Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 05 28, 14:20)

Visada radus lavoną pradedama ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Bet 99 procentai komentatorių ir be ekspertų nustatė, kad nuo skiepų bigsmile.gif

Nevisada. Vel nesamones rasai.
Tai tu irgi tarp ju. Nes tu komentavai ale zinai, kad ne nuo skiepu. Tiesiog tu saves nematai...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 28, 15:54)
Nevisada. Vel nesamones rasai.
Tai tu irgi tarp ju. Nes tu komentavai ale zinai, kad ne nuo skiepu. Tiesiog tu saves nematai...

Ne, aš skau kad mirštama nuo visko ir niekur nesakiau kad ne nuo skiepų, bet dabar galiu pasakyti, kad 99,99 proc ne nuo skiepų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 28, 15:33)
Ne, aš skau kad mirštama nuo visko ir niekur nesakiau kad ne nuo skiepų, bet dabar galiu pasakyti, kad 99,99 proc ne nuo skiepų biggrin.gif .

As ir sakau, kad esi tokia pat 😁
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 28, 15:38)
As ir sakau, kad esi tokia pat 😁

Labai geras pastebejimas.
Vieniem 99.99 mirys nuo skiepu, kitom 99.99 ne nuo skiepu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir koks skirtumas tarp tu zmoniu?

o realiai tai neturim duomenu, kiek mirciu buvo nuo skiepu salutiniu. kaip ir neturim ziniu, kiek skiepai isgelbejo ir padejo, kiek pakenke ir sugadino sveikata.
Irodyti, kad mirtis nuo skiepo beveik misija neimanoma, jau seniau taip buvo, ne tik dabar. Tevai kryziaus kelius nueidavo, kad irodyti, kad skiepas pakenke ju vaikui arba, kad numarino.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 28, 10:44)
Tai vadovaujantis jusu logika visur kur kazkas atvaziuoja gydytis, yra lb gerai?

Mano logkika, ar pacios ligika?
Kur mano parasytuose poste bent viena isvada sia tema?
Vel uardiskos interpretacijos is lempos biggrin.gif
Kodel as privalau paneigineti, kas paciai vaidenasi?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 28, 10:02)
Aš tai antivakserių durnumu neatsistebiu. Straipsniuką perskaičiau-savo namuose rastas negyvas 40-metis. Komentarai po straipsniais- va, skiepai ką daro, krenta kaip lapai, o ką mes sakėm kad nesiskiepyt....ir pan. Ir vienas komentaras "žmonės, ar jūs bent perskitėt, kad lavonas su kraujosrūvom galvoje". Toks noras dabar tų lavonų ieškot ir savo TEISIBE įrodynėt. Mol gailėkitės. Bet nė iš vieno pasiskiepijusio negirdėjau kad gailėtųsi biggrin.gif . Mano vienos draugės mama irgi buvo "sveikuolių, su geru imunitetu" būrely. Sakė visas namas skiepiosi, pagrinde pensiinio amžiaus žmonės gyvena, o jų ten keli ne, mol su geru imunitetu, tai kai mirė neskiepyti kaimynai (žmona su vyru) nuo kovido, staigiai visi nulėkė ir susiskiepijo.

Geras lotuliukas.gif
Iki kiek zmones nukvanka su tom samokslo teorijom. Ziauru.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 05 27, 08:13)
Straipsnis kaip Lietuvoje blogai.
[url=https://www.delfi.lt/sveikata/iveik-liga/susidurusi-su-s

QUOTE(Moonte @ 2023 05 28, 17:33)
Mano logkika, ar  pacios ligika?
Kur mano parasytuose poste bent viena isvada sia tema?
Vel uardiskos interpretacijos is lempos  biggrin.gif
Kodel as privalau paneigineti, kas paciai vaidenasi?

Ten buvo tik mano klausimas 😀
Tai tuomet pakomentuokit kodel Lietuvoje blogai/gerai ir kodel tas straipsnis idetas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 28, 16:50)
Labai geras pastebejimas.
Vieniem 99.99 mirys nuo skiepu, kitom 99.99 ne nuo skiepu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir koks skirtumas tarp tu zmoniu?

o realiai tai neturim duomenu, kiek mirciu buvo nuo skiepu salutiniu. kaip ir neturim ziniu, kiek skiepai isgelbejo ir padejo, kiek pakenke ir sugadino sveikata.
Irodyti, kad mirtis nuo skiepo beveik misija neimanoma, jau seniau taip buvo, ne tik dabar. Tevai kryziaus kelius nueidavo, kad irodyti, kad skiepas pakenke ju vaikui arba, kad numarino.

Butent. Bet ar supras? Kol koks ju dievinamas nuomones formuotojas nepasak6s. Paskui vartysis-as gi neneigiau, sakiau, kad visko buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 gegužės 2023 - 17:11
QUOTE(uarda @ 2023 05 28, 18:16)
Ten buvo tik mano klausimas 😀
Tai tuomet pakomentuokit kodel Lietuvoje blogai/gerai ir kodel tas straipsnis idetas. smile.gif

Keistas klausimas.

Uarda, tu ne tas asmuo su kuo as noriu rimtai bendrauti. Ka noriu ta iterpiu, nesusireiksmink, neprivalau tau nieko aiskinti. Pagaliau, gi tu neva neskaitai mano nuorodu, taigi ir toliau neskaityk.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 05 28, 18:46)
Keistas klausimas.

Uarda, tu ne tas asmuo su kuo as noriu rimtai bendrauti. Ka noriu ta iterpiu, nesusireiksmink, neprivalau tau nieko aiskinti. Pagaliau, gi tu neva neskaitai mano nuorodu, taigi ir toliau neskaityk.

🤣
Neturit atsakymu...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 28, 18:53)
🤣
Neturit atsakymu...

O taip, cia taip sudetinga biggrin.gif
Uarda kiba esat nebrandi, negebat suprasti tiesaus atsakymo, kad su pacia nenorima rimtai bendrauti. Bandote sugalvoti sau palankias intencijas, kad ne taip zeistu jusu ego? Kas galejo pagalvoti... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 28, 18:53)
🤣
Neturit atsakymu...

Ta pati pagalvojau, nebezino kaip issivartyti nusisnekejusi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 28, 19:19)
Ta pati pagalvojau, nebezino kaip issivartyti nusisnekejusi. biggrin.gif

Ach net nusisnekejimas sugebejo izvelgti, kai nebuvo komentaru. Geras bis.gif
Cia galima pritaikyti posaki - nupirks ir dades. Talentai.
Atsakyti
Jei as blogai pasijausiu, tai ka ash zhinau... Gal Lanzbergio slapti agentai kur parduotuveje idure su adata?
Be to sake, skiepyti galima uztersiant ora vakcinos lasheliais. Paardese prie iejimo purshkia ka i ora juk nesuprasi

Ideja, kad jei jau prasidejo prievarta, tai neaishku kur ji baaigiasi
Atsakyti