Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Ašaka @ 2023 03 06, 20:52)
Sodybos teritorijos, kaip suprantu, irgi niekas netvarko, žolės nešienauja, lapų rudenį nerenka? Tuomet noriu įspėti, kad Jums dar viena bauda gresia. Pasitikrinkit savivaldybės, kurioje stovi Jūsų bakūžė, "Tvarkymo ir švaros taisykles", nes jos kiekvienoje savivaldybėje šiek tiek skiriasi.

Beje, o kaip sužinojote, kad esate skolinga Ignitis 400 eurų?

Šiais laikais sutartims nutraukti ar naujoms pasirašyti niekur eiti, viską galima padaryti, prisijungus prie Ignitis savitarnos

Musu zeme naudojasi ukininkas. Rimtai Lietuvoje reikalauja lapus grebt vienkiemiuose? lotuliukas.gif o miskelyje irgi? lotuliukas.gif pasaulyje kaip tik netgi saktinama negrebti lapus kad saugoti gamta vabzdzius, ar pas jus ta informacija dar neatejo? unsure.gif jetau koks atsilikimas.... unsure.gif

atejo si kart laiskas is anstoliu i namus cia biggrin.gif Si kart anstoliai rado adresa biggrin.gif

jau rasiau man negalima, as neturiu nei lietuvisko banko, nei lietuvisko telefono numerio, tame ir beda. as net nesudariau su jais sutarties, kad ja nutraukti, jie pats su manim pasidare kazkokiu budu. biggrin.gif beda ir tame, kad tu nezinai kad su kazuo turi sutarti pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 kovo 2023 - 21:02
QUOTE(Ašaka @ 2023 03 06, 20:52)

Šiais laikais sutartims nutraukti ar naujoms pasirašyti niekur eiti, viską galima padaryti, prisijungus prie Ignitis savitarnos

Na aš keičiau prieš jau...19 metų, tada dar reikėjo. Dabar patogiau. NORS. Va noriu atsisakyt kabelinės, o ji vis sako: norėdami nutraukt sutartį, atvažiuokit į ofisą - tai vis numoju ranka. Būtų galima internetu - seniai atsisakius būčiau.

Aha, man irgi klausimas, iš kur sužinojo apie 400 e Ignitis skolą, jei prieš tai jokių pranešimų negavo?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 06, 21:02)
Na aš keičiau prieš jau...19 metų, tada dar reikėjo. Dabar patogiau. NORS. Va noriu atsisakyt kabelinės, o ji vis sako: norėdami nutraukt sutartį, atvažiuokit į ofisą - tai vis numoju ranka. Būtų galima internetu - seniai atsisakius būčiau.

Aha, man irgi klausimas, iš kur sužinojo apie 400 e Ignitis skolą, jei prieš tai jokių pranešimų negavo?

o tai telefonu negalima? blink.gif

jau atrasiau, tai va tas ir idomu, kas nori randa adresa, o kas nenori neranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 21:04)
o tai telefonu negalima?  blink.gif

Nea. Telefonu galima tik sutartį pratęst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 21:59)
Musu zeme naudojasi ukininkas. Rimtai Lietuvoje reikalauja lapus grebt vienkiemiuose? lotuliukas.gif o miskelyje irgi? lotuliukas.gif pasaulyje kaip tik netgi saktinama negrebti lapus kad saugoti gamta vabzdzius, ar pas jus ta informacija dar neatejo? unsure.gif jetau koks atsilikimas.... unsure.gif

Iš kur man žinoti, kokios taisyklės galioja savivaldybėje, kurioje stovi Jūsų bakūžė? Pati pasidomėkite, kad vėliau nereiktų SM virkauti, kokia valdžia bloga.
Atsakyti

Ta prasme, tu nori, kad sprendimai dėl elektros atjungimo būtų grindžiami.. atrodymu? :D

Juolab po to pasijungti ją dabar sudėtinga. 

