Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Wild DreaMer @ 2022 03 04, 20:23)
*Abi valstybes vienodai ''nesveikos'' kisancios savo trigrasi i kitu valstybiu gyvenimus.

**Lutuke, Rusijos niekas nepuola. Nesvarbu kas jiems ten rodosi. Kodel manai, kad ji turi teise kistis i Ukrainos gyvenima? Nemanai, kad logiska butu stiprinti savo ginybine pozicija, jei mano, kad juos puls. O ne paciai pulti niekuo deta sali ir jiems aiskinti kaip gyventi?

Isivaizduok as einu nakti gatve ir is priekio link manes eina vyras. Man kazkur galvoje susiviecia, kad jis mane puls ir prievartaus, tad mums beprasilenkiant as jam i pasirdzius suvarau peili. Ar tokiu atveju sakytum, kad as nekalta, gyniausi ir turejau tam teise, nes gi man susiviete kazkas?

as gi sakiau as neteisinu, nerajokio pateisiimo karui ir negali buti, neiaks niekad neturi teises kariauti...mano nuomone... tik sakau, kaip is ju puses jiem galimai atrodo. Galima pulti stoti i viena puse, smerkti, pykti, bijoti ir t.t. bet man priimtiniau analizuoti, modeliuoti situacija is visu pusiu, kad ji man pasidarytu aiskesne,kad suprasti situacija.

Nepuole Rusijos niekas fiziskai, bet manau jie maste, kad uzkardo puolimo galimybe gal, yapc po sneku apie atomini ginkla, o gal buvo ir kitu dalyku, ko mum sniekas nepasakys? cnn zurnalistas, jei matei video, manau labai gerai isaiskina, kodel si terotirija ir sios zemes tokios opios Rusijai.
kodel ir kas ji paskatino puli ji dabar, as tikrai nezinau, manau daug nuo musu slepiama. Bet faktas, kad tai jau ne zaidimai ir jau tiketinai eis iki pabaigos bent jau Rusija.

Jei nori pvz su zmonem, tai siek tiek kitaip buvo, tu pamatai zmogu gatveje, kuris nesasi i tave atsukes peili, tu sakai kelis kartus, mesk, jis nemeta, vel sakai mesk, jis nemeta ir su tavim nesisneka, tada issiimi sautuva, vel sakai mesk, jis vis tiek nemeta ir toliau eina link taves....ka tu darytum, lauktum kol pultu? kazkaip taip...

nato 10 punktas nusako, kad stoti i nato gali salis, kai jos istojimas prisides prie pasaulio taikos, tai kaip Ukrianos stojimas prie jos prisidetu? ir ar prisidejo vien jau kalbsoo apie tai?

Allies want to assert their resolve that Russia not have a de facto veto over new members. However, it is equally important to take in new members only where there is demonstrable mutual benefit to security. Expansion for expansion’s sake is unwise. For some, a permanent partnership is all that is desired.

https://ndupress.ndu...ion-and-europe/

tam tikri konfliktai yra uzprogramuoti pvz Izraelio ir Palestinos, kol kazko is esmes nepakeis, tol ten ir kariaus...Ukrainoje nuo pat pradziu neramumai jau 2004 jie pradejo visas tas revoliucijas nuo oranzines, nezinau gal ir anksciau kas buvo, bet ta su Ruslana gerai atsimenu, ir tai vis jiem netinka. Paulauskas gana neblogai isanalizvao ypatumos tos salies, gal visgi ne taip ja sudurstyti reikejo?
Su Lietuva paprasciau musu salis jau vris 1000 metu gyvuoja ,kaip valstybe, dauguma gyventoju irgi etniniai lietuviai, religija viena duagumoje, tai kaip ir vidinu konfliktu dideliu nera tik valdzia juos kuria nuolat...bet vis tiek jie ne tokie dideli, kad zmones pultu i pilietini kara, bent jau tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2022 03 04, 21:23)
*Abi valstybes vienodai ''nesveikos'' kisancios savo trigrasi i kitu valstybiu gyvenimus.

