Pasakė šunų nagučių dažytoja
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 05, 13:04)
nė karto nedažiau

Paviešinti dokumentai: prezidentas Nausėda priklausė Komunistų partijai, į ją įstojo 1988 metais
Papildyta:
koks kalbus, kiek daug papasakojo
https://www.lrt.lt/n...imas-iskreiptas
Papildyta:
koks kalbus, kiek daug papasakojo

https://www.lrt.lt/n...imas-iskreiptas
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 05, 12:54)
As pav. jauciu, kad esi ne koks AI robotas o gyvas zhmogus ir mes bendraujame gyvai.
Ka tai pakeistu sakysim buvimas vienoje patalpoje?
Nieko.
Man buvo idomi ta problema kai ieshkojau antros puses.
MB sako, kad siaip sutikus but i mane nezhiurejus.
O tos kurios zhiurejo susitiku, tai man visai netiko.
Gyvas bendravimas dazhnai labai pavirshutinishkas. Dar zhmones skirtingi, kai kam reikia laiko apmastyti, gyvai jie to laiko neturi aktyvesni spaudzia ir jokio bendravimo nesigauna.
Pastebejau,, kad gyvus bendravimus labai kisha zhmones su problemomis, nes bendraujant kitaip tos ju problemos lenda i ishore. O gyvai jie pasislepia po gyvo bendravimo ribotumais, galimybe ishvengti temu, ar uzhmirshti ar ignoruoti.
Man pvz, skirtumo nera.
O kazhkam gyves bendravimas, nu nebent tai turima galvoje kazhkoki fizini bendravima intymuma, na nezhinau...
Ka tai pakeistu sakysim buvimas vienoje patalpoje?
Nieko.
Man buvo idomi ta problema kai ieshkojau antros puses.
MB sako, kad siaip sutikus but i mane nezhiurejus.
O tos kurios zhiurejo susitiku, tai man visai netiko.
Gyvas bendravimas dazhnai labai pavirshutinishkas. Dar zhmones skirtingi, kai kam reikia laiko apmastyti, gyvai jie to laiko neturi aktyvesni spaudzia ir jokio bendravimo nesigauna.
Pastebejau,, kad gyvus bendravimus labai kisha zhmones su problemomis, nes bendraujant kitaip tos ju problemos lenda i ishore. O gyvai jie pasislepia po gyvo bendravimo ribotumais, galimybe ishvengti temu, ar uzhmirshti ar ignoruoti.
Man pvz, skirtumo nera.
O kazhkam gyves bendravimas, nu nebent tai turima galvoje kazhkoki fizini bendravima intymuma, na nezhinau...
nenupasakosi, tai pajausti rekia, jei tau nera skirtumo, tai nera, man ir manau daugumai zmoniu tikrai yra.
Visai kitas jausmas kartu bunant, net anot psichologu visai kitaip suprantam ir gaunam informacija, kai vien tik matom zmogu, o kai bunam ir kartu tai dar visai kitas lygis. as pvz nekenciu tu zoom call, mane jie erzina, kaip ir bendravimas online tera tik dalis bendravimo, cia kaip matyti grazius gamtos vaizdus per ekrana, nera skritumo tikrai? ka galima patirti gyvai susitikus, niekad nebus online tas pats artumas, jaukumas ir smagumas. Cia nesneku apie jokius sexs planus, o pasibuvima su draugem pvz Man keista, kad tu nesi patyres ggyvo bendravimo malonumo su draugais, bet matyt visokiu zmoniu buna.
ne, ne gyvas bendravimas pavirsutinis, o zmones buna pavirsutiniai
abusurdus sneki, jei jau zmogus koks problematiskas, tai gyvai kaip tik greiciau tai pamatysi, nei online. Kaip tik online galima geriau nusplepti tiek isvaizda, tiek emocijas, kaip pats sakai zmona nebutu i tave nei ziurejusi gyvai, reiskia savo problemas sugebejai nuslpeti, uzmegsti rysi, kad ji paskui i jas jau nebekreiptu demesio.
nė karto nedažiau
Diedui paliepei?
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 05, 13:28)
o tau gaila, kad kai kurie suniukai geriau gyvena labiau mylimi ir priziurimi nei tavo vaikai? tu savo vaikam rubu doru neiperkti ar tau jie ant tiek nesvarbus, kad neperki?

