Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 05 06, 09:52)
Tu teisi.
Pamirshau.
Gi Leninas bande kazhka kurti tikrai naujo. Nesakyk, idejos buvo neblogos, bet nieko nesigavo, grizhome i ta pati puvanti kapitalizma ir dabar nesimato jokios ateities.

Lenino idejas toliau "vyste" Stalinas, Maocedungas, Polpota reikia paminet  tur but kaip tolaiusia nuejusi, ir Shiaures Korejos vadukus.

Anie ale vyste idejas, o Brezhnevas ir Chrushciovas viska nuleido i purva, Andropovas su Gorbaciovu likvidavo projekta.
Jei zhiuresim i istorija tai krikscionybe buvo naujas projektas, Islamas gal irgi.
Nesigavo.

Dabar neturime net ideju. Net Kinija nezhino ka daryt, nors ten viena partija valdo.

Idomucia, ar tikrai Leninas kazka kure naujo? Deklaruoti, bandyti kurti, tai ne tas pats, kas kurti nauja. Tiesiog valdzia perejo is vieno socialinio sluoksnio ranku i kitos grupes, baisiausia tai, kad tas sluoksnis buvo maziau issilavines, vadinasi primityvesnis, o kaip primityvesnis, jis kraugeriskesnis. Ta vadinamoji sovietu industrializacija buvo padaryta tik amerikonu deka, bet nedekingi chamai to neatsimena, viska savinasi. SSSR gi buvo rusijos imperijos analogas, del to rusai savinasi pergale, suprask rusai nugalejo, kai kare kariavo visos rusijos teritorijoje esancios tautos, tame tarpe ir ukrainieciai. Nepamirskime ir lendlizo is JAV. Baltijos salys, anot rusu revanshistu yra ju teritorija ir t.t. ir t.t. Juk karas Ukrainoje vyksta butent del to, kad sovietine idelogija buvo paremta rusu shovinizmu: starshij brat - rusai, ir mladshij - visos kitos sajungos tautos is ten ir ju nostalgija sovietu laikams.

Kodel islamas nesigavo, jis iki siol labai sparciai plinta, atsiranda vis nauji sekejai, palyginus su kitomis religijomis, o ji yra viena jauniausiu.

Kinija zino ka daro, ji kaip ir putleris kurpia revansistinius planus, nori atkurti buvusia Kinijos imperija. Tai diduma supranta, ir jau dabar, po rusijos sukelto karo, pasaulis pradejo ruostis naujajam karui, su Kinija.
Neperseniausiai Indija issiverze i prieki pagal zmoniu kieki, aplenke Kinija. Po rusijos zlugimo, suvokimo, kad rusu ginklai moraliskai pasene, Indija po truputeli pradeda atsisakyti neprikalusomos pozicijos politikoje. Supranta akivaizdzias Kinijos uzmacias, o ir karinis konfliktas sukeltas Kinijos su Indija pasienyje, nepaliko jokiu abejoniu, del agresores siekiu. Taigi, Indija pradeda dairytis naujos ginkluotes, ir jau dabar prasidejo derybos su amerikonais ir kitomis vakaru pasaulio salimis, kurios padarys viska, kad Indija taptu sajungininke kare su Kinija. Ir visai galimas variantas, kad su Kinija jos revansistiniais planais susidoros Indija, kaip Ukraina su rashkostanu, padedama viso pasaulio.

Idomucia, tu kartais pagalvok, kad musu laikai jau is esmes praejo, ateina nauju zmoniu karta, jie diktuoja salygas, kurios tinka tai kartai, nes tai ju darbo, egzistencijos erdve. Del to nepainiok savo gyvenimo vizijos su dabartiniu kureju. Tu galimai sau nematai galimybiu, neturi noro ir t.t. Jauna karta puikiausiai orientuojasi ir zino ko nori. Taigi, atsipalaiduok, ir stebek ka siekia ir daro jaunoji zmonijos karta.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 06, 10:27)
Tai gal aš turėjau ką kito pasakyti, nei tik kartotis kaip vištelė Maja biggrin.gif

Garbinam? Kai ką tik rašėme, kad idelių valdymo formų nėra ir regis visi čia esantys su tuo sutikome. O tu vėl savo nesąmones iš labo ryto? Ir tu piktybišųkas žmogus esi, bele paloti? O gal padauginai vakar?

