Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aš iš vis sunkiai įsivaizduoju, kokia veislė tiktų bute ir dar abiem dirbant, sportuojant nuolat, nebent iš tu tingiausių kokie, kur miega daug. :hmm: net katės, kurios nemato lauko man nesuvokiama.

Kaip keista, kodėl to nepritaikei savo norui turėti vaikų? Gi jiems dėmesio visai neskiri.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 26, 00:15)
Katėms ok be lauko, jei taip visad gyvenę</p>

nusišneki
tai ir šunį kurie užsidaro, miniuką kokį nors, po to teigia, kad jis nenori į lauką, bijo biggrin.gif
tai tokie patys debilai ir kates kamuoja
gerai, kad vis daugiau atsiranda vedžiojančių katytes lauke, pamažu pamažu, bet atsiranda
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 07:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73075177" data-time="1685015467"><div><p>tai kokių ten vilkų prisipirkai, kurių pati bijai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>AŠ tai nebijau smile.gif O tu va nu miniatiūrinių palaidų krataisi, nes nemoki atpažinti jų ženklų</p>

kokie dar kitokie ženklai pas bėgantį iš visų jėgų su didžiuliu urzgimu šunį gali būti? bėga laižytis, glostytis? baik jau tu nusišnekinėti vieną kartą, svetima gėda už tave ima
Papildyta:
pasakėlės debiliukams:

Bus įkurtas parkas, kuriame vilniečiai galės antram gyvenimui prikelti šalinamus medžius biggrin.gif

kiek gi tokių prigyja?
Atsakyti

:D Tai jau didžiuliu urzgimu varė ta knopkė? :D

Ok ok :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 09:59)
<p>:D Tai jau didžiuliu urzgimu varė ta knopkė? biggrin.gif</p><p>Ok ok biggrin.gif</p>

?
o tai kaip aš rašiau iš karto? juk rašiau, kad net putos drimba biggrin.gif
tu, tekstų skaitytoja-rašytoja-taisytoja, gal išmok vieną dieną savo darbą, už kurį pinigus imi biggrin.gif vargšai tavo klientai smile.gif
Atsakyti

?
o tai kaip aš rašiau iš karto? juk rašiau, kad net putos drimba biggrin.gif
tu, tekstų skaitytoja-rašytoja-taisytoja, gal išmok vieną dieną savo darbą, už kurį pinigus imi biggrin.gifvargšai tavo klientai smile.gif

tai putos drimba ar  urzgia? Ir kaip tos putos gali dribti čihuahua? :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 07:54)
Kaip keista, kodėl to nepritaikei savo norui turėti vaikų? Gi jiems dėmesio visai neskiri.</p>

biggrin.gif tau smagiau isivaizduoti, kad ir kiti neskiria demesio vaikam, kaip ir tu? taip bandai save teisinti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 26, 00:14)
Au nrle apie atsakomybes, o draugiją.

tai sake gi vaikai bureliuose arba kieme zaidzia, o sunes gi namie.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 26, 00:15)
Katėms ok be lauko, jei taip visad gyvenę</p>

cia tas pats kas sakyti, vistom geria gyventi naruose, jei visad ten gyvene, ar zmogui kalejime, jei ten gimes ir auges... unsure.gif nu isgyvena aisku, prisitaiko, bet tai nera OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 gegužės 2023 - 10:13

biggrin.giftau smagiau isivaizduoti, kad ir kiti neskiria demesio vaikam, kaip ir tu? taip bandai save teisinti? unsure.gif
Papildyta:
tai sake gi vaikai bureliuose arba kieme zaidzia, o sunes gi namie.

o kada tu jiems skiri, jei visad čia tupi, metai iš metų paklodes ausdama? :D Bet, jau sakiau, tai gerai, nes yra vilties, kad užaugs ne tokie durni kaip tu.

Atsakyti

Žinoma, katėms geriau ant asfalto blynu gyvenimą baigt, va čia tai meilė :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 07:42)
AŠ tai nebijau smile.gif O tu va nu miniatiūrinių palaidų krataisi, nes nemoki atpažinti jų ženklų</p>

nu as tu miniatiuriniu irgi labiau bijau, kaip piranijos lotuliukas.gif dideli sunes bent Airijoje draugiski, kiek sutinki ramus, adekvatus, o tie cihuahua kaip nuo lenciugo paleisti nuolat biggrin.gif
Yra maziuku normaliu, gana poluliarus cia russell terrier, tai irgi faini mazi draugiski suniukai.

o tu rimtai dideli, aktyvu suni nusipirkai bute , kai jam gali skirti max 2 val per diena????? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 11:15)
<p>Žinoma, katėms geriau ant asfalto blynu gyvenimą baigt, va čia tai meilė biggrin.gif</p>

