Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 29, 15:08)
Ne, atsiprasau, bet aš tokiu kičiniu knygiuksčių apie meile neskaitau. Pas mane rimtesnes knygos, tau jos per sunkios skaitymui, o tuo labiau diskutavimui apie jas.

As dabar machine learning studijuoju, kaip sakai montekrista datemptu iki diskusiju apie tai? lotuliukas.gif
Meiles romanai ir siaip romanai man liko paauglysteje biggrin.gif Romanus per paskutinius 10 metu gal perskaiciau 3, 4, kartais uzeina noras, bet labai jau kartais. Atsiskaiciau matyt paauglysteje as ju, dabar norisi realybe matyti ir pazinti, ne i grozini sukurta pasauli gilintis.
Aplamai informacija siais laikais prieinama daug greiciau kitom formom, ne knygose, bent jau man kuri reikalinga. Per daug viskas greit keiciasi, kol knyga parasoma, isleidziama, praeina daug laiko, ir informacija daznai buna jau pasenusi.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 29, 15:10)
Svarbiausia, kad pati čia ne kartą gyrėsi, kad tarp kita ko ir romanų paskaito, o dabar apie tai menkinančiai parašė. Menkina tik pati save biggrin.gif

cia kaip ir su tuo maistu, tai seniau negamino, tai jau dabar nuolat gamina lotuliukas.gif pagal situacija keiciasi jos gyvenimas biggrin.gif
o siaip kuo geresni romanai ne apie meile, uz meiles romanus? man tai tas pats, romanas ir tiek, fantazija kazkieno biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 29, 15:14)
Ne, ji taip nerašė.
Ji visada rašė 'pas mane viskas visada toooooooobula'  biggrin.gif

Ypac kazarmiški kAtlietai su grikiais biggrin.gif

svarbu viskas pagal paskutine mada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 kovo 2023 - 14:27

Suvartyti apgailėtiną melagį - mano hobi biggrin.gif4u.gif

Net nesigilinsiu, kur čia melai ir pan :D

Atsakyti

Man irgi nėra labai didelis malonumas valgyt gaminti ir namus tvarkyti, nu bet reikia kartais biggrin.gif, tai mano laimės neįtakoja. Ir ryte keltis ir į darbą eiti ne visada norisi, bet tai tavo pareiga. O tu labai laiminga jautiesi kai tvarkai namus? Tiesiog yra dalykai kuriuos reikia daryti biggrin.gif. Nu pvz, mažas vaikas verkia naktį, nu tikrai sunku keltis, norisi miegot, bet keliesi, nes tai gyvenimas, augindama vaiką pajunti tą niekuo nepalyginamą laimę, kad ir daug rūpesčių tai sukelia.
Papildyta:
Būtent, dėl skonio ir spalvos nesiginčijama biggrin.gif. Yra žmonių, kuriems batonas su uogiene skaniausia ir ką dabar biggrin.gif. Man tai veganiškas maistas feeee, nu ir ką dabar. Aš jo ir nevalgau biggrin.gif
Suerzinai su tom midijom, nors kelionėj atsivalgiau, bet eisiu sportuot, reiks į pardę uužsukt, nusipirkt, vakarienei pagaminsiu biggrin.gif

Su bulvytėm ar ciabatta? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 15:27)
Net nesigilinsiu, kur čia melai ir pan biggrin.gif</p>

Neverta tikrai, pasimesi pati biggrin.gif
Atsakyti

Neverta tikrai, pasimesi pati biggrin.gif

Neverta, nes puikiai žinau, kas kaip :)

O tu kaip, pavakarei radai jau kokią nors neigiamą siaubingai (ne) svarbią žinią? :) 

Atsakyti
Montekristai atostogos, matosi, nes is mamku neislenda biggrin.gif
Atsakyti

