Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:15)
Va, nu, nepaveldėjai iš savo ramės močiutės, kad galima ne tik vogt, galima pirkt. Net auksą.

Paveldejau, nes pataisiau net neskaicius sito tavo posto biggrin.gif
Vagių giminė esat.
Ne uz dieduko vagystes tu esi nubausta, kaip galvoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2023 - 21:19
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 21:13)
Pasidomėk SSSR 5  straipsniu. Kvotos ten buvo: tik tiek ir viskas. Ir tą tik tiek eksponavo. O kaip kiti gyveno, kaip su jais elgėsi? Ne tik Lietuvoj, tu plačiau žiūrėk.

Taip kad jau kas kas, bet SSSR niekad nebuvo žydų svajonių šalis. Čia jau nepritrauksi, neprilipinsi.

tai jau dabar visgi dave? bet ne daug? lotuliukas.gif oi pastininke pastininke, nu jei kuri kurk kazka i teisybe panasu. Tu kai meluoji man is kart ir nezinant faktu akvaizdu, kad meluoji. biggrin.gif
Kaip gyveno kiti? kaip sakiau, ka pazinojom gerai gyveno, o pokariu visi sunkiai, zydai tame kontekste niekaip neissiskyre, faktas, kad geriau nei prie Vokietijos valdzios. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 21:16)
Paveldejau, nes pataisiau net neskaicius sito tavo posto  biggrin.gif
Vagių giminė esat.

Ir teisme net įrodyt galėtum, ane biggrin.gif
Atsakyti

Per krizes būna grįžta, tai iškart nusikaltimų šuolis. Načert

Visi aktyvus ,,o paskui protingi  ... :)​ 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:18)

Tai kur tas jusu auksas pasleptas? biggrin.gif

Pasakok greiciau, nes as tuoj eisiu kepti bkynelius su obuoliais ir cinamonu. Savo vyyyyyyyyrui ir vaaaaaaikui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2023 - 21:23
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 13, 21:17)
tai jau dabar visgi dave? bet ne daug? lotuliukas.gif oi pastininke pastininke, nu jei kuri kurk kazka i teisybe panasu. Tu kai meluoji man is kart ir nezinant faktu akvaizdu, kad meluoji.  biggrin.gif
Kaip gyveno kiti? kaip sakiau, ka pazinojom gerai gyveno, o pokariu visi sunkiai, zydai tame kontekste niekaip neissiskyre, faktas, kad geriau nei prie Vokietijos valdzios. mirksiukas.gif

ką paštininke paštininke - knygas skaityk, lutuke lutuke. Ir klausimų tokių, ką čia rašai, nekils.

Dėlioja ji kažkokias nuorodas. Ar seniai iš LKŽ dėliojai - labai rimtai, manydama, kad supranti, kas parašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2023 - 21:23

tu jai geriau  durnyno numeri parasyk , lietuvoj  pigiau, nei ten tam kemsyne 

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 03 13, 21:24)
tu jai geriau  durnyno numeri parasyk , lietuvoj  pigiau, nei ten tam kemsyne </p>

tai va, mano nuomone, todėl ji ir leidžia sau tai, ką leidžia.

Nes jei rimtai, tai aš vien už pasažus dėl mano pozų lovoje su paralyžuotom kojom galėčiau prisiteist tiek, kad jos vyras, vargu, ar įstengtų sumokėt. O dabar žino, kad nepakaltinama ir kliedi. Bet visi mato, kad kliedi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2023 - 21:37
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 21:36)

Nes jei rimtai, tai aš vien už pasažus dėl mano pozų lovoje su paralyžuotom kojom galėčiau prisiteist tiek, kad jos vyras, vargu, ar įstengtų sumokėt. O dabar žino, kad nepakaltinama ir kliedi. Bet visi mato, kad kliedi.

tu per daug išaukštini lietuviškąjį teisingumą, 500 gal ir gautum biggrin.gif
Atsakyti

ką paštininke paštininke - knygas skaityk, lutuke lutuke. Ir klausimų tokių, ką čia rašai, nekils.

Dėlioja ji kažkokias nuorodas. Ar seniai iš LKŽ dėliojai - labai rimtai, manydama, kad supranti, kas parašyta.

Propogandų tavo tikrai nežadu skaityt. O klausimų man jokių nekyla.

Ir vėl bandai nukreipt kalbas nuo to kaip kvailai apsimelavai šiandien?

Atsakyti

tu per daug išaukštini lietuviškąjį teisingumą, 500 gal ir gautum biggrin.gif

Baigtų pedofilai tie Lietuvoje gauna, čia net gyvai jei toks veiksmas vyktų, nelabai yra koks nusikaltimas už ką bausti.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:36)

Tave uzgavo kas, jei rimtai? Pacios pozos ar negalejimas ju padaryti?

Tau neganna to, ka diedukas prikaupė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2023 - 22:25