Atsakyti

o tai sakai geriau 400 e ivaryti i saskaita? lotuliukas.gif

seniau taip budavo, jei kas nemoka uz elektra tai atjungia paprasciausiai. Pas mus namie ji atjungta, neiznau kaip is tinklu.
Man tai logiska butu, jei jau 10 m nieka snemoka uz elketra, jei ateini kas met 2 k ir matai kad niekas negyvena ir nepanasu i tai, kad gyventu, nejau nera logiskiau atjungti elektra, o ne priskaiciuoti elektros vartojima? jei jau taip?

O prašymo parašyti neišeina?

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2023 03 06, 21:52)
Sodybos teritorijos, kaip suprantu, irgi niekas netvarko, žolės nešienauja, lapų rudenį nerenka? Tuomet noriu įspėti, kad Jums dar viena bauda gresia. Pasitikrinkit savivaldybės, kurioje stovi Jūsų bakūžė, "Tvarkymo ir švaros taisykles", nes jos kiekvienoje savivaldybėje šiek tiek skiriasi.

Nu bet tu sena glušė, nu jeibogu.Dar sugebet reikia toki glušavotă personažą susikurti biggrin.gif
.REIKIA TURETI LIETUVIŠKĄ BANKININKYSTĘ, KURIĄ TURI RETAS EMIGRANTAS.
.Eik tu bl proanukiams kojines megzti cia nenusisnekejus, bobute.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 06, 21:58)
Tai būtent, aš taip ir pasirašiau prisijungus prie savitarnos, nesuprantu ar lerva tokia nemokintina, kad negali prisijundti į Ignitis savitarną

Antra senstanti glušė biggrin.gif

REIKIA TURETI LIETUVIŠKĄ BANKININKYSTĘ, KURIĄ TURI RETAS EMIGRANTAS.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 21:59)
jau rasiau man negalima, as neturiu nei lietuvisko banko, nei lietuvisko telefono numerio, tame ir beda. as net nesudariau su jais sutarties, kad ja nutraukti, jie pats su manim pasidare kazkokiu budu. biggrin.gif beda ir tame, kad tu nezinai kad su kazuo turi sutarti pasirodo lotuliukas.gif

Toks vaizdas, kad I mamkas susirinkę debiliškiausios bobos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 23:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73052036" data-time="1678105129"><div><p>o tai sakai geriau 400 e ivaryti i saskaita? vartotojo įkelta nuotrauka

seniau taip budavo, jei kas nemoka uz elektra tai atjungia paprasciausiai. Pas mus namie ji atjungta, neiznau kaip is tinklu.
Man tai logiska butu, jei jau 10 m nieka snemoka uz elketra, jei ateini kas met 2 k ir matai kad niekas negyvena ir nepanasu i tai, kad gyventu, nejau nera logiskiau atjungti elektra, o ne priskaiciuoti elektros vartojima? jei jau taip?</p></div></blockquote><p>O prašymo parašyti neišeina?</p>

Dar viena glušė biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 kovo 2023 - 23:11
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 06, 18:57)
tai kad ne. Visai ne. Aš čia metaforiškai parašiau. Kerta nuo rytojaus Žuvis, Vėžius, Skorpus. Mat Saturnas ten dviems su puse metų įeina į Žuvis. Sudėtingas laikas tiems ženklams: niekas nieko už gražias akis neduos, reiks dirbt: nuobodžiai, rutiniškai, bet tada galimas ir įvertinimas. O man ką, pas mane dabar Jupiteris: plečiu veiklos sritis:D

aš apie savijautą, ne visas gyvenimo sritis
Atsakyti

Nu bet tu sena glušė, nu jeibogu.
Papildyta:
Antra senstanti glušė biggrin.gif

Papildyta:
Toks vaizdas, kad I mamkas susirinkę debiliškiausios bobos biggrin.gif
Papildyta:
Dar viena glušė biggrin.gifbiggrin.gif

O registruotu laišku niekaip?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 20:02)
as nelabau spratau ka cia parasei, taigi, sakau sis ir ankstesni adresai musu visi buvo deklaruoti ambasadoje, mes niekad neslepem savo gyvenamosios vietos, mano emailas galu gale as pats buvo visada antt visu ankstensiu sutarciu buvo, yra ir telefonas ambasadoje uzrasytas ant formu, net nebuvo pameginta susisiekti niekur.

ziurek gali manim is vis netiketi, bet manau akiviazdu, kad musu mentalitetas skiriasi 180 laipsniu kampu. Tu gyvenai visada LIetuvoje, tau tokie istatymai ir zmogaus negerbimas yra normalus.

