Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Straipsnis kaip Lietuvoje blogai.
https://www.delfi.lt...stulbo-93335325

Pirma, Lietuvoje buvo gana gera medicina, bet ją pamažu baigia sugriauti ir jus einat ten, kur kai kurios vakaru šalys yra dabar t.y vis ilgejamcios eilės ir sunkiai prieinamas gydymas, privatus labai brangus, žinoma britam su jų algos atrodo pigiau, bet Turkijoje dar pigiau, nemanau, kad I Lietuvą daug atskrendanciu. Net į Rusija skraido gydymas iš JAV, tai kažin ,ką reiškia? 

Antra dauguma vakaruose moka daug mažesnius mokesčius, ir perka privatų sveikatos draudimą. Už kurį gauna kokybiškas paslaugas be eilių. 

Trečia pati kokybė ligoninėse "valdiško" gydymo daug aukštesnė nei Lietuvoje. Eilės yra ,nes truksta medikų. Lietuvoje jų irgi vis labiau truksta, o kai išeis visa sena karta, kažin kas iš vis liks.

Tai gyvenant vakaruose, juokas man ima iš tokių propogandinių straipsnių. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 05 27, 08:13)

Kaip pvz Turkijoje blogai:
"Turkijoje stebimas smarkiai išaugęs turistų iš Lietuvos srautas. Žmonės į šią šalį plūsta ne tik atostogauti, bet ir pagerinti sveikatos. Daugybė žmonių čia skrenda taisytis dantų, pasijaunini ar patankinti išretėjusios šukuosenos. Yra ir porų, kurios po viešnagės Turkijoje džiaugiasi pagaliau išsipildžiusia gyvenimo svajone – susilaukti atžalos, rašoma pranešime spaudai...
Turkijoje šioms procedūroms pirmenybė teikiama todėl, kad jos atliekamos už prieinamą kainą, per trumpesnį laiką ir yra itin kokybiškos“, – mano S. Kurtas. Tai, kad vis daugiau lietuvių gydytis skrenda į Turkiją, paliudijo ir L. Sokolova-Andruškevič. Anot moters, dabar lėktuvai į šią šalį kyla net po du kartus per dieną. Dalis keleivių – medicinos turistai."

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...ajones-92704293
Arba:
"Tarkime, Vengrija yra pasiskelbusi Europos odontologijos turizmo centru. Apie pusė ES pacientų, vykstančių į kitas šalis odontologinių paslaugų, keliauja būtent ten."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 27 gegužės 2023 - 10:04
Beje, teletabės iš Lietuvos, sveikinu jūsų vaikus su jūsų verta nauja Švietimo ministre biggrin.gif
Atsakyti
Skaudi žinia: mirė LNK žurnalistas Vilius Stankevičius
Ir vel jaunas mire. Kazkoks siaubas... kiek pertekliniu mirciu tarp jaunu zmoniu. (Cia nebutinai apie skiepus, jeigu ka) .
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 27, 11:24)
Ir vel jaunas mire. Kazkoks siaubas... kiek pertekliniu mirciu tarp jaunu zmoniu. (Cia nebutinai apie skiepus, jeigu ka) .

senukai patys atkris, nebus kas pensijas moka...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 27, 11:24)

ir Zita Kelmickaite , ji jau nejauna buvo, bet vis tiek gaila, man jos laidos ryto suktinis labai patikdavo, kai gyvenau LT.

Manau smarkiai krites pasitikejimas medikais, prieinamumas suprastejes, eiles pailgeje. Pas mus per radija snekejo, kad ir del kylanciu kainu zmone svengia kreiptis pas medikus, nes vis maziau pinigu turi. VIenu zodziu ta pandemijos afera, paskui karo afera, labai daug zmoniu prazude ir tesia...
Papildyta:
O Simonyte savo kulturos nebuvima sugeba net per laidotuves demonstruoti. Su prezidentu Nauseda ir jo zmona, nei nepasisveikino, nei galvos nelinktelejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 27, 11:22)
Beje, teletabės iš Lietuvos, sveikinu jūsų vaikus su jūsų verta nauja Švietimo ministre biggrin.gif

kas tokia bus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 27, 11:34)
ir Zita Kelmickaite , ji jau nejauna buvo, bet vis tiek gaila, man jos laidos ryto suktinis labai patikdavo, kai gyvenau LT.

kas tokia bus?

eina sau, įdomi ta Zitelė tokia buvo, gaudėsi žmonėse. Kažkada gerai apsodino mano buvusį klasioką, kuris bandė prasimušti į tv, bet labai nefainas jis iš tiesų pagal charakterį

teisingiausioji mūsų Dobrowolska biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 27, 11:38)
eina sau, įdomi ta Zitelė tokia buvo, gaudėsi žmonėse. Kažkada gerai apsodino mano buvusį klasioką, kuris bandė prasimušti į tv, bet labai nefainas jis iš tiesų pagal charakterį

teisingiausioji mūsų Dobrowolska biggrin.gif  blink.gif

jo tikrai tokia gyvea, idomi moteris buvo.

smile.gif kaip ta i valdzia papuole tai negeres nesuprasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 27, 11:41)
jo tikrai tokia gyvea, idomi moteris buvo.

smile.gif kaip ta i valdzia papuole tai negeres nesuprasi lotuliukas.gif

labai per jauna išėjo... nuo kovo ligoninėje, ko norėt. Jei ir taip skrandis silpnas buvo, tai kur tiek vaistų atlaikys... nafik...

nu, ne tas žodis
Atsakyti
O kas negerai su Dobrowolska? Man tai ji labiau už Šiugždinienę patinka.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 27, 13:29)

ar ką stebina, kad tau tinka its a shame not pride bukalaurai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 05 27, 11:00)
Kaip pvz Turkijoje blogai:

Butent Turikoje irgi labai blogai...
Ar tu nezinojai Lietuva ir Turkija tas pats lygmuo, itariu, Lietuvoje vistiek blogiau, net uz Turkija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 27, 11:22)

Proga cypdavatkem pasidziaukti turi gi kas nors suteikti.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 27, 13:29)

Na ne kepenis ji, ne ke-pe-nis ir nepriklauso jos palaikomai marsieciu faunai...
Atsakyti