Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Gražaus šeštadienio ryto,einam darbuotis i lauką geriau vietoj svetimos šalies vargu aptarimo. Nuostabus pavasaris.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 25, 12:30)
<p>Gražaus šeštadienio ryto,einam darbuotis i lauką geriau vietoj svetimos šalies vargu aptarimo. Nuostabus pavasaris.
</p>

As dar vartausi lovoje biggrin.gif Vyras virtuveje bliudais barskina, daro pusrycius biggrin.gif , reikia keltis
Atsakyti

As dar vartausi lovoje biggrin.gifVyras virtuveje bliudais barskina, daro pusrycius biggrin.gif, reikia keltis

Aš tai jau skaniai papusryčiavau, užkaičiau pietus ir einu į lauką darbuotis. Vyras jau lauke. Tikiuosi lyti nepradės, paskutinėmis dienom žiauriai daug lietaus.

Turiu labai gražių tulpių svogūnais reik eit ieškot kur sodint :D man bele prisipirk augaliukų :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 24, 22:17)
Klausykit, jūs čia žvengiate neakivaizdžiai iš to, kad aš nagrinėju rankraščius, nors aš esu magistrė pagal išsilavinimą ir neturėtų jūsų tai stebinti.

O kokios srities magistrė tu pagal išsilavinimą? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 25, 15:40)
O kokios srities magistrė tu pagal išsilavinimą? bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tau parašysi, tai tu į savo archyvus neteisėtai susidėsi po to ir dar mokslo darbuose panaudosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 25, 16:00)
tau parašysi, tai tu į savo archyvus neteisėtai susidėsi po to ir dar mokslo darbuose panaudosi biggrin.gif

O kodėl tu taip bijai parašyt, kokios srities tu magistrė, bet nebijai parašyt tokią nesąmonę: "žvengiate neakivaizdžiai iš to, kad aš nagrinėju rankraščius, nors aš esu magistrė pagal išsilavinimą ir neturėtų jūsų tai stebinti"? Gi dėl to ir žvengiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 kovo 2023 - 16:22
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 25, 16:21)
O kodėl tu taip bijai parašyt, kokios srities tu magistrė, bet nebijai parašyt tokią nesąmonę: "žvengiate neakivaizdžiai iš to, kad aš nagrinėju rankraščius, nors aš esu magistrė pagal išsilavinimą ir neturėtų jūsų tai stebinti"? Gi dėl to ir žvengiam.

siauroka sritis, taip kad ne tavo nosiai mirksiukas.gif
tai jau prisižvengėte abi ant savo galvos, pasimatė jūsų erudicijos lygis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2023 - 16:26
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 25, 16:25)
siauroka sritis, taip kad ne tavo nosiai mirksiukas.gif
tai jau prisižvengėte abi ant savo galvos, pasimatė jūsų erudicijos lygis biggrin.gif

Akivaizdu, kad nei filologė, nei istorikė, nes bazinių žinių, kaip nagrinėti senuosius tekstus neturi, net abėcėlinių dalykų nežinai. Na, tai sėkmės nagrinėjant "metraščius" su google vertėju ir sava interpretacija 4u.gif
Atsakyti
Napalys darbus dirba biggrin.gif Dar vienas lodorius sostinei, realių darbų nematantis aplink ax.gif

Paminklai prezidentams galėtų būti pastatyti Prezidentūros kiemelyje – V. Benkunskas
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 25, 16:29)
Akivaizdu, kad nei filologė, nei istorikė, nes bazinių žinių, kaip nagrinėti senuosius tekstus neturi, net abėcėlinių dalykų nežinai. Na, tai sėkmės nagrinėjant "metraščius" su google vertėju ir sava interpretacija 4u.gif

nu būk bent kiek išmintingesnė unsure.gif
jei aš jums kaip mokinukės (nestokios pasirodėte savais kvailais klausimai) įdėjau originalą kaip metraščio pavyzdį apskritai, kurį net nebūtinai skaičiau, tai nereiškia, kad aš pati verčiuosi juos biggrin.gif
mai die, jokios parašyto teksto interpretavimo gyslelės pas tave nėra, ko nesukramtysi ir nepaduosi, to pati nepadarysi, verkia tavo dėstytojai unsure.gif
Papildyta:
paštininke, čia tik tu apsikvailini, įdedi konkrečias savo knygas, o po to verki, kad tave persekioja kas
niekas kitas čia daugiau to nedaro ir įdeda tik šiaip, kaip pavyzdį ką nors, o tu iš karto viską užfiksuoji lyg tas konkretus žmogus tik tą turi, daro, moka, skaito, dirba ar pan. Ne, žinok. Žmonės tau rašo tik abstrakčiai, bendrai ir nei vienas nesiviešina ir iš kito to nereikalauja. Tik tu viena.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 25, 16:33)
nu būk bent kiek išmintingesnė unsure.gif
jei aš jums kaip mokinukės (nestokios pasirodėte savais kvailais klausimai) įdėjau originalą kaip metraščio pavyzdį apskritai, kurį net nebūtinai skaičiau, tai nereiškia, kad aš pati verčiuosi juos biggrin.gif
mai die, jokios parašyto teksto interpretavimo gyslelės pas tave nėra, ko nesukramtysi ir nepaduosi, to pati nepadarysi, verkia tavo dėstytojai unsure.gif

