Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 16, 11:38)
tai cia dar ne faktas ar tokia aferiste kaip tu nepasisavainai kitos tapatybes. Manau esi kremliaus trolis skirtas sumenkinti LIetuva, jos valdzia, ir tyciotis is lietuviu ir patriotizmo.
Bet gal rasai tik is vasaros 5, nes tokie nuolatiniai kliedesiai buvo tik pas cambala nuolat, dabar tu jos vieta uzemei , manau baigsi taip kaip ir ji.  mirksiukas.gif

Na matai, kaip kalbelė pasikeičia, kai apie tai, kad konkrečius žmones - mane su atskleista tapatybe - menkini, niekini ir t.t.

Ne, nepasisavinau. Tai lengviau nei lengva įrodyt. Taip kad dar kartą kartoju: ramiai.
Atsakyti

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 11:41)
Na matai, kaip kalbelė pasikeičia, kai apie tai, kad konkrečius žmones - mane su atskleista tapatybe - menkini, niekini ir t.t.

Ne, nepasisavinau. Tai lengviau nei lengva įrodyt. Taip kad dar kartą kartoju: ramiai.

dura tu nelaiminga slepkis po pernyksciais lapais jei dar ju rasi, nu idiote totali su savo tais grasinimais biggrin.gif , jetau ir juokas ima ir gaila taves. sakiau nerasysiu, reik nustot nes su tavim kaip po mesla pasivaikscioti pabendrauti tas pats , nu toks falsyvas britkus zmogus, tiek melos, smeisto, tiek gliuku, cambala2, ar cia jau gal karma veik pradejo, sako didziausia dievo bausme proteli atima... unsure.gif

Papildyta:
Nu o as si ryta norejau pasidalinti, uzsisakineju seklas is Ukrainos, man va sitaip norisi jiem padeti ir paremti, o ne ginklus pirkti, kad jie issizudytu. Taigi visi renkames, KAIP padeti ir prie ko prisideti,
Pamastykit gal ir jus apie panasia pagalba vietoj siuntimo zmones i mirti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 16, 11:44)
dura tu nelaiminga slepkis po pernyksciais lapais jei dar ju rasi, nu idiote totali su savo tais grasinimais biggrin.gif , jetau ir juokas ima ir gaila taves. sakiau nerasysiu, reik nustot nes su tavim kaip po mesla pasivaikscioti pabendrauti tas pats , nu toks falsyvas britkus zmogus, tiek melos, smeisto, tiek gliuku, cambala2, ar cia jau gal karma veik pradejo, sako didziausia dievo bausme proteli atima... unsure.gif

O čia iš kur ir kodėl tokia reakcija dabar? blink.gif blink.gif blink.gif

Karma - dalykas rimtas, Lutuke. Dažnai neminėk.
Atsakyti
šlovė partijai, dekriminalizuotojams!
https://www.tv3.lt/n...andyti-n1217190
Atsakyti

https://www.facebook.com/watch?v=2032955916907779 prisiminiau burbancia 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 16, 11:47)
Nu o as si ryta norejau pasidalinti, uzsisakineju seklas is Ukrainos

O, tu matai! Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti

:D​ 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 12:13)

O šitoj temoj kalbam su intelektualais? Per tiek metų man auditorija aiški.

Uz tat tu cia ir ateini, nes tai tavo lygis.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 12:41)

Tu turi gyvenima? Pasakyk man teisybę. Tik cia tu jautiesi isklausyta, cia tu jautiesi šeimos nariu? Tau labai vienisa realiame gyven8me?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 13:06)

O as parsisiunciau kedro riesutu ir kedro aliejaus is Sibiro.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 12:29)
Papildyta:

Tu turi gyvenima? Pasakyk man teisybę. Tik cia tu jautiesi isklausyta, cia tu jautiesi šeimos nariu? Tau labai vienisa realiame gyven8me?

Taip.

Irgi taip. Turiu. O tu, ar turi? Kodėl visus beveik 20 metų SM esi?

Rimtai manai, kad mane bent kažkiek sutrikdysi, tavo primityviu supratimu, vyro, vaiko, šeimos temas. Rimtai? Ne, nesutrikdysi. Taip kad gali jas plėtot, kiek tinkama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 kovo 2023 - 12:34
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 12:29)
Papildyta:

ne, jai per sudetinga, bet reik gi kremliaus kapeiku, kaip ji vis sako unsure.gif zinai sunku isgyventi matyt unsure.gif
atjausti reik nelaimele, juk laimingas zmogus, niekad tiek nevarys ant kitu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 12:47)

Nu baik tu mane pamegdzioti. Jau net koktu nuo tavo meiles mano personazui. Ka neparasysiu - tu viska atkartoji. At tu nori bl man putę palaizyti, ar kas su tavimi negerai? Zajabala tu rimtai jau su tuo mėgdziojimu...kaip daunė kokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 kovo 2023 - 12:34
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 16, 12:32)
ne, jai per sudetinga, bet reik gi kremliaus kapeiku, kaip ji vis sako  unsure.gif  zinai sunku isgyventi matyt  unsure.gif
atjausti reik nelaimele, juk laimingas zmogus, niekad tiek nevarys ant kitu... unsure.gif

Pradėjai teisingai rašyt apie save, Lutuke. Šaunuolė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 12:34)
Nu baik tu mane pamegdzioti. Jau net koktu nuo tavo meiles mano personazui. Ka neparasysiu - tu viska atkartoji. At tu nori bl man putę palaizyti, ar kas su tavimi negerai? Zajabala tu rimtai jau su tuo mėgdziojimu...kaip daunė kokia.

Taip, nes kas aš - tu visa Napolionė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti