Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 15:21)
<p>Kas čia per tikėjimas, kur midijų negalima? </p><p>Va kas man šlykštu, tai austrės. Jazau, vos neatpyliau paragavusi biggrin.gif</p>

Tiek knygu ale perskaitei, o nezinai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 29, 15:35)
jei neklystu zydai nevalgo, gal ir musulmonai, nezinau tiksliai.

va zydu virtuve galima pasidometi placiau jie gana sveikai valgo, gal zino, ka daro?

Taip.
Tikrai sveikai... koserinis maistas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 kovo 2023 - 15:56
QUOTE(uarda @ 2023 03 29, 16:51)
Tiek  knygu ale perskaitei, o nezinai.

good point biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 03 29, 16:54)
Taip.
Tikrai sveikai.

visa ta mediterranean regiono dieta atrodo gana sveika, ivairi, spalvota. Bet ten ir saules daug ir pasirinkimas didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 kovo 2023 - 15:59
Ne, nu soriukas apie žydų mitybą iki midijų vartojimo tikrai neskaičiau :D 
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 17:01)
Ne, nu soriukas apie žydų mitybą iki midijų vartojimo tikrai neskaičiau biggrin.gif 

kitaip sakant nieko nezinai apie zydu mityba ir paprocius biggrin.gif
Atsakyti

kitaip sakant nieko nezinai apie zydu mityba ir paprocius biggrin.gif

Pasikartosiu-tikrai ne iki midijų vartojimo klausimo. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 16:01)
Ne, nu soriukas apie žydų mitybą iki midijų vartojimo tikrai neskaičiau biggrin.gif 

Jokiu moliusku nevalgo, nei kreveciu...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 16:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73060301" data-time="1680098569"><div><p>kitaip sakant nieko nezinai apie zydu mityba ir paprocius vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pasikartosiu-tikrai ne iki midijų vartojimo klausimo. </p>

Siaip tarp kitko uzsimena..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 29, 15:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73060276" data-time="1680094011"><div><p>Montekristai atostogos, matosi, nes is mamku neislenda vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Per atostogas čia jūs rūgstat biggrin.gif </p>

Ajajajjjjjjj...darbo metuuuuuuu....
Lygiyojiesi I Lutukę? Gi rasei, kad kodel jai moka darbe pinigus uz sedejima mamkose. Tau irgi pradejo moketi?
Atsakyti

Pasikartosiu-tikrai ne iki midijų vartojimo klausimo. 

Tai yra košerinė mityba, jei būtum pasidomėjus žinotum ir apie midijas. 

Gyvenant Lietuvoj tarp žydų, dirbant valstybės organuose, biški gėda šito nežinot.

Tą ir turiu omenyje kai sakau, kad man realybė idomiau, o ne grožinė literatūra. Kad orientuotis pasaulyje, o ne skrajot padebesiais. :mirksiukas: 

Atsakyti

Tai kaip ten su mokesčių kėlimais pas jus, nesigilinau labai, bet, matau, jau net didžiausi konservatorių fanai nuo jų nusisuka. :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 29, 17:20)
Ajajajjjjjjj...darbo metuuuuuuu....
Lygiyojiesi I Lutukę? Gi rasei, kad kodel jai moka darbe pinigus uz sedejima mamkose. Tau irgi pradejo moketi?

Damušei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 29, 16:23)
<p>Tai kaip ten su mokesčių kėlimais pas jus, nesigilinau labai, bet, matau, jau net didžiausi konservatorių fanai nuo jų nusisuka. unsure.gif </p>

Viskas tik brangsta (kuras atpigo-1,50eu), galo nera. Smulkiems verslininkams zada permainas. Lyg MK dirbanti savarankiškai, tai ji geriau gali cia paaiskinti.
Maja, kai cia tokia maza pensija? Vokelis kxltas?
"Dirbo 42 metus, bet pensija –​​​​​​​ apgailėtina.
Štai 90 metų sulaukusi pensininkė Genovaitė pasakojo, kad visą gyvenimą dirbo bibliotekininke. „Sukaupiau 32 metų stažą, o mano pensiją siekia 350 eurų"
Atsakyti

Nu aš skaniai midijas pagaminu :D Bet, aišku, kavinėj, aplinka, nereikia ruoštis, tvarkyt, alus šaltas :D Kai pradėjau gamint midijas, nustebau kaip tai greita ir paprasta :D Tu teisi, amžius bambekliškumo ir nuobodumo neapibrėžia. 
Man irgi gaunasi skaniau, negu kavinėj kartais :) bet aš be kiautų mėgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 29 kovo 2023 - 17:59