Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:31)
Bet Maja Di, žiūrėk, kaip jos visos - Lutukė, Montevertė, Burbanti - tą piceriją puola gint biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jetau, kaip Kremlių kokį.

O ten jo pica bent skani? Į Vilnių siunčia? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Valkata invalidine, as kalbu qpie tavo elgesi, kad tu - psichinė ligonė, vilkaisi prie Gustuko kavines jiems ikasti, po to, kai mes diskutavome mamkose apie saunuolius seimininkus, kurie nepabijojo teletabių.

Tu bent skiri erdves? Cia internetas, o twn - tikras pasaulis. Kiaušingalve, nesimaisyk erdvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2023 - 22:35
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 14, 23:29)
su pergaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tu kaip mano brolis, o man dzin tas krepšinis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu bet jo jo - su pergale 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:31)
Bet Maja Di, žiūrėk, kaip jos visos - Lutukė, Montevertė, Burbanti - tą piceriją puola gint biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jetau, kaip Kremlių kokį.

O ten jo pica bent skani? Į Vilnių siunčia? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

taip, giniau ir ginsiu visus, ka tu smeizi, visada, tu esi patalogine melage ir nuolat puoli dorus zmones, tau gydytis reikia. unsure.gif

tai ikelsi ta imaginery nuotrauka su tom atviri visiem reklamom?

Kas is draugu buvo, sake maistas ten ivairus ir skanus, as asmeniskai nezinau nebuvau. Lietuvoje skaniu picu is vis nevalgiau, nors gal yra kur nezinau visu vietu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 14, 23:28)
tai kur ta reklama, KUR? seku ju puslapi niekur tokiu nuotrauku nemaciau. prasau ikelk nuotrauka apie kuria sneki.Kur jie dejo laiptu nuotrauka us uzrasu atvira visiem??
tai visgi nuotruakoje beda, o ne tai, kad liftas netoje veitoje, kur tu noretum? jei tokia is vis egzistuoja, kuom abejoju nest u esi aptalogine kaip matau jau melage.

tai kaip ir sakiau pabegsi apismelavusi? biggrin.gif nejau kas naujo cia bus....

Kur vištelė daro pur pur biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gi kas matė, tas žino. Tas analizuoja. Nes tai mentalitetas. Tavo šis tekstas (o kur?) taip pat. Gi tu net į kavinę dėl to skambinai? A? Ar vis tik biškį man pamelavai? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 balandžio 2023 - 22:39
Stai pastininke, kaip irodziau, kad jie turi laiptus ir yra ATVIRI IR NEIGALIESIEM, taip va irodau, kad jokiu reklamu laiptu fone nebuvo, o tik uzrasas ant ju duru. Taigi, bent mintyse atsiprasyk Gustuko picerijos savininko., jei nors keik sazines turi. mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:38)
Kur vištelė daro pur pur biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gi kas matė, tas žino. Tas analizuoja. Nes tai mentalitetas. Tavo šis tekstas (o kur?) taip pat. Gi tu net į kavinę dėl to neskambinai? A? Ar vis tik biškį man pamelavai? bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As isivaizduoju ka tu peridirbtum zmonens, jei sveika butum. Del to tave Visata ir laiko prirakinta prie invalido kreslo.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:38)
Kur vištelė daro pur pur biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gi kas matė, tas žino. Tas analizuoja. Nes tai mentalitetas. Tavo šis tekstas (o kur?) taip pat. Gi tu net į kavinę dėl to skambinai? A? Ar vis tik biškį man pamelavai? bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

taigi, net maja patvirtino, kad yra liftas, ka tu cia dar bandai isvartyti, eik gydytis nuo melavimo, nezinau ar sizofrenijos, nes melu pas tave zinutese kas met daugeja. ir tai tikrai ne vien as matau, kaip zinai.
Atsakyti
Stai del ko twletabems tada užvirė šūdas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Taip, tik metai ne tie. Kalbėjom apie pandemijos metu atviras visiems kavines - tai tai, gerai prisimenu, buvo 2020 rugpjūčio pabaiga - rugsėjis.

Ale tu, Maja, pažiūrėk, kaip jos šėlsta. Reiks Tapinui parodyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 balandžio 2023 - 22:43
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:43)
Taip, tik metai ne tie. Kalbėjom apie pandemijos metu atviras visiems kavines - tai tai, gerai prisimenu, buvo 2020 rugpjūčio pabaiga - rugsėjis.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 14, 23:41)
taigi, net maja patvirtino, kad yra liftas,

Pandemijos metu veikiantis tik pasiskiepijusiems arba su kaukėm, nes tai yra IKI parduotuvės liftas, picerijai nepriklausantis.

Išvada: picerijos reklama "Atviri visiems" buvo meluojanti, nes atvira visiems ji nebuvo ir dėl savo techninių galimybių tokio atvirumo visiems užtikrint negalėjo.

Išvada: ten niekad neisiu, nevažiuosiu ir kitiems nerekomenduosiu. Ir tai bus visada, kai tą piceriją man priminsit. Taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 balandžio 2023 - 22:50
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:47)
Pandemijos  metu veikiantis tik pasiskiepijusiems arba su kaukėm, nes tai yra IKI parduotuvės liftas, picerijai nepriklausantis.

Išvada: G picerijos reklama "Atviri visiems" buvo meluojanti.

Priedurne, as visa pandemija pravaiksciojau be kaukes net, pravazinejau liftuose ir bisuomeniniame transporte, nes buvau išimtis. Kaip as tokiu buvo ne vienas ir ne du.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2023 - 22:49