Nu matyt

Montekrista gi cia tiek jau pasakojusis, kaip nemegsta gaminti maisto.

O kai tu baigei jau laisvi buvom? Aš nežinau kiek tau metų, kaip galiu rašyt kad vienmetės
. Jei teisybę apie savo 55-metį rašei tai kaip ir vienmetės, aš gal net vos vyresnė
Ne tiek jai. Ji jau septintoj dešimty, tuoj pensiją gaus. Niekaip ji negali būti tavo vienmetė. Tu smagi, smalsi, aktyvi ir linksma, o ji..Na, jai jau viskas.
Nu matyt
Ir turkisku kurortu kur renkasi pijokai
sveikiau dabar jos maitinasi fast foodu
Montekrista gi cia tiek jau pasakojusis, kaip nemegsta gaminti maisto.
nu, nemėgstu, ir ką? Kaip tai susiję su tuo, ką kiek gaminu? Vakar va midijas gaminau, pyst ir pagaminta
Iš pavydo gi ji šneka, kaip tu nesupranti. Pati iš pašalpos negali nei į restoraną nueit pavalgyt, nei į pilnus pijokų turkiškus kurortus nuvažiuot
.
Midijos man irgi niamniam, gaminu irgi kartais, bet man kavinėj skaniau vis vien. Dabar per atostogas visokiausių jūros gėrybių atsivalgiau
, 3 kg plius
. O kremlinukių pasakas paskaičius apie jų sovietinį rojų, manyčiau, kad jos sovietmečiu midijų atsivalgė, nes nu nieko tada lentynose netrūko
Papildyta:
Taigi ne amžiuj esmė, kitos septyniasdešimtmetės spinduliuoja noru gyventi, energija, o kitos ir 30-ies jau pasenusios, tik burbuliuoti tesugeba.
Nu aš skaniai midijas pagaminu Bet, aišku, kavinėj, aplinka, nereikia ruoštis, tvarkyt, alus šaltas
Kai pradėjau gamint midijas, nustebau kaip tai greita ir paprasta
Tu teisi, amžius bambekliškumo ir nuobodumo neapibrėžia.
Prisiminiau vieną smagią, be galo šviesią bobulytę, kurią net vadinti taip keista. Buvom vasarą prie ežero, aš stoviu ant kranto įsibridus, prieina vėjo perpučiama moterytė gal 85 metų, kaip skiedrytė, aplink juosmenį apsirišus plūdurą. Pasisveikina ir klausia, ar negalėčiau ją paimti už rankos ir palydėti ežeran. Paimu, brendam, klausiu, ar tikrai saugu, ar ok bus. o ji tokia šviesi šviesi-ai, nuburbuliuosiu, lelija pavirsiu Ir pasileido plaukt
Gerai viskas buvo (tą plūdurą visgi stebėjau), bet tokia įkvepianti ir šviesi, matosi, išsilavinusi moteris.