Aš savo šunims ramiausiai nagus nukerpu, bet lakuot į galvą nešautų
eik tu? tai dėl kokių problemų tada pas specus lakstai? išsipasakok, palengvės

matai, tiesa ta, kad ne visi šunys gražūs. Nepaslaptis juk niekam, kad priveista itin baisių, deformuotų veislių. Tu juk net forume įvardinti veislę bijai, manau neveltui

eik tu? tai dėl kokių problemų tada pas specus lakstai? išsipasakok, palengvės
matai, tiesa ta, kad ne visi šunys gražūs. Nepaslaptis juk niekam, kad priveista itin baisių, deformuotų veislių. Tu juk net forume įvardinti veislę bijai, manau neveltui
mano abu šunys bene seniausių veislių atstovai Nepakitę per amžius
tai kokių ten vilkų prisipirkai, kurių pati bijai

Afganistano skalikas jai pamenu patiko, ar kazkoks panasus

bet as vis tiek abejoju ar yra veisliu kurios nepasikeite per amzius, net vokieciu aviganiai gana stipriai pasikeite, nors atrodo panaisausia i vilkus veisle.
džyzus, tik durnius tokį bute laikytų

džyzus, tik durnius tokį bute laikytų
Aš iš vis sunkiai įsivaizduoju, kokia veislė tiktų bute ir dar abiem dirbant, sportuojant nuolat, nebent iš tu tingiausių kokie, kur miega daug. net katės, kurios nemato lauko man nesuvokiama.
tai ne tą įmetei. Įmesk jo paties turto tikslią deklaraciją su pagrindimu kas, kaip ir iš kur. Tai žinoma, kad jam ta seimo nario algelė juokingaBet esi mąstanti ir pastabi. Neabejinga aplinkai. Neužsiblokavusi, kaip teletabės, kur nieko nemato, nieko negirdi, nežino.Papildyta: Ne, aš gyvūnų nejaučiu taip kaip žmonių. Žmogus nuo manęs nepasislėps koks jis, o šuo laisvai. Ta prasme negaliu atskirti kuris pvz. agresyvus, kuris ne. Prieičiau prie kokios nors tvoros už kurios yra šuo ir nesuprasčiau, kai jis į mane žiūri jis man įkas ar neįkas. Aš paprasčiausiai nenumetu šuniukų, jei juos įsigyju. Aš su jais leidžiu laiką, stebiu kur link linksta, ką mėgsta. Jie juk patys viską parodo. Vat Cesar Milan jo, jis su talentu, o aš visiškai ne

O dėl šunų, tai MK vaikai gi grįžta anksti.
Taigi ji sakė, kad ten jos šunes ir vaikų tokiom atsakomybės neapkrauna.
Taigi ji sakė, kad ten jos šunes ir vaikų tokiom atsakomybės neapkrauna.
Au nrle apie atsakomybes, o draugiją.
Aš iš vis sunkiai įsivaizduoju, kokia veislė tiktų bute ir dar abiem dirbant, sportuojant nuolat, nebent iš tu tingiausių kokie, kur miega daug.
net katės, kurios nemato lauko man nesuvokiama.
Katėms ok be lauko, jei taip visad gyvenę
tai kokių ten vilkų prisipirkai, kurių pati bijai
AŠ tai nebijau O tu va nu miniatiūrinių palaidų krataisi, nes nemoki atpažinti jų ženklų