Mano galva tu nieko doro nepasakei, NIEKO. Tu tik isiterpei, kad palaikytum kvesha. Tai akivazdu. Manau, Maja Di padare ta pati. Skirtumas tik tame, kad tu savo toki pat elgesi bandai sureiksminti, o tai akivaizdziai kvaila.

Kol kas, i asmeniskumus pereini tu is labo ryto, bet kaip visada savo akyje baslio nematai. Bet tai desninga, kai tu supranti, jog tavo argumentai niekiniai, visada taip darai mirksiukas.gif

Ir pagaliau, jei tu tokia neva pertekliniai jautri kitu izvalgom, perziurek savasias, nes as bendrauju su tavimi tavo formatu, tiesa iki tavo lygio dar nenusiritau vista tave nevadinau. Ir nedrisk permesti atsakomybe man, taves asmeniskai Maja Di vista nevadino. Bet juk tu neturi ne kruopeles sazines, kad ivertintum savo elgesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 gegužės 2023 - 09:49
QUOTE(Moonte @ 2023 05 06, 10:43)
taves asmeniskai Maja Di vista nevadino. Bet juk tu neturi ne kruopeles sazines, kad ivertintum savo elgesi.

ir vėl tu 'nematai', kai mane tavo pakalikės kaip nors vadina, pvz. sugeruoja, kad man reikia galvą gydytis
kaip patogu būti kai norisi aklai, kaip nesinori - viską matyti, ar ne, teisuole geruole Moonte? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 05 06, 10:43)
Tu galimai sau nematai galimybiu, neturi noro ir t.t. Jauna karta puikiausiai orientuojasi ir zino ko nori. Taigi, atsipalaiduok, ir stebek ka siekia ir daro jaunoji zmonijos karta.

Yra, yra jam galimybių. Gali irgi Youtube pimpį krapštyti ir viešintis kiekvieną pirstelėjimą kaip tai daro naujoji karta (ta, kuri turėjo mus išgelbėti biggrin.gif ). Ir gyventi iš reklamų, iš skandalų. Idomucia turėtų ką parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 06, 10:56)
ir vėl tu 'nematai', kai mane tavo pakalikės kaip nors vadina, pvz. sugeruoja, kad man reikia galvą gydytis
kaip patogu būti kai norisi aklai, kaip nesinori - viską matyti, ar ne, teisuole geruole Moonte? biggrin.gif

Mano pakalikai? Tau viskas gerai? OK. O tu kieno pakalike?

QUOTE(Monteverte @ 2023 05 06, 11:01)
Yra, yra jam galimybių. Gali irgi Youtube pimpį krapštyti ir viešintis kiekvieną pirstelėjimą kaip tai daro naujoji karta (ta, kuri turėjo mus išgelbėti biggrin.gif ). Ir gyventi iš reklamų, iš skandalų. Idomucia turėtų ką parodyti smile.gif

Vel abosliutini, bandai igrusti totaliai visa jauna karta i savo stereotipinius, negatyvius remus? Tavo pasaulelyje, kritine diduma jaunos kartos, formuojanti zmonijos pasauli, tik tuo isskirtinai uzsiima, kitokia kurybines veiklos NERA? Ar vis del to tai tik mazuma nedaranti esmines itakos?

Tu abejoji uardos, neminetinos, Majos Di, mano ir kt. sunu, dukru adekvatumu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 gegužės 2023 - 10:21
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 06, 11:27)
Tai gal aš turėjau ką kito pasakyti, nei tik kartotis kaip vištelė Maja biggrin.gif

Garbinam? Kai ką tik rašėme, kad idelių valdymo formų nėra ir regis visi čia esantys su tuo sutikome. O tu vėl savo nesąmones iš labo ryto? Ir tu piktybišųkas žmogus esi, bele paloti? O gal padauginai vakar?