Mane tai sokiruoja, as subrendau cia vakaruose, kur zmogaus teises ir pagarba jam pirmoje vietoje. Cia iprasta padeti zmogui, neziureti i ji, kaip potencialu nusikalteli, nesitiketi, kad zmogus tures teisiniu ziniu, kad jis aplamai bus labai protingas ir issilavines, cia pateikiama informacija sukramtyta, paprastai, ateina pastu arba emailais, arba paskambina. Nes tai ju darbas, tai valdzios darbas, ivedus istaymus pranesti, o ne man sedeti ir sekti tuos istatymus. O jie cia daznai ir nesikeicia, kaip Lietuvoje. Cia pirmiausiai patariama, ispejama, informauojama, ir tik po daug kartu aiskinimu, kai jau matosi tikrai piktybinis elgesys, baudziama. Tvarka, atsiskaitymai uz paslaugas yra gana paprasta, vartoji, susimoki, nevartoji nemoki, logiska ir aisku.

As nelabai suprantu, kaip tu sieki pagalbos neigaliesiem, kaip pas tave toks mentalitetas? kai manai, kad tik stirpieji, protingieji, neinfantilus gali gyventi salyje, o visi kiti lai buna kratomi, baudziami, lai buna is ju issidirbinejama. Tai neimanoma suderinti, nesupranti??  Kol Lietuvoje, nesuvoks, kad ne visi gyventojai viska gali patys, kad ju gyvenimas ne tik ju atasakomybe, ir  kol nedirbs valdinikai zmogui, o ne jausis jo ponais, kai gali zmogu siuntineti kaip siuniuka po istaigas paciam viska susiieskoti, issiaiskinti, susizinoti, baigti teise ar samdyt teisininkus, kaip minimum, tol zinok ir neigaliesiem nebus nei atjautos, nei supratimo, nei intergacijos realios,  apie neigaluju masto taip pat, cia jo bedos patekti pas mus ar i savo namus ar saligatviais vaziuoti, susirasti kas pades, administruos, kas perkles ir t.t.

supranti esme ideologijoje, pirma mintis paskui veikmas.

kai nera pagarbos zmogui, nebus jokiam, kai bus pagarba  zmogui, bus kiekveinam pagarba, ar tai bus neigalus, ar emigrantas, ar gejus ar vaikas ar nerastingas, ar neprotingas, nes jei kazko nezinai ar nemoki ar nesugebi, nesi nusiklatelis automatiskai, o bendruomene tam ir yra, kad padeti. Va ta jus supraskit pamazu salyje, gal kazkas ir prades keistis. o iki to nebedejuok, kad neigalieji kazko negauna salyje, kol  kiekvienas tik uz save ir tik protingi, gudrus, ismanus, stiprus slovinami ir gerbiami, tol taip ir bus.

labai gražiai parašei
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 23:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73052243" data-time="1678135219"><div><p>Nu bet tu sena glušė, nu jeibogu.
Papildyta:
Antra senstanti glušė vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Toks vaizdas, kad I mamkas susirinkę debiliškiausios bobos vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Dar viena glušė vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

REIKIA TURETI LIETUVIŠKĄ BANKININKYSTĘ, KURIĄ TURI RETAS EMIGRANTAS.</p></div></blockquote><p>O registruotu laišku niekaip?</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Добро пожаловать обратно в CCCP

Zombiai, dvidesimt pirmas amzius uz lango jau. Atsibuskit jus pagaliau.
As turbut jau nebegaleciau I Lietuvą sugryžti gyventi. Mane purto nuo tos amžino išalo žemės. 25 metai gyvenimo moderniame pasaulyje uzkirto kelius atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 kovo 2023 - 22:56