Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

nu, nemėgstu, ir ką? Kaip tai susiję su tuo, ką kiek gaminu? Vakar va midijas gaminau, pyst ir pagaminta :D

Tai nemegsti ir visgi gamini? Ar cia bus vienintelis sios savaites patiekalas seimai? :bigsmile: 

Nes seniau šaipeisi iš gaminamčių kas diena šeimai moterų. Sakei tavo vieta tikrai ne prie puodų.

Tai jei jūs valgot pusfabrikačius, valgyklose ir t.t. tai nelabai jau sveikai, tikriausiai supranti? Tai ner tada ko is kitu šaipytis dėl mitybos, nes biški keistai atrodo. :mirksiukas: 

Atsakyti

Iš pavydo gi ji šneka, kaip tu nesupranti. Pati iš pašalpos negali nei į restoraną nueit pavalgyt, nei į pilnus pijokų turkiškus kurortus nuvažiuot biggrin.gif. Midijos man irgi niamniam, gaminu irgi kartais, bet man kavinėj skaniau vis vien biggrin.gif. Dabar per atostogas visokiausių jūros gėrybių atsivalgiau biggrin.gif, 3 kg plius biggrin.gif. O kremlinukių pasakas paskaičius apie jų sovietinį rojų, manyčiau, kad jos sovietmečiu midijų atsivalgė, nes nu nieko tada lentynose netrūko biggrin.gif Papildyta: Taigi ne amžiuj esmė, kitos septyniasdešimtmetės spinduliuoja noru gyventi, energija, o kitos ir 30-ies jau pasenusios, tik burbuliuoti tesugeba.
Vargše, tu vargše, neskaitanti mano postu.  Tai aš iš kremliaus gyvenu, tai iš pašalpų, ar čia tik ne pavydas kalba? :D​ 

Beja, čia tie kas gauna pašalpas be problemų sugeba į kurortus išvažiuoti ir į restoranus nueiti. Čia gi ne Lietuva, nelaiko žmonių ant bado ribos.

Ai tau midijų truko sovietmečiu, nu vargas nu kaip blogai buvo  :D  :D  :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 kovo 2023 - 12:24

Nu aš skaniai midijas pagaminu :D Bet, aišku, kavinėj, aplinka, nereikia ruoštis, tvarkyt, alus šaltas :D Kai pradėjau gamint midijas, nustebau kaip tai greita ir paprasta :D

Tu teisi, amžius bambekliškumo ir nuobodumo neapibrėžia. 

Tai kad dauguma patiekalų gana greit gaminasi. Ar tu be midiju nieko negamini?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 29, 13:56)
Kai žmogui pačiam su savimi ir šeimoje gerai, jis nemeluoja apie savo vyrą mirksiukas.gif
Man labai gera ant ežerų, prie jūros, šiaip gamtoje, sportas. Labi gera su šunimis. Ir man įdomiausi ne konkretūs veikėjai, o pats gyvenimas, Visata, jos principai ir kokie jie. Įdomiausia kas su mumis vyksta naktį, miegant mirksiukas.gif

O kodėl tu manai, kad meluoja? Gal pagal save sprendi?
Visą ką paminėjai, manau kiekvienam žmogui gera toks laisvalaikis, tame tarpe ir Montekristai. Čia aš apie gamtą, ežerą... Va visata gal ne visiems įdomu. Bet jei tau įdomu, tai ir gerai, kam kabinėtis prie to kas kitiems įdomu?
Atsakyti

Tai kad dauguma patiekalų gana greit gaminasi. Ar tu be midiju nieko negamini?

:D Susigalvok :D Man net rašyt apie maisto gaminimą neįdomu D

Atsakyti

O kodėl tu manai, kad meluoja? Gal pagal save sprendi?
Visą ką paminėjai, manau kiekvienam žmogui gera toks laisvalaikis, tame tarpe ir Montekristai. Čia aš apie gamtą, ežerą... Va visata gal ne visiems įdomu. Bet jei tau įdomu, tai ir gerai, kam kabinėtis prie to kas kitiems įdomu?

Visata ar...burtai? :D 

Atsakyti

Pozityvo rašytoja, pasidžiaugusi, kad šviesioji bobulė lelija pavirsti gali, t.y. nuskęsti biggrin.gif

Su teksto suvokimu visai prastai? Mokyklą bent baigei?

Atsakyti

Vat man dar įdomu knygos-bet ką su lervom kalbėtis apie jas, kai nieko neskaito (nu k ok kokį meilės romaną įveikia gal)/

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 14:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73060216" data-time="1680085894">
<div>
<p>O kodėl tu manai, kad meluoja? Gal pagal save sprendi?

Visą ką paminėjai, manau kiekvienam žmogui gera toks laisvalaikis, tame tarpe ir Montekristai. Čia aš apie gamtą, ežerą... Va visata gal ne visiems įdomu. Bet jei tau įdomu, tai ir gerai, kam kabinėtis prie to kas kitiems įdomu?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Visata ar...burtai? biggrin.gif </p>

Jinai tai visata vadina biggrin.gif
Atsakyti

Jinai tai visata vadina biggrin.gif

Tai ja ja :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 28, 16:38)
salietra, dedama į dešras...... tikra sveikata ax.gif .

Salietra dabar dedama ne tik i desras, bet ir i surius i zuvi ir t.t.
Taip pailginamas produktu galiojimas ir apsaugo nuo gedimo. Ar tu pati viska gamini-ir surius, ir desras? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 08:34)
<
><p>Nu aš skaniai midijas pagaminu biggrin.gif Bet, aišku, kavinėj, aplinka, nereikia ruoštis, tvarkyt, alus šaltas biggrin.gif Kai pradėjau gamint midijas, nustebau kaip tai greita ir paprasta biggrin.gif </p><p>Tu teisi, amžius bambekliškumo ir nuobodumo neapibrėžia. </p><p></p>

Cia tas is PC po 4-5€ uz kg.? Kur fermose auginamos? Feee. Kaip imanoma skaniai pagaminti?
Atsakyti

Kaip visada idomus vieno iš kelių likusių žurnalistu lietuvių straipsnis.Gal jį gelbėja tai, kad gyvena UK, bet stebiuosi, kad delfis vis jį spausdina.

Vidas Rachlevičius. Lietuviškas šariatas arba Iranas prie Baltijos https://m.delfi.lt/r...php?id=92918853

Atsakyti