Tu aplamai neturi nieko įdomaus ką pasakyti. Kaip mažas vaikas smėlio dėžėj. Tik paloti ateini, nesusitapatink su savo šuniukais.
Tau negerai Lietuvoj, važiuok gyventi kur tau tinka, pagal tavo supratį. Nes pas mus visiškai priešingas įsivaizdavimas apie demokratiją, bet daugybė žmonių, tokių kaip tu, ją griauna ir gaunasi kas gaunasi. Aš mielai sutikčiau, kad Lietuvoj gyventų tik dori žmonės, tokie kaip paštininkė, Moonte, be abejo Ašaka, net Idomucia (man jis kažkuo pamašus į personažą iš romano Gyveno kartą Uvė ax.gif ). Ir nebūtų tokių viskuo nepatenkintų kaip tu. Kitos nelaimingos išvažiavo, tai orą gadina tik per nuotolį, tu irgi galėtum pasieškot šalies, kur jaustumiesi nenuskriausta, nes tik sveikatą susigadinsi su tuo negatyvu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 05 06, 12:16)
Vel abosliutini, bandai igrusti totaliai visa jauna karta i savo stereotipinius, negatyvius remus? Tavo pasaulelyje, kritine diduma jaunos kartos, formuojanti zmonijos pasauli, tik tuo isskirtinai uzsiima, kitokia kurybines veiklos NERA? Ar vis del to tai tik mazuma nedaranti esmines itakos?

Man aplamai dabartinė karta kažkas vau. Negaliu atsižavėt jaunais kuriančias žmonėm, nesuvaržytais į rėmus. Mūsų karta sugadinta, o jaunimas tiesiog puikus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 05 06, 09:43)
Idomucia, ar tikrai Leninas kazka kure naujo? Deklaruoti, bandyti kurti, tai ne tas pats, kas kurti nauja. Tiesiog valdzia perejo is vieno socialinio sluoksnio ranku i kitos grupes, baisiausia tai, kad tas sluoksnis buvo maziau issilavines, vadinasi primityvesnis,

Idomucia, tu kartais pagalvok, kad musu laikai jau is esmes praejo, ateina nauju zmoniu karta, jie diktuoja salygas, kurios tinka tai kartai, nes tai ju darbo, egzistencijos erdve. Del to nepainiok savo gyvenimo vizijos su dabartiniu kureju. Tu galimai sau nematai galimybiu, neturi noro ir t.t. Jauna karta puikiausiai orientuojasi ir zino ko nori. Taigi, atsipalaiduok, ir stebek ka siekia ir daro jaunoji zmonijos karta.

1. Valdzia perejo ne i kito socialinio sluoksnio rankas o i naujos klases, profesionaliu revoliucionieriu rankas.
Ten buvo daug puikiu dalyku.
Sakysim dabar yra CHAOSAS, nera politiniu jegu besiimanciu atsakomybe. Atejo keliems metams, prisivoge, ir toliau vienodai.
Gi partija ne keliems metams buvo atejusi tai galvojo toliau. Kaip ir diktatoriai galvoja toliau, o ne tik 4-5 metus.

Sakysim mano laikais rupinosi gabiais vaikais, o dabar rupinasi atsilikeliais, tai cia ateitis laukia tikrai prasta. Visais laikotarpiais gimdavo nauji zhmones, bet ne visi laikotarpiai buvo progresas. Cia net nesimato jokio senos naujos kartos konflikto. Nauja karta kol kas neturi jokiu kitokiu ideju. Konfliktas kai jaunimas nenori gyventi senovishkai, gi dabar seniai jau sushiko savo pasauli, o jaunimas neturi supratimo ka cia daryti. Idomi situacija
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 06, 11:43)

Man aplamai dabartinė karta kažkas vau. Negaliu atsižavėt jaunais kuriančias žmonėm, nesuvaržytais į rėmus. Mūsų karta sugadinta, o jaunimas tiesiog puikus.

Ash nebendrauju su suvarzhytais, tai nematau jokio skirtumo tarp kartu. JOKIO.

Dauguma jaunimo yra elementarus pusgalviai, ka rodo ir matematikos egzamino rezultatai.
Musu laikais buvo tas pats tik duodavo nusirashyti, tai pazhangumas buvo kokio reikejo pagal plana. bet tokie patys buki snukiai. Dabar bendraujant su klasiokais grupiokais tai net zhagtelt galima.
Jaunimas panashus.

Va peikia jaunima, kad pasileides.
Man ex kale buvo ligtai senos kartos, bet tik kad buvo laikoma voljere psichologiniam, tai buvo "dora".
Dar teko priesh koki 40 metu shneket su senos kartos kurie jauni buvo apie 1920 atstovais. Lygiai tos pacios kalbos, jie buvo pasileide palyginus su tais kurie jauni buvo kokiais 1890.

