Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 10:58)
Šmeiži aš dažnai dabar sąmoningai vartoju, nes jį mėgsta tokie kremliniai kaip Lutukė: šmeiži, meluoji, MELAS biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O realiai tai tiesiog viską primityvini.

Pasiklausyk pati ar paskaitinek Rusijos propogandos. Pirmiausia tai kris i akis kad tai skirta silpnaprociams.
Nori lygiuotis prie tokiu?

Matai problema, kad silpnaprotyste ir teletabizmas ir vakaru pasaulyje jau tapo labai sskatinama.

Ne kritinis mastymas analize ir protas, bet bukaprotyste tikejimai ir t.t.
Todel matyt ir kryptis bus panashi.

Jei paskaitysi istorija, tai pamatysi, kad Europoje shimtmecius vyravo fanatizmas bei tamsuma. Tai cia gal bus grizhimas prie ishtaku
Atsakyti
Čia gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 16, 11:05)
Pasiklausyk pati ar paskaitinek Rusijos propogandos. Pirmiausia tai kris i akis kad tai skirta silpnaprociams.

O šitoj temoj kalbam su intelektualais? Per tiek metų man auditorija aiški.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 11:13)
Čia gerai 4u.gif
Papildyta:

blink.gif blink.gif blink.gif
nuo kada galima šitaip paskelbti asmenį? teismų tinklapyje ir tai yra tik inicialai
aš vietoje to vargšo R.B paduočiau delfi į teismą
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 16, 11:18)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nuo kada galima šitaip paskelbti asmenį? teismų tinklapyje ir tai yra tik inicialai
aš vietoje to vargšo R.B paduočiau delfi į teismą

Tai kad man atrodo, nusikaltėlius visada skelbė, tik aukų, be jų sutikimo, ne. Ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 09:43)
Ginkit ginkit tą savo Paleckį - jį ir Zacharova gina. Aišku gi, iš kur vėjas pučia, Kremliaus blusos:
https://t.me/MariaVl...aZakharova/4841

ir kuo Lietuva skiriasi nuo Rusijos? tik dievuku ir "tiesu" pavadinimais, toks pat negalejimas kitaip galvoti, kitokias tiesas savo reiksti, jokio laisvo zodzio ir jokios realios opozicijos seime.
Zacharova gina Palecki, Landsbergis gina Navalna. Tas pats s abiejose slayse, tik skirtingose saujose. biggrin.gif

tai jau bent pasiskaitei uz ka sedi Palenckis, kad nesamoniu nerasinetum?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 09:58)
Ar žinai, kas yra Zakharova? Tai Lavrovo atstovė spaudai. Lavrovas - RF užsienio reikalų ministras. Ir iš ten tokie tekstai. Čia tau viskas gerai?

Prieš Kovo 11-ą, beje, Zakharova irgi Lietuvą užsipuolė - dėl Sausio 13 bylos. O ką tas tavo Paleckis apie Sausio 13-ąją kalbėjo? Tataigis.

nes tirti kas buvo sausio 13 yra draudziama, kodel? man visada kelia labai daug itarimu dalykai, kurious stengiama nuslepti, vadinamose demorkatinese salyse.
Paleckis ir nuteistas del to, kad pradejo klausineti ir tirti kas visgi buvo ta sausio 13.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 10:31)
Blogai, katastrofiškai blogai. Ir nesvarbu kieno jis. Ko tai Ačo neprisimeni...
Papildyta:

Palygink su tuo, kas dabar Rusijoj vyksta - Lietuvoj vaikų žaidimai.

man idomu kaip abi sios bylos nutekejo i viesuma ir niekas jokiu veiksmu nesiima.

viens prie vieno tas pats, dar ir Ukraina ten pat galima prideti irgi zudo , sodina ooponentus. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 10:54)
Todėl, kad Lietuva veikia pagal Europos standartus. Va, žiūrėk, kaip Kremliaus blusa Lutukė verkė, kad ir Airijoj kremliniai kanalai užblokuoti.

Kokios Simonyan visą kanalą RT youtube užblokavo, na ir kabelinėse - verkė gi, kad milijoniniai nuostoliai, bet jie nepasiduos biggrin.gif

Taip kad sąmoningai šmeiži Lietuvą arba tikrai sistemos nesupranti.

Į Latviją pažiūrėk. O Estijoj iš vis tokias kaip Lutukė ar Burbanti deportuoja. Vokietijoj jau, beje, irgi.

Kodėl? Nes informacinis karas taip pat yra karas, nuo jo realus karas ir prasideda.

tu gal nuo ryto negerk, kada as apie kokius rusu kanalus verkiau, kad uzblokavo? blink.gif lotuliukas.gif
nustok tu zmones smeisti, o tai ilgam sesi kaip Paleckis lotuliukas.gif

oi kaip noretum skusti, tremti, noretum stoveti prie bazmycios surasineti blogieciu sarasus, oi kaip niesti nagai, kaip tau liudna, kad sugriuvo sovietija, kuriat nauja uz tat. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 16, 11:05)
Nori lygiuotis prie tokiu?