ar taip pavydi gero vyro Montevertei, kuris atsiliepia i jos norus, pageidavimus ir ja myli ir vertina ir isiklauso? taip truksta tau tokio artumo? del to tiek zunu, kad vykdytu tavo komandas nors jie?

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 05, 13:28)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73062287" data-time="1680689104">
<div>
<p>nė karto nedažiau
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Diedui paliepei?
</p>
<div>
<p>nė karto nedažiau

</div>
</blockquote>
<p>Diedui paliepei?

Pasaulio laimingiausioji, išmok atskirti pajuokavimą nuo realybės

QUOTE(Monteverte @ 2023 04 05, 12:42)

Tokia idomia minti isgirdau, kad gyvunui pereiti is gyvunu lygio i zmogaus, reikia, kad ji zmogus iskirtu, myletu. Nezinau kiek cia tiesos, bet idomi mintis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 05, 13:00)
Ane, tai gal gali ten pat ir vidurinės kursą baigti, bent išmoktum rašyti taisyklingai ir TRUMPAI, žinotum kad prieš n mln metų nebuvo civilizacijų ir tt ir pan? Taip lengva gi, imi ir pagaliau išmoksti....
Sakyciau tau reiktu baigti bent vidurines kursa, bet matau, kad neikirstum

Jei butum nors kiek mokslo ragavus, tai zinotum, kad mintis kaip tik atvirksciai reikia kuo ilgiau destyt, o ne trumpiau akademineje bendruomeneje, man dar to mokytis i rmokytis

Rimtai?

QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 05, 13:32)

Tokia idomia minti isgirdau, kad gyvunui pereiti is gyvunu lygio i zmogaus, reikia, kad ji zmogus iskirtu, myletu. Nezinau kiek cia tiesos, bet idomi mintis.
Ačiū, vidury mėnesio gimtadienis. Vienam bus 18 metų, kitam 18 mėn. Magija ir ne kitaip

Džiunglėse ir žmogus kaip žvėriukas, o edukuojamas visapusiškai žmogus ištobulėja, taip ir gyvūnas. Jei jo neuždarai, jei jis visur dalyvauja, tai nusimano visame kame, išskyrus politikoje

QUOTE(Monteverte @ 2023 04 05, 13:01)
Šiaip tai atvirkščiai.
Pvz. mano giminėje yra žmogus, kuris geros dūšios ir t.t., bet tai pasimato tik rašantis. Susitikus gyvai - tyli ir viskas. Pasako kokią frazę ir ties tuo baigiasi. Jei jo klausinėji - noriia atsakinėja, bet pats beveik neužduoda klausimų. Ar visiems toks tiktų gyvai gyvenime? Nemanau. Tai susirašinėjant gali kilti iliuzija, kad žmogus kalbus, ekstravertas.
Arba kaip tik gyvai žmogų tu matai ir matai jo mimikas, emocijas ar kažkur nevarto akių, nenusuka žvilgsnio, nesielgia iššaukiančiai ir t.t. O po tekstu tai galima paslėpti.
Va žiūrėk kokia čia faina ir visko pertekusi Montekrista
tiki, kad ji realybėje tokia? 
Papildyta:
nepavydėk, gyvūnų kankintoja
Pvz. mano giminėje yra žmogus, kuris geros dūšios ir t.t., bet tai pasimato tik rašantis. Susitikus gyvai - tyli ir viskas. Pasako kokią frazę ir ties tuo baigiasi. Jei jo klausinėji - noriia atsakinėja, bet pats beveik neužduoda klausimų. Ar visiems toks tiktų gyvai gyvenime? Nemanau. Tai susirašinėjant gali kilti iliuzija, kad žmogus kalbus, ekstravertas.
Arba kaip tik gyvai žmogų tu matai ir matai jo mimikas, emocijas ar kažkur nevarto akių, nenusuka žvilgsnio, nesielgia iššaukiančiai ir t.t. O po tekstu tai galima paslėpti.
Va žiūrėk kokia čia faina ir visko pertekusi Montekrista