Montekristai atostogos, matosi, nes is mamku neislenda biggrin.gif

Per atostogas čia jūs rūgstat :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 29, 14:09)
Del midiju, tai ju Airijoje pilna, kiaurus metus cia jas juroje renka, net salia musu yra viena nedidele ilanka kur jas su traktorium surenka, nezinau ar cia skaitosi farmed ar wild, bet airiai ju labai nevertina ir nebrangios jos neapdirbtos parduotuvese, 3 eurai uz kg svieziu. Jiem skaniau steakai ir bulves  biggrin.gif
As kai pirma kart paragavau man visai nepatiko, kaip koks prudo vandens skonis. biggrin.gif  Bet paskui prirpatau matyt, ilgai dirbau restorane, kur ju meniu pilna patiekalu buvo, tai prisivalgydavau biggrin.gif
Dabar man jau skanu, as jas dazniausiai su makaronu patiekalais gaminu, ne vienas. Nepasakyciau, kad tai koks iskirtinis skanumynas, ar kad jau labai ten ju noreciau daznai, kartais, jo, visai skanu, bet tikrai yra skanesnio maisto  biggrin.gif
P.S. jei ju nebeliktu tikrai baisiai nepasigesciau, tai sovietmeciu man ju irgi netruko iki sotaus,skanaus pavalgymo  biggrin.gif

man butent skaniausiai yra vaisiai, uogos, darozves, salotytes, be ju tai sunku butu. Laukiu nesulaukiu kol sudygs siu metu derlius sveizas  wub.gif

Tai ir pas mus jos nebrangios, nesuprantu kas cia per stebuklas... Mano antras vyras visai ju nevalge (del tikejimo).
Bet pvz Belgijoje jos buna didesnes ir mėsingesnes vasara, na dar rugseji/spali. O kitu laiku ne tokios skanios...
Siaip sovietmeciu ir kreveciu, kalmaru lyg irgi nebuvo. Kodel idomu? Zvejybos laivu turejo gi. Gal ne madoje buvo 😀 rukytu unguriu tai atsimenu valgiau, skanu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 kovo 2023 - 15:13

Kas čia per tikėjimas, kur midijų negalima? 

Va kas man šlykštu, tai austrės. Jazau, vos neatpyliau paragavusi :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 15:29)
Su bulvytėm ar ciabatta?

midijos su bulvem? blink.gif nesu tokio derinio maciusi biggrin.gif
Atsakyti

midijos su bulvem? blink.gifnesu tokio derinio maciusi biggrin.gif

aga, fri 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 03 29, 16:09)
Tai ir pas mus jos nebrangios, nesuprantu kas cia per stebuklas... Mano antras vyras visai ju nevalge (del tikejimo).
Bet pvz Belgijoje  jos buna didesnes ir mėsingesnes vasara, na dar rugseji/spali. O kitu laiku ne tokios skanios...
Siaip sovietmeciu ir kreveciu, kalmaru lyg irgi nebuvo. Kodel idomu? Zvejybos laivu turejo gi. Gal ne madoje buvo 😀 rukytu unguriu tai atsimenu valgiau, skanu..

matyt tai nebuvo labai vertinamas maistas, kaip ir pas airius. Kalmaru pamenu budavo konservuotu, mama yra pirkusi dare kazkokias salotas su jais, bet nelabai jie mums prigijo biggrin.gif
Taip va kartais pavalgyti, bet ne kasdien, gal tai visgi ne toks maistas, kur butu labai sveika daug jo valgyti? Pazystamas vienas dirbes laive, kur krevetes gaudo, tai sako jas apipila tokiais chemikalais, kad jas nugalabyt, nes kazkaip jos iskiria nuodus, jei ne taip jas nuzudai, bet tie chemikalai irgi gi ne i sveikata.

Man ungurys nepatiko, per riebus man jis toks, geriau skumbre, nors irgi pamenu ne daznai pirkdavo, matyt nelabai musu kasdieniam yprastam stalui priimtina buvo, dazniau mama darydavo kotletukus, desreles, vista, varsketukus visokius, blynus, troskinius, jei zuvi tai paprasta pakepindavo su garnyru svogunais ir morkom. Mesa kazkaip labiau vertinama buvo, nei zuvis biggrin.gif Musu tevam pasniko maistas buvo zuvis, silke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 16:25)
aga, fri </p>

keptu turi omenyje, nezinau man net neskaniai skamba toks derinys. unsure.gif
Na bet visi mes skirtingi. biggrin.gif

Kaip bebutu keptos bulves na visai nesveika biggrin.gif

as jei valgau tai arba vienus su padazu arba su makaronais ar ryziais.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 16:21)
<p>Kas čia per tikėjimas, kur midijų negalima? </p><p>Va kas man šlykštu, tai austrės. Jazau, vos neatpyliau paragavusi biggrin.gif</p>

jei neklystu zydai nevalgo, gal ir musulmonai, nezinau tiksliai.

va zydu virtuve galima pasidometi placiau jie gana sveikai valgo, gal zino, ka daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 kovo 2023 - 15:43