Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kokiam vienkiemy gal nieks nepaskųs

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 07, 11:40)
<p>Kokiam vienkiemy gal nieks nepaskųs</p>

Bet peipazink, kad su ta tik lietuviska bankininkyste ir tik su lietuviskais telefono numeriais Lietuva vis dar gludzioje praeityje tūno.
Atsakyti

Bet peipazink, kad su ta tik lietuviska bankininkyste ir tik su lietuviskais telefono numeriais Lietuva vis dar gludzioje praeityje tūno.

Nesidomėjau alternatyvom...nebuvo aktualu niekad.

Atsakyti

tai tą žemę matyt nuomoja, plius deklaruoja ir gauna išmokas. kitu atveju kam, ją marinuot.

Atsakyti

nu jau nepavydek taip tikiu, kad ir tu turi talentu mirksiukas.gif

Tu apart googles koki dar talenta turi, bent jau apsirengus prisedai cia i rimta foruma rasyt ar dar vis be triusiku

Atsakyti
Šiuolaikinė šeima iš FB platybių:

Žmona vyrui rodo prekę: va, tokio reikia sūnui
Vyras atrašo: tavo eilė pirkti

blink.gif biggrin.gif

p.s. tikrai šeima, vedę, nes pavardė pas moterį priimta vyro, t.y. ta pati tik su galūne
Papildyta:
https://www.15min.lt...AgVrsGG37YPjNos

kas toliau? skaitmeninis namas su kontrole kiek esi name, o kiek ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 07, 10:39)
prastumti laukini kapitalizmą, o ne komunizmą  biggrin.gif

Paziurek gal i kalendoriu, dabar ne XIX amziaus antra puse.

Laaukinis kaapitalizmas, cha cha...
Pasaulis tapo toks mazas, kad liko tik dvi telefonu operacinkes (Android, IPhone), 3 kompiuteriu operacinkes, 2 procesoriu gamintojai (Intel AMD), 2 grafiniu procesoriu gamintojai (NVidia AMD). Lektuvu gamintoju ratas be galo siauras, automobiliu gamintoju susiaurejo nerealiai.
Vardinti ir vardinti

Koki tu laukini kapitalizma sukursi kai 2 tik zhaidejai
Atsakyti

Šiuolaikinė šeima iš FB platybių:

Žmona vyrui rodo prekę: va, tokio reikia sūnui
Vyras atrašo: tavo eilė pirkti

blink.gifbiggrin.gif

p.s. tikrai šeima, vedę, nes pavardė pas moterį priimta vyro, t.y. ta pati tik su galūne
Papildyta:
https://www.15min.lt...AgVrsGG37YPjNos

kas toliau? skaitmeninis namas su kontrole kiek esi name, o kiek ne?

ir kur kriminalas? jei jie nusprendę dalytis išlaidas pvz? Ar stereotipiškai moters pinigai skiriami tik kosmetikai? :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 07, 12:46)
ir kur kriminalas? jei jie nusprendę dalytis išlaidas pvz? Ar stereotipiškai moters pinigai skiriami tik kosmetikai? biggrin.gif</p>

na aš suprasčiau dar, kad ten būtų koks šaldytuvas, telikas, skalbiankė...
ten kalba buvo apie daiktą iki 20 eurų
na chrien toks vyras reikalingas jai, kuris iki tiek skaičiuoja? vargšė moteris
turbūt ir kavos nepadarys 3 rytus iš eilės, puodukų neišplaus, nes juk ne jo eilė blink.gif
bet jei tau tinka toks santykis, tai man kas? man gi tik daugiau gerų vyrų lieka, kai tokius lodorius kitos susirenka biggrin.gif
Atsakyti

na, gal jiems ta suma didelė, ką aš žinau.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 07, 12:52)
<p>na, gal jiems ta suma didelė, ką aš žinau.</p><p></p>

tai ne pirmo būtinumo prekė
jei jiems būtų didelė suma, tai pachalintų per 3 darbus abu ir neturėtų kada susirašinėti, o daiktus pirktų kur Humanoje
tiesiog prisiveisė parazituojančių vyrų ir tiek, bet turbūt pačios moterys tame kaltos, kai visur už save mokėjo biggrin.gif
Atsakyti

tai ne pirmo būtinumo prekė
jei jiems būtų didelė suma, tai pachalintų per 3 darbus abu ir neturėtų kada susirašinėti, o daiktus pirktų kur Humanoje
tiesiog prisiveisė parazituojančių vyrų ir tiek, bet turbūt pačios moterys tame kaltos, kai visur už save mokėjo biggrin.gif

tai gal moteris parazituoja? 

man tokia suma juokinga, perku tai, kas man atrodo reikalinga ir nelaukiu išsižiojus, kol vyras duos pinigų. Kai jis mato, kad kažko reikia-jis perka, kai būnam abu-jis dažniausiai, na, tiesiog absoliučiai neskiriam dėmesio tam, kas turi mokėti.

Atsakyti