Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:43)
Taip, tik metai ne tie. Kalbėjom apie pandemijos metu atviras visiems kavines - tai tai, gerai prisimenu, buvo 2020 rugpjūčio pabaiga - rugsėjis.
Ale tu, Maja, pažiūrėk, kaip jos šėlsta. Reiks Tapinui parodyt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tavo melus isryskinti jau selimas? lotuliukas.gif

Kokie metai?? Ant nuotraukos nera jokiu metu, kada si nuotrauka daryta lotuliukas.gif , is kur metus paemei?

Bet va zmogus be sazines visiskai, vietoj to, kad pasakytu, nu, sorry, susimaisiau, per greit suregavau, nezinojau, kad ten liftas, ne, ji metu metais ir toliau varo savo smeizta.ir dar aro ant mzoniu, kurie jai pasake teisybe...nu kaip taip neturet sazines? paaiskinkit man nu kaip?
Atsakyti
Todel, kad jos smegenys ligoti. Ji kitaip mato pasauli.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:47)
Pandemijos  metu veikiantis tik pasiskiepijusiems arba su kaukėm, nes tai yra IKI parduotuvės liftas, picerijai nepriklausantis.

Išvada: G picerijos reklama "Atviri visiems" buvo meluojanti.

Ka dar sugalvosi idiotikiau, dabar dar sakuk, kad Gustuko picerija kalta, kad valdzia buvo tokia fasistine?
Tai kas cia dabar kaltas parduotuve, kuri diskriminavo zmones ar kavine, kuri buvo atvira visiem? blink.gif

Your mind is very crooked, bet tiek to paliekam cia tavo melus, arba sizofrenija, jei net faktai i akis tavo padeti, tau nepadeda realybes matyti.
Atsakyti
Išvada: ten niekad neisiu, nevažiuosiu ir kitiems nerekomenduosiu. Ir tai bus visada, kai tą piceriją man priminsit. Taškas.

Manau visos kavines damoketu tau, kad prie ju nesiartintum, nes is psichines visko galima tiketis. Su psichine, megstancia rasyti skundus, niekas nenori tureti reikalu ir nuo jos nukenteti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2023 - 22:55
Išvada: ten niekad neisiu, nevažiuosiu ir kitiems nerekomenduosiu. Ir tai bus visada, kai tą piceriją man priminsit. Taškas.

as tikrai nemanau, kad jie taves ten pasigestu unsure.gif abejoju kad tu is vis kada iki Siauliu vaziuoji ar vaziuosi, tai kam tos garsios frazes? biggrin.gif
Atsakyti
Pastinyke, eik tu miegoti, nes nusišnwki, kaip prisigėrus Peliauckų Marytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 14, 23:49)
Tavo melus isryskinti jau selimas? lotuliukas.gif

Kokie metai?? Ant nuotraukos nera jokiu metu, kada si nuotrauka daryta lotuliukas.gif , is kur metus paemei?

Bet va zmogus be sazines visiskai, vietoj to, kad pasakytu, nu, sorry, susimaisiau, per greit suregavau, nezinojau, kad ten liftas, ne, ji metu metais ir toliau varo savo smeizta.ir dar aro ant mzoniu, kurie jai pasake teisybe...nu kaip taip neturet sazines? paaiskinkit man nu kaip?

Tu rimtai manai, kad po visos tos istorijos, kurią tu žinai, kur tu net į kavinę skambinai, čia melai? smile.gif

Tikrai, manai, gali pasakyti daugiau nei Maja DI?

Jetau, ačiū, man tikrai palengvėjo nuo to posto, kur tu mane visaip išvadinai: melage pradedant...

Tada - na, dar gyvensiu. Ačiū.

O picerija taip: ji liks mano atmintyje ženkliška. Tokia, aišku, be SM nebūtų buvus biggrin.gif
Atsakyti
Saunuoliai Gustuko šeimininkai. Pagarba jiems forever ♥
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 14, 23:53)
Ka dar sugalvosi idiotikiau, dabar dar sakuk, kad Gustuko picerija kalta, kad valdzia buvo tokia fasistine?

Melagingą reklamą "Atviri visiems", prie kurios prisijungė ir ta picerija, deja, sugalvojo ne valdžia.
Atsakyti
Respect forever Gustukui first.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 15, 00:31)
Bet Maja Di, žiūrėk, kaip jos visos - Lutukė, Montevertė, Burbanti - tą piceriją puola gint biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jetau, kaip Kremlių kokį.

O ten jo pica bent skani? Į Vilnių siunčia? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu biggrin.gif Vienintelė visų šeimamarsiečių geriausia maitinimo įstaiga biggrin.gif . Aš iš principo ten neičiau, užtenka kad marsiečių ten iš visos Lietuvos privažiuoja, man nejauku tarp tokios publikos biggrin.gif . Pilna mieste normalių kavinių kur galima skaniai pavalgyti. O ir šiaip kas ten gero gali būti, nieko daugiau nei kitose greito maitinimo kavinėse. Va prieš gustuką tai ten geras restoranas buvo. Kai kas pradžioj iš inercijos eidavo, kol suprato, kad nebe tas. Tada vos neužsidarinėjo. Kol atėjo aukso amžius-pandemija, suprato kaip galima reklamą pasidaryti biggrin.gif , dabar lankytojų netrūksta, nu yra tų marsiečių, kurie išdreba ant picos biggrin.gif . Normali publika ten neina.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:31)
Bet Maja Di, žiūrėk, kaip jos visos - Lutukė, Montevertė, Burbanti - tą piceriją puola gint biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jetau, kaip Kremlių kokį.

O ten jo pica bent skani? Į Vilnių siunčia? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Į Marsą tikrai siunčia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 14, 23:29)
su pergaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kokia? to kvailo krepšinio gal? biggrin.gif baisūs diedai ten, peraugę biggrin.gif
Papildyta:
Pandemijos  metu veikiantis tik pasiskiepijusiems arba su kaukėm, nes tai yra IKI parduotuvės liftas, picerijai nepriklausantis.

O tai kaukę sunku užsidėti? rankos nukris? biggrin.gif
Papildyta:

koks nuostolis, žinok milijardas tavęs klauso biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 23:59)
Jetau, ačiū, man tikrai palengvėjo nuo to posto, kur tu mane visaip išvadinai: melage pradedant...

Tada - na, dar gyvensiu. Ačiū.

prisipažinai, kad ateini čia vampyriauti?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 15, 00:28)
Nu biggrin.gif Vienintelė visų šeimamarsiečių geriausia maitinimo įstaiga biggrin.gif . Aš iš principo ten neičiau, užtenka kad marsiečių ten iš visos Lietuvos privažiuoja, man nejauku tarp tokios publikos biggrin.gif . Pilna mieste normalių kavinių kur galima skaniai pavalgyti. O ir šiaip kas ten gero gali būti, nieko daugiau nei kitose greito maitinimo kavinėse. Va prieš gustuką tai ten geras restoranas buvo. Kai kas pradžioj iš inercijos eidavo, kol suprato, kad nebe tas. Tada vos neužsidarinėjo. Kol atėjo aukso amžius-pandemija, suprato kaip galima reklamą pasidaryti biggrin.gif , dabar lankytojų netrūksta, nu yra tų marsiečių, kurie išdreba ant picos biggrin.gif . Normali publika ten neina.

Nesilankai, bet taip gerai viską 100 proc. žinai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti