas I ta pari mano postą
Tau matrica atsitiko? biggrin.gif biggrin.gif

As jau galvojau parasyri tau , kai tu rasei, jog mol iki burbanti, as einu paverkti teletabems I az kaip tu mane vel nuskriaudei:

O kvailutė po palaukę
Vaikštinėja, sesių laukia...
Nesulaukus verkt pradėjo
Ir ieškoti jų išėjo.

Bet ziuriy vis neišeini biggrin.gif
Atsakyti

:D  :D   :D

dėkui burba, skaniai prisijuokiau

:bis tau gelės

Atsakyti