O tau tik krastutinumai gyvenime egzistuoja??? arba uzdaryta bute, arba ant asfalto?
Zinai zmones ir namie laiko, bet leidzia ir i savo soda iseiti. mirksiukas.gif
nuo pat mazu kaciuku, jie verziasi i lauka, jiem ten smagu, idomu, ant saulytes paguleti, po medzius pasikarstyti. Laikyti uzdarytas bute, tai kaip kalejime kokiam visa gyevnima. unsure.gif nublusta paskui kates, kaip drauges mano ir isoko per langa ir liko blynas ant asfalto. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 11:15)
o kada tu jiems skiri, jei visad čia tupi, metai iš metų paklodes ausdama? biggrin.gif Bet, jau sakiau, tai gerai, nes yra vilties, kad užaugs ne tokie durni kaip tu.</p>

biggrin.gif biggrin.gif teisinkis teisinkis, kurk, bele tik tau sazine taip eina raminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 gegužės 2023 - 10:25
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 26, 10:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73075449" data-time="1685085522"><div><p>?
o tai kaip aš rašiau iš karto? juk rašiau, kad net putos drimba vartotojo įkelta nuotrauka
tu, tekstų skaitytoja-rašytoja-taisytoja, gal išmok vieną dieną savo darbą, už kurį pinigus imi vartotojo įkelta nuotraukavargšai tavo klientai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai putos drimba ar  urzgia? Ir kaip tos putos gali dribti čihuahua? biggrin.gif </p>

Dieve, tu net skambių posakių nesupranti biggrin.gif
Tu kuo laikai kitus žmones? Durnais visiškai? Tai apsidairyk aplink save, gal tu centrinė durnė? Kam aš iš viso pasakočiau Lutukei tokią situaciją forume, jei tai būtų eilinis bėgantis šuniukas? Jei šuo nebėgtų urgzdamas ir besiputodamas kam aš saviškę gelbėčiau ir imčiau ant rankų? Ypač kai atbėgantis šuo sveria labai mažai? Tam ir ėmiau, kad piktas labai buvo.
O kai pasakojau, kad nelabai gaudausi šunų jausenose, tai turėjau omenyje tiesiog šunį, kuris nedaro nieko. Stovi už tvoros kieme ir nežinosi jis puls ar bus geras. Na arba amsi už tvoros ir žiūri į mano šunį. Aš tikrai nepermatau ar jis žaist kviečia ar ne. Nes pvz. Cvergšnauceriai tikrai intensyviai loja, dažnai jų balselis plonas ir fig ten suprasi jo intencijas. Šunys supranta, bet aš ne. Nesu Cvergšnaucerių lojimo specė.
Ar jau tau viskas aišku? Ar toliau nusišnekinėsi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 26, 11:33)
Dieve, tu net skambių posakių nesupranti biggrin.gif
Tu kuo laikai kitus žmones? Durnais visiškai? Tai apsidairyk aplink save, gal tu centrinė durnė? Kam aš iš viso pasakočiau Lutukei tokią situaciją forume, jei tai būtų eilinis bėgantis šuniukas? Jei šuo nebėgtų urgzdamas ir besiputodamas kam aš saviškę gelbėčiau ir imčiau ant rankų? Ypač kai atbėgantis šuo sveria labai mažai? Tam ir ėmiau, kad piktas labai buvo.
O kai pasakojau, kad nelabai gaudausi šunų jausenose, tai turėjau omenyje tiesiog šunį, kuris nedaro nieko. Stovi už tvoros kieme ir nežinosi jis puls ar bus geras. Na arba amsi už tvoros ir žiūri į mano šunį. Aš tikrai nepermatau ar jis žaist kviečia ar ne. Nes pvz. Cvergšnauceriai tikrai intensyviai loja, dažnai jų balselis plonas ir fig ten suprasi jo intencijas. Šunys supranta, bet aš ne. Nesu Cvergšnaucerių lojimo specė.
Ar jau tau viskas aišku? Ar toliau nusišnekinėsi?

ji paprasciausiai neturi prie ko prisikabinti ir nesamones rasineja.
tai aisku matai, jei chihuahua piktai loja, as neusprantu zmones gal jas specialiai erzina ir jie uzauga tokie neadekvatus, kaip paziuriu video visokius su jais, atrodo zmonem juokinga ir erzina tuos mazus suniukus,nes nu biski is tikruju juokinga, bet ir gaila tu suniuku vargsu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 26, 12:38)
ji paprasciausiai neturi prie ko prisikabinti ir nesamones rasineja.
tai aisku matai, jei chihuahua piktai loja, as neusprantu zmones gal jas specialiai erzina ir jie uzauga tokie neadekvatus, kaip paziuriu video visokius su jais, atrodo zmonem juokinga ir erzina tuos mazus suniukus,nes nu biski is tikruju juokinga, bet ir gaila tu suniuku vargsu. unsure.gif

Kiek pasakoja žmonės ar skaičiau ta tema, tai tiesiog juos laiko uždarytus, ypač rudenį, žiemą ir todėl jie tokie neadekvatai. Pavasarį juos išsiveda ir jie tada visko bijo, o kiek drąsesni iš tos baimės virsta agresyviais ir save labai ginančiais. Todėl nelabai adekvatu yra pirkinėti tuos miniukus mūsų klimate, nes nu jie tikrai labai geibūs. Mano galva šuo turi sverti bent 2 kg, ne mažiau. Arba tada reikia jau atsiduoti kaip sakoma to šuns auginimui. Rudenį, žiemą, susisukti į adijalus ir nešiotis į lauką. Bent kad ant rankų jis būtų ir matytų aplinką.
Atsakyti