QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 06, 16:41)
Mano angliskas bankas daro viska, kad tik geriau butu klientui.As su savo kortele , kaup zuvis vandenyje visame pasaulyje perlaidas darau visur kur tik imanoma triju paspaudimu pagalva ir kas svarbiausia - nuskaiciyoja 0 sveikų uz transferus. Jokiu mokesciu.
Papildyta:
Kas ten jums su galvomis Lietuvoje?
Imones,reikalaujancios pinigu ir apmokejimo uz paslaugas - siuncia ispejimo laiskus. PAČIOS
Bet cia moderniame pasaulyje, prosovietineje Lietuvoje laikas sustojes 1970' tuose.
nu va sakau mus vakarai islepino

, del to mes jau nebegalejom grize prisitaikyti, ziauriai sunku, pasijauti kaip kokiam laukiniam kraste kur tebevaldo mafija...

reiktu nebent vakaruose gal tik su lietuviais bendrauti gyventi kur tik salia lietuviu dirbti su lietuviais, tada gal to kulturinio soko tokio nesijaustu, cia priprasti ejo labai greit prie to gero, o va atgal i tai ilysti jau nebeina
ir man kai sneka oi cia del pinigu jus emigruojat, geresniem karstam, kaip sake landsbergis, jie nesuvokia visai, kad tai taip toli nuo to, Taip daug kas isvyko, kad uzsidirbti ar susitaupyti, bet pasiliko ne del to, pasiliko, kai pamate, kad vakaruose, ramiai, smagiau, saugiau gyventi, kad esi gerbiams ir is taves elementariai neissiirbinejama.
as zinok irgi nebesuprantu tokio mentaliteto. O apie lietuvos bankus tai patyliu as vis dar sokiruota nuo paskutinio karto kai padejau zmogui i saskaita 50 e ir sumokejau 5 uz padejima

cia kai buvau LT, maniau is klumpiu isvirsiu, cia nieko nekainuoja padejimas, pervedimas pinigu, moku as kelis e kas menesi uz saskaitos tvarkyma ir viska i tai ieina, bet dar daugiau gaunu is banko atgal,procenta uz direct debitus ir mokejima kortele.

tai man iseina, kad man bankas moka uz naudojimasi saskaita
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 06, 16:57)
Tu geriau Portugalijos istoriją, kaip ten ukrainieičiai lietuviams kažką darė papasakok, konspirologijos satelite
Papildyta:
Tai, kad viskas gerai su mūsų galvom: atsiskaitom laiku.
Ir įmonės skolininkams siunčia žinias visai būdais, adresais, kuriuos ji turi. Tik va skolininkai būna --- tokie kaip lutukė
nu ka dare zmoniu vergove uzsiiminejo, reketu, apguale su pazadais idarbinti ir pinigu susirinkimu ir neidarbinimu, ot naujiena , tu sedi Lietuvoje ramiai ir sedek, bet nesistebek tokiais dalykais , kas pasaulyje darosi ar daresi.
jo atsiuncia laiska i ta sodyba, o kai jis grista perduoda anstoliam, o anstoliai sugeba rasti revolut saskaita bet niekaip nesugeba rasti kontaktiniu duomenu, tiesiog ziauriai slepiames