https://m.facebook.c...p;id=1630629673
https://m.facebook.c...p;id=1630629673
Sorry, something went wrong.
We are working on it and we'll get it fixed as soon as we can.

O kas tau yra šventa? Ir kas tau yra manipuliacija? Aš šioj temoj manipuliuoju vardan ko? Ką jūs man galit pasiūlyt, dėl ko čia manipuliuočiau? Tu konkrečiai?
Platesnei auditorijai, tai būtų įdomu analizei, kaip savo patirtimi viešai atvirai besidalinantis žmogus, tampa „manipuliatoriumi“, „dėmesio stokojančiu“ – tai klasikinė nutildymo retorika. Atgyvenus jau.
Na, pripažįstu, jūs man esat įdomi terpė, kuri reaguoja taip, kaip reaguoja. Ir ačiū už tai, nes kitur savo aplinkoj tokių rudimentų ir nesutikčiau.
O ir, ką čia slėpt, darau viską, kas mano postų jėgoms, kad SM kremlinių irštva nevirstų. Kol noriu.
Tu savęs paklausk, vardan ko tu čia ardaisi?
Tu tik valdžios šuniukas, lojantis ant visu, kas nešoka pagal valdžios dūdelę ir tiek.
Tas gynimas nuo kremliaus rankos jau diagnozė, bet tavo reikalas. sarginis šuniukas.
Kur žmonės paprasčiausiai diskutuoja.
Bet Lietuvoje gi tai uždrausta, toli nuėjot nuo sovietmečio ir kompartijos...

Rimtai?

Loji pagal Kremliaus metodičkas SM jau gal dešimtmetį ir ką? O Rusijoj jau iš tavęs tavo vaikus atimtų, kaip tą mergaitę iš tėvo. Ką tas tėvas padarė baisiau nei tu?

Loji pagal Kremliaus metodičkas SM jau gal dešimtmetį ir ką? O Rusijoj jau iš tavęs tavo vaikus atimtų, kaip tą mergaitę iš tėvo. Ką tas tėvas padarė baisiau nei tu?

Man Lietuvoj greiciau vaikus atimtu anot jusu, juk turetu vaiku teises susirupinti. Jauciu Airijoje cia kas taip parasytu vaiku teisem, gautumet tiesiogini siuntima i psich dispanceri

Bet siaip gerai pastebejo NIda "Dvi naujienos LRT greta viena kitos - du antikarinės pozicijos pareiškimai, Rusijoje ir nerusijoje.
Pareikšti pro-peace, antikarinę poziciją Austrijoje - prorusiška, tačiau nupiešti antikarinį piešinį Rusijoje - antirusiška, provakarietiška."
Taip kaip anot taves pastininke, jei esi uz taika ar esi prorusiskas ar provakarietiskas? cia pagal kremliaus metodycka zmones nori taikos ar pagal pagal vakaru?

o dėl ko iš to tėvo dukrą atėmė ir dar jam kolonijos 2 metus davė? Ką jis padarė? Gi rašė lygiai kaip tu

Tu nesi už taiką, nes jau nuo Gruzijos teritorijų aneksijos remi teroristinius Rusijos veiksmus. Taip kad nereikia lialia.
Tau pačiai nuo savo rašliavų nešlykštu? Taigi tau nieko švento nėra... Net į savo vaikus tau nusispjaut.

Tu nesi už taiką, nes jau nuo Gruzijos teritorijų aneksijos remi teroristinius Rusijos veiksmus. Taip kad nereikia lialia.
Tau pačiai nuo savo rašliavų nešlykštu? Taigi tau nieko švento nėra... Net į savo vaikus tau nusispjaut.
Rimtai rase pagal kremliaus metodycka ir kremlius ji nuteise?

Pagal LRT ji nuteise " už kariuomenės diskreditavimą " ar LRT neteisi? Kada kokia kariuomene as diskreditavau?

Melas, pagrisk nors vienu pano postu, kur as kazka pateisinu, bet kokius kairniu sveikmus. As visada buvau ir esu uz taika, bet ir uz tiesa.
O apie Gruzija, mes diskutavom, kas kaltas, tai as rasiau, kad net pagla tarptautines organizacijas, tada buvo istirta, kad kalta Gruzija, ji pirma uzpuole. Aiskinimasis kas pradejo, kas uz ka atsakingas, nera tolygu palaikymui bet kokios puses. O tu Gruzijos teroristinius veiksmus palaikai?
Bet nezinau ar tau dasils, jei tau antisemitizmas, yra tautybiu ivardinimas, tai matyt analize bet kokio karo jau karo palaikymas, na kai galveleje kose tik taip ir gaunasi.

Ne, rašė pagal jam tinkamas metodishkas, kaip tu. Nes nė vieno savarankiško sakinio čia nesi parašius.
Konkreciai nuo ko man turetu buti slykstu? Konkretizuok, pacituok, nuo kokios zinutes
ir prie ko cia mano vaikai?

Tu nepavargai dar meluoti?
Papildyta:
pagal kokias metodyckas jis rase, kas pakiso vyrui toki baisu dalyka?
rimtai nepavargai nusisneketi? kuo mano skainiai jau nebe mano? zmogus negali tokios nuomones tureti, kaip as ? neimanoma? negali noerti taikos, negali matyti placiau, gali tik buti dvaro sunelis? ir loti i vienus vartus?
Dar ko, varginsiuosi čia aš

Na, kam įdomu, lai skaito *Sani*, Ubuntu*** postus nuo tos temos pradedantant, paskui ir pačios susiras:
https://www.supermam...owtopic=1016789
Papildyta:
nesinervink taip, mušta Kremliaus korta

Na, kam įdomu, lai skaito *Sani*, Ubuntu*** postus nuo tos temos pradedantant, paskui ir pačios susiras:
https://www.supermam...owtopic=1016789
Papildyta:
nesinervink taip, mušta Kremliaus korta

nu nieko naujo, apsimelavo pastininke ir bruka uodega

tu niekad negali nei veino savo melo atstoveti, pagristi ir irodyti.
esi tik mazas garsiai lojantis dvaro sunelis...

tu niekad negali nei veino savo melo atstoveti, pagristi ir irodyti.
esi tik mazas garsiai lojantis dvaro sunelis...

aha

O, beje, kam įdomu, tai tą temą su *Sani" ir Ubuntu*** nikais paskaitykit

Ech, kiek metų, o niekas nesikeičia. Ir verkia, kad jos "žodžio laisvę varžo"