tai kad ne originalo foto esmė, o kaip tu apie tai kalbi, tai rodo tavo nekompetenciją ir tiek.

Monteverte, žinai ko aš nesuprantu, o kodėl gi būtent man ir Ašakai tu taip nori įrodyt, kad "nagrinėji metraščius"? Na, nagrinėji ir nagrinėk - 100 metų. O jei jau viešai rašai, tai bent jau pamatiniuose dalykuose neklysk, bent žinok, kaip tie tekstai vadinasi. Tai tiek ta tau jautria tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 25, 16:38)
Žmonės tau rašo tik abstrakčiai, bendrai ir nei vienas nesiviešina ir iš kito to nereikalauja. Tik tu viena.

Tai kad ne, čia dauguma pasakė, ką baigė ir kokioj srity, net Lutukė, net Burbanti, jau nekalbu apie kitas. O tau vat vis tai skaudi tema - srities negali pasakyt. Magistras. Na, vienos kompetencijos pas filologijos magistrą - kitos pas, tarkim, fizikos magistrą. Tai normalu. Ir tikrai fizikas gali susidomėti metraščiais, bet neįsižeisti, kai jam daromos abėcėlinės pastabos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 kovo 2023 - 16:43
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 25, 16:51)
tai kad ne originalo foto esmė, o kaip tu apie tai kalbi, tai rodo tavo nekompetenciją ir tiek.

Monteverte, žinai ko aš nesuprantu, o kodėl gi būtent man ir Ašakai tu taip nori įrodyt, kad "nagrinėji metraščius"? Na, nagrinėji ir nagrinėk - 100 metų.  O jei jau viešai rašai, tai bent jau pamatiniuose dalykuose neklysk, bent žinok, kaip tie tekstai vadinasi. Tai tiek ta tau jautria tema smile.gif

Tai kad ne, čia dauguma pasakė, ką baigė ir kokioj srity, net Lutukė, net Burbanti, jau nekalbu apie kitas. O tau vat vis tai skaudi tema - srities negali pasakyt. Magistras. Na, vienos kompetencijos pas filologijos magistrą - kitos pas, tarkim, fizikos magistrą. Tai normalu. Ir tikrai fizikas gali susidomėti metraščiais, bet neįsižeisti, kai jam daromos abėcėlinės pastabos.

įvairiai jie vadinasi, ne tame esmė
tu tiksliais pavadinimais soti nebūsi, kai esmės nepagauni, kuri aiškiai parašyta smile.gif
aš jums nieko nenorėjau įrodinėti, bet kai taip apsijuokėt teigdamos kad religinių temų ten jau tikrai negali būti (kur tas ten? norit pasakyti, kad skaitėte visus pasaulio ir visų amžių??? biggrin.gif biggrin.gif ), nu tai ir aiškinu po šiai dienai, kad GALI būti bigsmile.gif

oi ne, tikrai ne visi sakėsi, na pvz. ką Montekrista baigė po siuvėjos? išduok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 25, 19:36)
įvairiai jie vadinasi, ne tame esmė
tu tiksliais pavadinimais soti nebūsi, kai esmės nepagauni, kuri aiškiai parašyta smile.gif
aš jums nieko nenorėjau įrodinėti, bet kai taip apsijuokėt teigdamos kad religinių temų ten jau tikrai negali būti (kur tas ten? norit pasakyti, kad skaitėte visus pasaulio ir visų amžių??? biggrin.gif  biggrin.gif ), nu tai ir aiškinu po šiai dienai, kad GALI būti bigsmile.gif

oi ne, tikrai ne visi sakėsi, na pvz. ką Montekrista baigė po siuvėjos? išduok smile.gif

Va, jau fantazuoji, neva, interpretuoji. Metraščiuose galimos visos temos, kurios aktualios rašančiam metraštį. Ne visada rašantis metraštyje fiksuoja visas temas. Apie tai kalba buvo, o tu nė to nesupratai.

Montekrista, lituanistiką, įtariu, VPU, nors gal ir VU.
O tu, kokios srities magistrė esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 kovo 2023 - 19:44