Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

montekrista cia tau apklausyk, kaip Lietuvoje vaikai neizno kur narkotiku gauti ir kaip niekas nevartoja...

https://www.facebook...442818839376352

QUOTE(Maja Di @ 2023 03 09, 19:20)
Tai esi cinikė anot Moontevertės biggrin.gif
Tai gajus dar Lietuvoj tas "ką žmonės pasakys"? Ar nebe, jei žmonės skyriasi po kelis kartus biggrin.gif

LIetuvoje kitaip neisgyvensi, jei netapsi cinike. unsure.gif

reikia uzsiauginti kieta oda, kad neiklimpt i kokia priklausomybe, ar nenusizudyti ar dar ka. Tokia aplinka, tai kaip apsauginis sarvas zmogui.

as tikrai nemanau, kad per 10m tai dingo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 kovo 2023 - 19:31
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 09, 19:20)
Tai esi cinikė anot Moontevertės biggrin.gif
Tai gajus dar Lietuvoj tas "ką žmonės pasakys"? Ar nebe, jei žmonės skyriasi po kelis kartus biggrin.gif

tavo užsikabinimas už vieno žodžio internetinėje diskusijoje, kurioje mintis yra gana plati, labai neigiamai tave charakterizuoja, o ne mane
suauk tu vieną kartą ir kaip suaugęs žmogus imk rašyti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 09, 21:39)
tavo užsikabinimas už vieno žodžio internetinėje diskusijoje, kurioje mintis yra gana plati, labai neigiamai tave charakterizuoja, o ne mane
suauk tu vieną kartą ir kaip suaugęs žmogus imk rašyti

Tai nesuprantu, kiti kai skyriasi ir nebijo ką žmonės pasakys yra cinikai (nes nu apie skyrybas ir baimę ką žmonės pasakys, todėl nesiskyria, ėjo kalba) yra cinikai, o uarda ne?
Papildyta:
O aš tik norėjau paneigti tai, kad Lietuvoje tebėra gajus tas "ką žmonės pasakys". Tu apie cinizmą pradėjai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 kovo 2023 - 19:54
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 09, 19:53)
Tai nesuprantu, kiti kai skyriasi ir nebijo ką žmonės pasakys yra cinikai (nes nu apie skyrybas ir baimę ką žmonės pasakys, todėl nesiskyria, ėjo kalba) yra cinikai, o uarda ne?
Papildyta:
O aš tik norėjau paneigti, kad Lietuvoje tebėra gajus tas "ką žmonės pasakys". Tu apie cinizmą pradėjai biggrin.gif

aš apie visas įmanomas apkalbas ant vieno žmogaus turėjau omeny su ciniku, o ne tik skyrybas
nesąmonė, gajus dar ir kaip, tu kaip visada nieko blogo nematai, atsibundi kaip ir Europa, kai jau priešas užpuola po maksimomu kaip sakoma
Atsakyti
Asaka, cia jum info tokia labai trumpa, manau galit praplesti paieska, pasiziureti placiau, kaip svarbu palikti lapus sodose, jus ten kaip suprantu prie inteligentu LIetuvos skaitotes, isviesinkit sia zinia, padarykit gera dara Lietuvai ir jos gamtai mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 09, 19:55)
aš apie visas įmanomas apkalbas ant vieno žmogaus turėjau omeny su ciniku, o ne tik skyrybas
nesąmonė, gajus dar ir kaip, tu kaip visada nieko blogo nematai, atsibundi kaip ir Europa, kai jau priešas užpuola po maksimomu kaip sakoma

tai cia juk vizitine kortele, noredamos irodyti, kad kazko nera Lietuvoje, pradeda rasineti nesamones visiskas. biggrin.gif o paskui kai jau baksnoji pirstu, irodai, tai ai jo ten kazkur yra, bet neju aplinkoje, kaip buvo su tais konteineriais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 kovo 2023 - 20:00
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 09, 21:55)

Tai kas cinikas- tas, kuris skleidžia apkalbas ar tas, kurį apkalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 kovo 2023 - 20:07
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 09, 20:01)
tai cia juk vizitine kortele, noredamos irodyti, kad kazko nera Lietuvoje, pradeda rasineti nesamones visiskas. biggrin.gif o paskui kai jau baksnoji pirstu, irodai, tai ai jo ten kazkur yra, bet neju aplinkoje, kaip buvo su tais konteineriais lotuliukas.gif

ir apie plandemiją bei Henkoką ar kaip ten jis, nė žodžio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 09, 20:06)
Tai kas cinikas- tas, kuris skleidžia apkalbas ar tas, kurį apkalba?

bliaaa, tave ir bažnyčioje sumuštų, o kunigas dar dadėtų biggrin.gif
Atsakyti

Bobu karas  :B​ 

Atsakyti

Nu ko ne prezidente, as uz  FB-IMG-1678387804074.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 kovo 2023 - 20:59
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 09, 11:21)
Nu čia dabar? Amerikiečiai ją švenčia irgi biggrin.gif

Kokios komunistes gal...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 09, 12:01)
Gyvenimas vienkiemyje tau ne I gera. Visai atitrukai nuo realybės. Anglija svencia.

Tavo vyras rusas? Tada aishku shvencia. Nes anglai tokios shventes tikrai nezhino.
Net lapkricio 1-2 dienas vos vos zhino... Nu tas tai zhino nes kai partashiau kad nedirbsiu nes pas mus toks paprotys, tai pasake, kad jie tik kai kurie nueina i kapus jei salia (anglikonai cia), o kovo 8 tai kokie leiboristai gal svencia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 09, 22:59)
Kokios komunistes gal...

eik jau, gimę Amerikoje tie žmonės, kita Kanadoje. Amžius iki 50 metų. Mačiau savo akimis FB
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 09, 23:21)
eik jau, gimę Amerikoje tie žmonės, kita Kanadoje. Amžius iki 50 metų. Mačiau savo akimis FB

Ten komunistines idejos buvo labai gyvos savo laiku. Rusijoje dar buvo caras o Amerkioj jau buvo pilna komunistu. Gyvenimas USA nebuvo lengvas pries 100 metu tik po karo jis jau pasidare neblogas
Atsakyti