Norėčiau pamatyt diedą, kuriam stovėtų "ant" bufetavos
2 didžiuliai Amerikės bankai griuvo, kaip nosį kol kas savo pinigėlius mato indėlininkai. Va dėl ko reikia turėti grynais ir kuo daugiau. Tu geriau su manimi net nesiginčyk, vis tiek praloši

OpTV netrukus neliks.
...
facebook.com...
Kokia cia zhodzio laisves, feisbukiniai teletabiai, silpnaprociai.... Einai i privacia firma ir tikisi zhodzio laisves.
meile svarbu ?
Trauka, aistra, meilė, geras tarpusavio suderinamumas/kai patinka abiems ką ir kaip daro, o pozos perdaug sureikšminamos, manau.
Tai va Maja...
2 didžiuliai Amerikės bankai griuvo, kaip nosį kol kas savo pinigėlius mato indėlininkai. Va dėl ko reikia turėti grynais ir kuo daugiau. Tu geriau su manimi net nesiginčyk, vis tiek praloši
Lt galioja draudimas.

Amerikoje irgi galioja, tik draaudimui yra lubos 100 tukstanciu
Lietuvoje dar daugeliui normali suma, o Amerikoje 100t tai nera dideli pinigai nelabai ka nupirksi
Lietuvoje dar daugeliui normali suma, o Amerikoje 100t tai nera dideli pinigai nelabai ka nupirksi
ten lyg rašė, ka ddengs iki 250 000
nu bet kas norėtų tokios patirties? jei tokie kaip Maja, kojinėse neturintys, nori tiesiog apsipirkti būtinų daiktų, maisto, atsidaro banką apmokėti ir oplia, neįmanoma

Trauka, aistra, meilė, geras tarpusavio suderinamumas/kai patinka abiems ką ir kaip daro, o pozos perdaug sureikšminamos, manau.
nu nu nu ... o kai trecia isileidziat i savo guoli ...kaip ten
o kodėl Maja neturi grynų?
Aš ir banke kaupiu ir kojinėj turiu.
Amerikoje irgi galioja, tik draaudimui yra lubos 100 tukstanciu Lietuvoje dar daugeliui normali suma, o Amerikoje 100t tai nera dideli pinigai nelabai ka nupirksiSupratau...
o kodėl Maja neturi grynų?
Aš ir banke kaupiu ir kojinėj turiu.
Aš irgi turiu ir grynų. Visada bent tiek, kad 3mėn pragyvent užtektų.