Kurybingas jaunimas.... Cha cha
Atsakyti
Atejau parasyti tik trumpą mintį...
Maximoje neradau stevios saldiklio, priejau prie darbuotojos ir paprasiau pagalbos. Ji atsakė - neponimaju.
Eikit jūs nx su ta savo Lietuva, man šlykštu I ją gryžti. Jei ne giminė 8r draugai - niekada negryzciau I ja. Greiciau jau leistu man tuos egzus laikyti gauti britu pilietybei.
Atsakyti

Putinas bande kurti nauja pasauli "Ruskij mir" per lavonus besiremdamas vagimis ir banditais...
Nelabai kas gavosi.

Dar Adolfas kure tukstantmeti reicha, irgi provalas buvo.

Islamo valstybe bande kurti pasauli pagal savo suvokima, matai kiek cia kureju....

Dar Kinija bando kazka kurti

Kinijsi sekasi geriausiai 😁

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 05 06, 11:16)

aš neteletabių pakalikė, jūsų opozicijos biggrin.gif

Abejoju tų, kurie spalvotuose paraduose dalyvauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 06, 12:43)
Mūsų karta sugadinta, o jaunimas tiesiog puikus.

Absurdą parašei. Nebent kyšininkavimu sugadinta, o daugiau viskuo kaip tik faini
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 07, 09:22)
Maximoje neradau stevios saldiklio, priejau prie darbuotojos ir paprasiau pagalbos. Ji atsakė - neponimaju.
Eikit jūs nx su ta savo Lietuva, man šlykštu I ją gryžti. Jei ne giminė 8r draugai - niekada negryzciau I ja. Greiciau jau leistu man tuos egzus laikyti gauti britu pilietybei.

Taip. Žiauru. Vilniun kai atvažiuoju, einu per kurį nors kvartalą, tai rusų kalba dideliu procentu girdima.
Atsakyti

Taip, daug rusiškai kalbančių ukrainiečių. Išmoks pamažu, kas norės. Vakar picerijoj padavėja ukrainietė mus aptarnavo, viską lietuviškai sakėm. Vaikai ir nuo savęs arbatpinigių paliko :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 08, 12:47)
<p>Taip, daug rusiškai kalbančių ukrainiečių. Išmoks pamažu, kas norės. Vakar picerijoj padavėja ukrainietė mus aptarnavo, viską lietuviškai sakėm. Vaikai ir nuo savęs arbatpinigių paliko smile.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nejaugi, tai ne visi ukrianietiskai kalba, per beveik 10 m dar neismoko? Ziurek Zelenskis jau visai neblogai ukrainietiskai kalba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O gal dar tarp ju ir rusu netycia yra? bigsmile.gif ruskiu kaip tu vadini... unsure.gif

jau daug zmoniu ziuriu biski ijungia sveika prota ir supranta apie ka ir kas tas karas
https://www.facebook...941619493747949
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gegužės 2023 - 12:17
Pastebėjot, kad jau telefonuose nebėra 'slava ukraini'? Kokie jie prisitaikėliai biggrin.gif daro apklausas, skaito žmonių komentarus fb ir sprendžia ką rašyti. Ar čia tie mūsų 'patarnautojai' jiems padiktavo jau nuimti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 07, 09:22)

nesuprantu kaip galima priimti i aptarnavimo sfera darbuotoja, kuris nemoka vietines kalbos visai??? unsure.gif
kai gerai, kai valdzia mokes jiem algas, kaip visokios maximos sutaupys doh.gif ir vel is mokesciu moektoju kisenes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 08, 13:08)
Pastebėjot, kad jau telefonuose nebėra 'slava ukraini'? Kokie jie prisitaikėliai biggrin.gif daro apklausas, skaito žmonių komentarus fb ir sprendžia ką rašyti. Ar čia tie mūsų 'patarnautojai' jiems padiktavo jau nuimti?

tas sukis labai gerai prafiltravo avis biggrin.gif man jis patiko, kaip gerai atsisijojo visi draugai ir nedraugai biggrin.gif Bendrauji, bendrauji su zmogu, o va taip gerai kai kurie ir neatsiskleidzia, kaip cia per pora metu biggrin.gif
Palaikyti kara gali visiski zombiai, aukoti savo vaikus, kisti juos po kulkom ir bombom, savo gyvenimus aukoti, savo miestus, namus, normalu gyvenima, del debilisku ideju ir elito interesu gali, tik monstrai nepilno proto, ligoniai gal kokie?. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gegužės 2023 - 12:16