Su tuo nesutikti neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 04, 21:04)

tai va cia ir beda, manau , abi nori vadovauti, pirmauti, ju nuolatines kovos ir vyksta treciose salyse, tik sis karas toks arciausiai vienos is ju. Sirijjoje jie irgi gi galinejosi ginklais ir kariais...
o kazkas mane, kad jie diktatoriu kazkoki vercia, zmogu medika, baigusi ir dirbusi UK gydytoju...

turiu 2 bendradarsbius sirus, kaip liudna, kai ju pasiklausai, kokia ten velniava dares...O pries tai buvo normali turtinga gana salis ir labai pausaulietiska nebuvo jokiu burku ten. Kazko Jav niekad neina i saudo Arabijos mokyt kaip gyventi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 kovo 2022 - 21:11
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 04, 21:04)

Paziurek ta Ubuntienes imesta paskaita.
Lenkija.

Prisimenat, kai Lenkija uzdare sienas ir neleido lietuviams net grizti. Nei chekams.
O jus tikites pagalbos karo atveju?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 04, 22:11)
Paziurek ta Ubuntienes imesta paskaita.
Lenkija.

Prisimenat, kai Lenkija uzdare sienas ir neleido lietuviams net grizti. Nei chekams.

Ko tu man kiši savo juomonę į akis. As esu tokiame amžiuje, kai jau niekam neimanoma pakeisti mano nuomones. biggrin.gif nesistenk. Viskam turiu savo nuomonę.

Esi šlykstus personazas, visas moteris personazes anksciau ar veliau isvadindamas durnemis. Nieko neliko is taves ankatesnio Laikinas ir Aš tik Aš. Visai neliko nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 kovo 2022 - 21:27
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 04, 22:11)

Apie ką tu čia?
Atsakyti

Jau ir sirai tarp bendradarbių 🤭

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 04, 16:55)
per daug filmų prisižiūrėjai
jei būtų kaip sakai, tai pirmiausia būtų Zelenskį su šeima nuėmę, nužudę kokie agentai. Gal dar kokį ministerį, pvz. krašto apsaugos, manau jie tokį turi? kad būtų bent pakrikimas šalyje. Tai ko to nepadarė? Nėra jie jau tokie gudrūs

prie ko cia filmai? as dirbu toje srityje, studijavau toki dalyka kaip Business intelligent apie big data ir data analysis. Supermarketai eiliniai issistudijuoja klientus ir galima ju elgesi ir istumia i tam tirka elgesi, psichologai dirba, kad zmones pirktu viena ar kita preke, gi tokie pajegumai mokslo siais laikais, o cia valstybes valdymo aparatas, neissinalizuos, man tai tikrai labai vaiksikai skamba tokios kalbos. Gal is kinu tokiso kalbos? bet tiketinai is propogandos.

Del nuzudymo Zelenskio, o kam ji zudyti, ju irgi ne jis valdo. Gi net laiska rase Putinas Jav ne Zelenskiui prie skara su reikalavimais. Porosenka gi elgesi taip ir visi kiti Jav statytiniai tiketinai ta pati butu dare.
cia nep avieniuose zmonese esme, kaip surpantu Rusija nori irodyti savo galia ir, kad su ja skaitytusi Jav, kad neziuretu pro pirstus i reikalvaimus ir ju raudonas linijas, kad ju neperzengtu daugiau niekad.

Ir ne Putinas valdo Rusija, kaip ri ne Zelenskis Ukriana uz ju sovi komandos, pinigai ir t.t. Rusija ir Jav abi gana stipriso abi turi galingas komandas, del to ir nera taip lengva veina ar kita nugaleti...

siaip kalbant apie kinus tas serialas kuriame vaidino Zelenskis prezidenta baigiasi tuo ,kad jam paskambina Putinas biggrin.gif O kaip toje roleje jis dare tvarka, kaip gyne sali nuo aferistu... biggrin.gif fainas tikrai serialas, nu bet kaip juo taip zmones itikejo as nesuprantu, kinai tera kinai, o realybeje jis visai kita role vaidina.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 04, 21:28)
<p>Jau ir sirai tarp bendradarbių 🤭</p>

tu prap*susi visai atminti esi, as tai pries ne daugiau nei menesi jauciu rasiau visas tautybes kolegu draugu ir pazystamu,kad daugiau nebesistebetum ir seniau ne karta esu snkejusi api esirus, kai buvo tas konfliktas ten.
nustok stebetis kaip kokia is aulo, taip Airijoje labai daug ivairiu tautybiu zmoniu, tokia debiliska nuostaba, kaip as stebeciausi, kad Lietuvoje su lietuviai dirbi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 04, 21:28)
Apie ką tu čia?