Matai problema, kad silpnaprotyste ir teletabizmas ir vakaru pasaulyje jau tapo labai sskatinama.

Ne kritinis mastymas analize ir protas, bet bukaprotyste tikejimai ir t.t.
Todel matyt ir kryptis bus panashi.

Jei paskaitysi istorija, tai pamatysi, kad Europoje shimtmecius vyravo fanatizmas bei tamsuma. Tai cia gal bus grizhimas prie ishtaku

rusu dar rusu, bet ukrainieciu propoganda tai jau visiskai teletabem na ta ir ziuri pastininke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 11:19)
Tai kad man atrodo, nusikaltėlius visada skelbė, tik aukų, be jų sutikimo, ne. Ar ne taip?

pasižiūrėk bet kokią teismo nutartį, visur tik inicialai, iš abiejų pusių
va pvz. https://eteismai.lt/.....0nutartys lat
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 11:13)
Čia gerai 4u.gif
Papildyta:

va tau taip reiktu uz visas patycias is zmoniu cia. bet reik buti gejum Lietuvoj, kad tave istatymai saugotu...deja... unsure.gif

taip teletabine auditorija su keliom tik isimtim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 16, 11:32)
va tau taip reiktu uz visas patycias is zmoniu cia. bet reik buti gejum Lietuvoj, kad tave istatymai saugotu...deja... unsure.gif

taip teletabine auditorija su keliom tik isimtim... unsure.gif

arba policininku
marijampolės policininkai prisiteisė už tai, kad vienas žmogus facebooke parašė apie uos sėdinčius automobilyje: sėdi velniai, gal pora vyras su žmona
jokių keiksmų nebuvo, nieko, tiesig tokie žodžiai
baisu baisu baisu kas darosi Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 16, 11:29)
nustok tu zmones smeisti, o tai ilgam sesi kaip Paleckis lotuliukas.gif

Žmones? biggrin.gif biggrin.gif Taigi tu tik bailus nikas SM, nes savo vardo ir pavardės nepasisakantis. O mano vardą ir pavardę tu žinai, mano FB avataro nuotraukas su Burbančia žeminančiai (iki galimų mano minčių apie savižudybę, nes ten judvi jau visas ribas peržengėt) aptarinėji, mano šeimos narius persekioji, mano šeimos holokaustinę istoriją niekini. Žinodama mano vardą ir pavardę. Aš tavo taip pat norėčiau žinoti, bet nežinau. Taip kad ramiai, nes ir už tokius tavo veiksmus yra atsakomybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 kovo 2023 - 11:36
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 16, 11:31)

butent dazniausiai bylos yra konfidiancialios, kad ir ka padarytu zmogus, nebent nuteka bylos duomenys.
Bet cia tai pachazukos pigios ir tiek, kokie gejai nelieciamieji. Ziurek tas Olegas kiek darkesi po seima, kiek kam ko siule ir kiek siunte ar kas ji nuteis, net istatymas pagal kuri pradejo tirti policija si ivyki yra juokingas.
Manau Zemaitaiciui ir kitiem ten tikrai reiktu kreiptis i teisma, kad ju orientacija izeide, del asmens orumo izeidimo ir t.t. kaiz jiem priteistu tiek is Olego, Simonytes draugo?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 11:35)
Žmones? biggrin.gif  biggrin.gif  Taigi tu tik bailus nikas SM, nes savo vardo ir pavardės nepasisakantis. O mano vardą ir pavardę tu žinai, mano FB  avataro nuotraukas su Burbančia žeminančiai (iki galimų mano minčių apie savižudybę) aptarinėji, mano šeimos narius persekioji, mano šeimos holokaustinę istoriją niekini. Žinodama mano vardą ir pavardę. Aš tavo taip pat norėčiau žinoti, bet nežinau. Taip kad ramiai, nes ir už tokius tavo veiksmus yra atsakomybė.

tai cia dar ne faktas ar tokia aferiste kaip tu nepasisavainai kitos tapatybes. Manau esi kremliaus trolis skirtas sumenkinti LIetuva, jos valdzia, ir tyciotis is lietuviu ir patriotizmo.
Bet gal rasai tik is vasaros 5, nes tokie nuolatiniai kliedesiai buvo tik pas cambala nuolat, dabar tu jos vieta uzemei , manau baigsi taip kaip ir ji. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 16, 11:31)

Na, aš nesu Delfi redaktorė, jiems nusiųsk.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 16, 11:35)
arba policininku
marijampolės policininkai prisiteisė už tai, kad vienas žmogus facebooke parašė apie uos sėdinčius automobilyje: sėdi velniai, gal pora vyras su žmona
jokių keiksmų nebuvo, nieko, tiesig tokie žodžiai
baisu baisu baisu kas darosi Lietuvoje

unsure.gif nu vienu zodziu teisingumas aiskus salyje... unsure.gif
Atsakyti