Papildyta:
nepavydėk, gyvūnų kankintoja
kartais is vis uztenka pamatyti tik zmogu, nei bendrauti nereikia ir daug ka jau apie ji zinai, online tikrai galima save pasigerinti ir uztruks ilgiau kad pazinti. Kur dar visokie blogi iprociai ir t.t.
kiek visokiu istoriju dabar girdi, susipazyta online, viskas atrodo saunu, susitinka ir pamato, kad visai ne tas

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 05, 13:39)
Ačiū, vidury mėnesio gimtadienis. Vienam bus 18 metų, kitam 18 mėn. Magija ir ne kitaip
Džiunglėse ir žmogus kaip žvėriukas, o edukuojamas visapusiškai žmogus ištobulėja, taip ir gyvūnas. Jei jo neuždarai, jei jis visur dalyvauja, tai nusimano visame kame, išskyrus politikoje

tikrai taip, kaip ir vaikus dabar zmne skitaip duag kas augina, zmones kitaip vystosi,, ir gyvunus jau ziuri kitaip su meile, bendrai manau samoningumas zmoniu dideja, nepaisant dalies teletabiu

ziurint i kai kuriuos politikus, zinai manau geriau gyvunai, kaip ten sako, gyvunai i lyderius visada issirenka stipriausia, protingiausia, zmones atvirksciai, kazkoksiu didziausius iskrypelius aferistus, bukagalvius

QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 05, 13:42)
kartais is vis uztenka pamatyti tik zmogu, nei bendrauti nereikia ir daug ka jau apie ji zinai, online tikrai galima save pasigerinti ir uztruks ilgiau kad pazinti. Kur dar visokie blogi iprociai ir t.t.
kiek visokiu istoriju dabar girdi, susipazyta online, viskas atrodo saunu, susitinka ir pamato, kad visai ne tas
zmones meluoja 
Papildyta:
tikrai taip, kaip ir vaikus dabar zmne skitaip duag kas augina, zmones kitaip vystosi,, ir gyvunus jau ziuri kitaip su meile, bendrai manau samoningumas zmoniu dideja, nepaisant dalies teletabiu
ziurint i kai kuriuos politikus, zinai manau geriau gyvunai, kaip ten sako, gyvunai i lyderius visada issirenka stipriausia, protingiausia, zmones atvirksciai, kazkoksiu didziausius iskrypelius aferistus, bukagalvius

Papildyta:

tai dar mano studijų laikais, kai online bendravimai tik prasidėjo, viena mano gera pažįstama taip išsidūrė. Rašėsi, rašėsi su vienu bernioku jie ten ilgiausius laiškus. Kiek ją matydavau, tai ji tik valgo, miega ir rašo

Jo, čia tiesą sakai. Šunys iš karto žino kas alfa, o kas minkštaskūris ar bailiai agresyvus. Maniškės ne alfomis net nesidomi

ka cia tai reiskia?
Papildyta:
na vaikam negalima uzdraust issitepti, vaikysteje reikia zaisti, lakstyti po balas, voliotis pievoje ar sniege. Bet zinoma gi persirengi, jei reikia. siais laikais automatines skalbimo masinos, tai ner bedu.
Tai niekas ir nedraudžia 😂
O reiškia, kad kalbiesi iki pažaliavimo ne visada rožinėm frazėm iki dašyla, kad namie vadovauja ir taisykles nustato tėvai.