Apie tai, kai 2020 metu kovo menesi Lenkija pradejo saugotis viruso tai ji tiesiog uzdare sienas lietuviams ir kietiems ir neleido net grizti namo, kai lenkai vazinejo pirmyn atgal be problemu. Uzmirsai? Kelios salys buv uzdariusios sienas, Danija pvz be ji leido grizti i savo sali.
O lenkams mes SVETIMI.
Ta kas bus didesnio pavojaus atveju?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 04, 21:34)
Apie tai, kai 2020 metu kovo menesi Lenkija pradejo saugotis viruso tai ji tiesiog uzdare sienas lietuviams ir kietiems ir neleido net grizti namo, kai lenkai vazinejo pirmyn atgal be problemu. Uzmirsai? Kelios salys buv uzdariusios sienas, Danija pvz be ji leido grizti i savo sali.
O lenkams mes SVETIMI.

pietinėje Lenkijoje tai ten jie iš viso ant mūsų padėję, nė kalbos neatpažįsta, galvoja, kad ispanai
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 04, 20:23)
Aš tai po ekskursijos į slėptuvę košmarus sapnavau. Ir bijojau atsimenu lb branduolinio karo. Bet ką ten pasakojo kažkodėl neatsimenu. Kažkaip užsiblokavo atmintis.

As kazkaip keistai, pamenu tuos apmokymus pries branduolini kara, bet kad buciau jautusi baime nepamenu. labiau gal kaip zaidimas visa tai atrode, na buvau dar pradinuke, nelabai ir suvokiau matomai, nei tos mirties, nei to karo. Lakstem po klase su tom dujokaukem ir juokemes vieni is kitu. O su sautuvu tai nei salia taikinio nepataikydavom, atatranka tokia stipri budavo mums maziukam, kad mes nei tiesiai neislaikydavom to sautuvo saunant. doh.gif tai mums tuo ir uzsibaige, sesuo vyresne, tai ji moka ir kalasnikova surinkti i isardyti doh.gif

bet kaip bebutu tas karas toks liudnas dalykas del principu, zemiu ir t.t. ne daug pasislinko zmogus nuo to urvinio...

vieni sauke cia musu zeme, kiti cia musu, o zeme atsake, as jus visus priimsiu...

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 04, 21:34)
O lenkams mes SVETIMI.

kad tu pradejai nusisneketi paskutiniu metu, prie ko cia savi svetimi, yra nato, yra susitarimai. Nato nera pagalba draugiskom salim, tai yra karine organizacija, kuri turi savo tvarka, savo nuostatas, salys - isipareigojimus, niekas neklaus Lenkijos, jei prasides pasaulinis karas. O tai garantuoja bet kurios nato salies uzpuolimas, nes tada visas nato pultu atgal ir butu jau liudna visiem.

su virusu ir erdves uzdarymu cia is vis nieko bendra neturi

nebent staigiai israstu nauja virusa ir sustabdytu kara, reiktu visiem izuoliutis lotuliukas.gif (cia mano juodas jumoras jei ka)
Papildyta:
paziurekit prazia sio serialo, kas nemate su zelenskiu, kaip jis vaidno prezidenta. Na taip cia tik fikcija, bet labai jau atvirai apie gyvenima biggrin.gif

https://www.youtube....-3YwVQV0M&t=96s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 kovo 2022 - 21:55
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 04, 21:59)
vieni sauke cia musu zeme, kiti cia musu, o zeme atsake, as jus visus priimsiu...

nebuvau girdėjus, bliamba, geras...
Atsakyti