Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 23:39)
jokio biodiversity, jokiu medziu jokiu gyvunu  unsure.gif ai nu dzin sumokesiu, jei kas sodybos mes nesienaujam, auginu medelius, gyvunam laisve pas mane.
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif mokytis ir mokytis pasitinikei literaturinio tavo meno, tu ja vsiai pribaigsi vargse, nu leiks nors viena sriti tureti, kur ji pranasesne  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

oi, atiduodu visą literatūrinį meną, tokį, kokio ji verta, Burbančiai. Net ne mirktelėjus biggrin.gif Ir tau atiduodu biggrin.gif

Gerai. Iki kažkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 kovo 2023 - 23:42
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 07, 00:40)
Nu bet tu sena glušė, nu jeibogu.Dar sugebet reikia toki glušavotă personažą susikurti  biggrin.gif
.REIKIA TURETI LIETUVIŠKĄ BANKININKYSTĘ, KURIĄ TURI RETAS EMIGRANTAS.
.Eik tu bl proanukiams kojines megzti cia nenusisnekejus, bobute.
Papildyta:

Antra senstanti glušė  biggrin.gif

REIKIA TURETI LIETUVIŠKĄ BANKININKYSTĘ, KURIĄ TURI RETAS EMIGRANTAS.
Papildyta:

Toks vaizdas, kad I mamkas susirinkę debiliškiausios bobos  biggrin.gif
Papildyta:

Dar viena glušė  biggrin.gif  biggrin.gif 

REIKIA TURETI LIETUVIŠKĄ BANKININKYSTĘ, KURIĄ TURI RETAS EMIGRANTAS.

Kam ta bankininkystė jungiantis prie Ignitis savitarnos?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 07, 00:35)
kai niekad niekur uzsieny negyvene, nesuvokia, su kokiom problemom mes susiduriam doh.gif  unsure.gif

kaip as del tu siuksliu kai asikinaus bandau su ta anstoliu sekretoria susisneket, ji nieko nesako, sako is kur as zinau , kad cia jus ju spirsijungit ir paizurekit ten kazur, o ten irgi riekia tos bankininkystes, as jai asikinu, kad neturiu, sakau uz ka ten skola, nesako, tipo mokekit mum ir viskas  biggrin.gif  nu vienu zodziu vargo vakariene. dabar vel atsiunte jau laiska iki namu patys anstoliau, bet tik su skolos suma, nei kokiu parodymu skaiciuku, nei uz ka nei kas nei kaip... unsure.gif nu man grynai reketo metodai... unsure.gif
Papildyta:

wub.gif

As Sodrai daviau oficialu uzklausimą DETALIAI surasyti kiek kur ir uz ka turiu kiek isdirbtu metu. Atsiynte laiskeli su vienu trumpu sakinuku. Turite tiek ir tiek metu. Ir oba....dingo trys metai, kaip I šikną. Nu nieko, as gryzus I Lietuva ten jiems veja pakelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 kovo 2023 - 23:43
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 06, 23:31)
ne, Lutuke, jei rimtai, tu turi jiems pateikti raštišką prašymą. Jei negali per Igintis, tada gal per  e- paštą surašinėjant arba telefonu. Bet turi būti tavo prašymas/sutikimas, kitaip viskas tik tęsis tavo nenaudai.

tai palauk jie be manes gali pasidaryti sutarti, o jau kad nutraukti as turiu eiti pragaro ratus? ot taigeri istatymai, ko ne biznis? gyvenk ir zvenk. na zinoma as su jais susiskambinsiu a rvyras ir issaiskinsim, tik ne taip lengva ir greitai gali aps mus kazka sn uvykti ir paimti skaiciuku parodymus.

bet tai ot ciudikai rasytiniai pareiskimai, ritmai kelintam amziuje gyvenat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 06, 23:42)
Kam ta bankininkystė jungiantis  prie Ignitis savitarnos?

na, jei sumokėt už paslaugas. Bet susirašinėt su įmonėm galima ir be e-bankininkystės.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 06, 23:41)
oi, atiduodu visą literatūrinį meną, tokį, kokio ji verta, Burbančiai. Net ne mirktelėjus biggrin.gif Ir tau atiduodu biggrin.gif

Gerai. Iki kažkada.

man? baigtu, as tiksliujju mokslu atstove mirksiukas.gif o burbanti tikrai gyslele turi, nesakyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 07, 00:42)

bet tai ot ciudikai rasytiniai pareiskimai, ritmai kelintam amziuje gyvenat? biggrin.gif

Ir dar I krūtinę mušasi 'Mes Europos širdis! Mes Europos širdis!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 06, 23:36)
Geriau pasimelsk ir nesamonemis neuzsiiminėk. Tai yra witchcraft

Nea. Tai tu baik elgtis, kaip elgiesi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 06, 23:42)
Kam ta bankininkystė jungiantis  prie Ignitis savitarnos?

na galima ir mobilu parasa su lt telefonu, smart id, visas is lietuvos gyvenimo arba reikia skambintis.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 06, 23:45)
Ir dar I krūtinę mušasi 'Mes Europos širdis! Mes Europos širdis!"  biggrin.gif

nu cia i elektros kompanija paskambinu pasakau, kad pvz iseinu ir jei kontraktas baigesi pvz metu, tai ir iseini ir viskas. jei knnotrakte esu su mazesnem kainom metus pvz tai biski sunkiau, bte viskas telefonu daroma. O as dar naivuole maniau Lietuvoje technologijos i prieki pazenge... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 23:43)
o burbanti tikrai gyslele turi, nesakyk  tongue.gif

mes visi gyslomis išvagoti, o jau gyslelėm... rolleyes.gif

Va, Burbė gyslų klišėmis fontanuoja, man neįdomu, bet tau ar kitiems - galbūt. Kiekvienam sava gyslelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 07, 00:45)
Nea. Tai tu baik elgtis, kaip elgiesi.

Mano personažo elgesio mamkose witchcraft'u nepavadinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 06, 23:51)
Mano personažo elgesio mamkose  witchcraft'u  nepavadinsi  biggrin.gif

Nu, matai, net iki savo močiutės netrauki.
Atsakyti