Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aleksandras Nevzorovas: https://www.facebook...689291212067932
(negaliu patikėti, kad dalinuosi jo pasisakymu)

Patiko man :)

Atsakyti

Jis mane senai pradejo stebinti. ********************* Cia kazkas ziauriai pergyveno del ES ir kito pasaulio kaip isgyvens be Rusijos. Juk kaip ir nera oficialaus draudimo pirkti dujas, nafta ir t.t. O verslininkai patys atsisako. Ir ziurekit gyvenam. [url="https://www.delfi.lt/news/daily/world/rusijos-senatore-per-posedi-eme-pasakoti-apie-ukrainoje-zuvancius-rusu-karius-is-100-gyvi-liko-tik-keturi.d?id=89625457"]https://www.delfi.lt/news/daily/world/rusij...i.d?id=89625457[/url]
Nera oficialaus nurodymo nutraukt ekonominius rysius, o nutraukineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 kovo 2022 - 19:12
Berezovecas, anglu klaba
https://www.youtube....h?v=Mw6UzLIUUig
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 04, 18:42)
Kuo tu mane laikai. As nieko seno nepripzistu apart sumurytas sienas. Visa kita NAUJA modernishka. O sienos  OK..
Va pasirodo, kad rusys tai nebloga sleptuve nuo atominio ginklo. Ypac gerai laukiant kol sumazes radijacija. Kur tu gyveni, tai ten bus prastai, labai daug objektu bombinti... sudegsi rusisko artomo liepsnose.
Vienas musu darbutojas gyvena prie Aldershot karines bazes tai sake, jau susitaike, kad neishgyvens

Mes tai kaip nors jau patys susitvarkysime, be tovo nosies kisimo I svetimus reikalus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 03 04, 20:12)

Dabar greitai, be pagalbos biggrin.gif , isversk trečią sakinį
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 04, 19:33)
Mes tai kaip nors jau patys susitvarkysime, be tovo nosies kisimo I svetimus reikalus  biggrin.gif

nemanau, ka ten susitvarkysit savo tam angliskam karkasiniam nameliukstyje... nupus bombos jega geriau nei vilkas nupute pirmo parsiuko nama
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 04, 19:33)

Dabar greitai, be pagalbos  biggrin.gif  , isversk trečią sakinį

Baisi ju tartis irr siaip neatrodo profesionaliai niekaip...
Atsakyti
blt, bet su tais paršelių namais ir vilku, tai tikrai aliuzija vos ne buvo
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 04, 19:11)
Nera oficialaus nurodymo nutraukt ekonominius rysius, o nutraukineja.

Comme il faut - blogas tonas, gali prarasti daugiau nei islosti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 03, 23:29)
Montevertė nuolat gyvūnus vs neįgalius žmones priešpastato, tai aš bandau pataikyt į tą taktą biggrin.gif
Papildyta:

?

Aš apie gyvunus, jie ką turetu valgyti dabar?

Pvz. Tai-pavyzdžiui 😁 Kokie dalykai suveiks?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 04, 11:46)
Geras. O mažytė nugirdau kaip suaugę šneka, kad Reiganas bombą paleis į mus. Tai sapnavau, kad aš su tėvais miške ir sviedinys mus vaikosi, o mes bėgiojame nuo jo.
Negerai, kai vaikai girdi apie karą, bet kai visai nieko nežino irgi negerai. Karo situacijoje nėra balanso.

Aš tai po ekskursijos į slėptuvę košmarus sapnavau. Ir bijojau atsimenu lb branduolinio karo. Bet ką ten pasakojo kažkodėl neatsimenu. Kažkaip užsiblokavo atmintis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 04, 12:46)
* Rusai keikia Jav uz ju karus, jus keikiat Rusija uz ju. KAIP NEMATYTI KAD TAI INDENTISKA?

**Rusija puole Ukraina, nes jiem pasirode, kad tai verta del nacionalinio savo saugumo, del salies islaikymo

*Abi valstybes vienodai ''nesveikos'' kisancios savo trigrasi i kitu valstybiu gyvenimus.

**Lutuke, Rusijos niekas nepuola. Nesvarbu kas jiems ten rodosi. Kodel manai, kad ji turi teise kistis i Ukrainos gyvenima? Nemanai, kad logiska butu stiprinti savo ginybine pozicija, jei mano, kad juos puls. O ne paciai pulti niekuo deta sali ir jiems aiskinti kaip gyventi?

Isivaizduok as einu nakti gatve ir is priekio link manes eina vyras. Man kazkur galvoje susiviecia, kad jis mane puls ir prievartaus, tad mums beprasilenkiant as jam i pasirdzius suvarau peili. Ar tokiu atveju sakytum, kad as nekalta, gyniausi ir turejau tam teise, nes gi man susiviete kazkas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 04, 19:00)
<p>Ruskiai kariai visad buvo gyvuliai. </p>

Moontes tetis irgi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 04, 20:44)
nemanau, ka ten susitvarkysit savo tam angliskam karkasiniam nameliukstyje... nupus bombos jega geriau nei vilkas nupute pirmo parsiuko nama
Papildyta:
Baisi ju tartis irr siaip neatrodo profesionaliai niekaip...

Tu ziurek savo bombų, politikieri biggrin.gif . Geriau savo arthritu pasirupintum biggrin.gif
Atsakyti