Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 15:17)
Iš šono geriau matosi kas tu tokia esi.
Is senoviniu rastu apie zmogaus santyki su Visata.

O tie "senoviniai raštai" tai kas konkrečiai? Montverte netapk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 16:21)

Wowzas, tu kelias valandas laukei kol as parasysiu ir is karto atrasei? Tu turi gyvenimą?

Man juokingiau tavo skorpijonai pereinantys 8 ketvirus Saturno namus... biggrin.gif
Tik nezinantys tavo vidinės esybės, tūnančios tavyje, patiki tavo ikalbinejimams ir atiduoda savo energises dali kuria tu pasiimi panaudojusi ju tikslia gimimo datą. Tu galvoji veltui as tau rasiau, jog gimiau 22d, 22val 22min? Ka šeśiagubas dvejetas reiškia tamsioms esybėms turi zinoti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 15:21)

Rodo siaubiakuose...
Kompanija nuvazhiuoja pabaliavot i kokia mishko sodyba, o ten rusyje bahurai randa senovine knyga kuria galima ishkviesti demonus ...
Ta knyga buna apvyniota spygliuota viela ir dar kazhkoks anspaudas buna su gresmingu uzhrashu... Pvz filmas "Piktieji numireliai"

Manau ten ir kitu dalyku rasho idomiu... bet mano namas statytas kolhozu laikais ir ten rusyje jokiu senoviniu rashtu nera
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 15:29)
Tu turi gyvenimą?

Tai aišku, kad ne unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 15:29)
Tu galvoji veltui as tau rasiau, jog gimiau 22d, 22val 22min?  Ka šeśiagubas dvejetas reiškia tamsioms esybėms turi zinoti.

Panorėjai ir parašei: ir ką?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 16:32)
Tai aišku, kad ne unsure.gif

Tai, jei mamkos tavo gyvenimas, mes - tavo śeimq, tai nors nebuk ta trecioji dukra nevisprotė.

Vsio, as einu gyventi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 16, 15:34)
Vsio, as einu gyventi.

Eik, seniai laikas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 15:21)

Netapk netapk ta slaptaja Monteverte. Greitai klok viską, o ne čia laužykis:
"O mano santykiai su Dievu, Visata ir apskritai ontologija - - yra tik mano asmeniniai santykiai. Tavęs jie neliečia. Apie savo santykius su Dievu, Visata, ontologija galvok. Aš jau kaip nors." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 16, 15:29)
Rodo siaubiakuose...
Kompanija nuvazhiuoja pabaliavot i kokia mishko sodyba, o ten rusyje bahurai randa senovine knyga kuria galima ishkviesti demonus ...
Ta knyga buna apvyniota spygliuota viela ir dar kazhkoks anspaudas buna su gresmingu uzhrashu... Pvz filmas "Piktieji numireliai"

Manau ten ir kitu dalyku rasho idomiu... bet mano namas statytas kolhozu laikais ir ten rusyje jokiu senoviniu rashtu nera

gal dėl to, kad jie laikomi universitetuose ar senosiose bibliotekose šiaip jau biggrin.gif
na taip, jei žmogus nesusiderina su kažkokiu dvasėnu ar net dievuku, kurį iššaukė, tai visko gali būti, kad jis jam kaip demonas atrodo. Gal tai ir savotiškas menas yra rasti savo šaknis ir savo Dievus. Aš laiminga, nes tai man pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 16, 15:58)
Netapk netapk ta slaptaja Monteverte. Greitai klok viską, o ne čia laužykis:
"O mano santykiai su Dievu, Visata ir apskritai ontologija - - yra tik mano asmeniniai santykiai. Tavęs jie neliečia. Apie savo santykius su Dievu, Visata, ontologija galvok. Aš jau kaip nors." biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kodėl turėčiau kloti, jei santykiai asmeniniai?

O kodėl klausi būtent tu? Neramu?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 16:04)
Kodėl turėčiau kloti, jei santykiai asmeniniai?

O kodėl klausi būtent tu? Neramu?

O tai kodėl tada iš manęs to reikalavai? blink.gif
Kas neramu? Juk tu pati mane užkabinai, neva nedaryk kaip Monteverte. O pati ką? Ar išklojai čia savo visas dvasines, religines pažiūras? Tu jau žiūriu rimtai tarp 3 pušų imi pasimesti. Negerai. Pagerk vitaminų, visgi pavasaris.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 16, 16:11)
Juk tu pati mane užkabinai, neva nedaryk kaip Monteverte. O pati ką? Ar išklojai čia savo visas dvasines, religines pažiūras? Tu jau žiūriu rimtai tarp 3 pušų imi pasimesti. Negerai. Pagerk vitaminų, visgi pavasaris.

Kabinu todėl, kad tu nė manų kruopos nerauki, kas yra "senoviniai raštai", vien kad vadini juos taip. Kaip Burbanti. Lygis jūsų aiškus.

O aš tikrai nueisiu visur, kur man reiks. Dėl manęs nesijaudink. O apie save pagalvok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 kovo 2023 - 16:30
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 16:29)
Kabinu todėl, kad tu nė manų kruopos nerauki, kas yra "senoviniai raštai", vien kad vadini juos taip. Kaip Burbanti. Lygis jūsų aiškus.

O aš tikrai nueisiu visur, kur man reiks. Dėl manęs nesijaudink. O apie save pagalvok mirksiukas.gif

manau visiem lietuviam aisku ka snekamojoje kalboje tai reiskia, bet zinoma uzsieneiciam gali buti ir sunku suprasti, jei verciasi su google pazodziui. unsure.gif
ir del moksliniu lygiu ir laipsniu vargu ar kas cia varzosi. Bet gerai isryskeja zmones, kurie nesuvikia normalios snekamosios buitine slietuiu kalbos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 16, 16:29)

kvailele, žiūrėk, pavyzdys https://sundayguardi...t-be-deciphered biggrin.gif
Atsakyti