QUOTE(Moonte @ 2023 05 29, 17:05)
Ir? Kuo tai susije su mano pastaba? Gali pulti, bet kai puoli zmogu del tariamos jo profesijos, tik kvailai atrodai, tik tiek
BEje tavo ziniai, moterys amziuje su aukstuoju, negalincios rasti darba pagal profesija, yra siunciamos i kvalifikacijos keitimo cnetrus, kuriuose apmokamos ir siuvejo amato. Va siuvejo amatas privalo buti apmokamas. Apie valtyjos perkvalifikavimo kursus neteko girdeti.
Tai gi as tau rasiau, apie tikinciuosius, kurie i Dieva kreipiasi ne tik istikus bedos, apie ka tu teigei... Prie ko cia be Dieviai, kiba jie tokiais tampa, kai kreipiasi i Dieva kai jiems viskas gerai, tarkim padekoti?
Tikejimas ir zinojimas taprusavyje nesusije. O galimos prielaidos ne visada tampa faktais.
Papildyta:
Jei cia man skirta, nsisauskiu, man Dievas nieko neprivalo. O jei ateis, neva ta dienele, tada ir spresiu.

Tai gi as tau rasiau, apie tikinciuosius, kurie i Dieva kreipiasi ne tik istikus bedos, apie ka tu teigei... Prie ko cia be Dieviai, kiba jie tokiais tampa, kai kreipiasi i Dieva kai jiems viskas gerai, tarkim padekoti?
Tikejimas ir zinojimas taprusavyje nesusije. O galimos prielaidos ne visada tampa faktais.
Papildyta:
Jei cia man skirta, nsisauskiu, man Dievas nieko neprivalo. O jei ateis, neva ta dienele, tada ir spresiu.
O tu dabar ne kvailai atrodai žemindama valytojas, juk tai matyti, kad žemini, nor sir neakivaizdžiai? Ždž, mokytoja, išsimokyk save pati

kuri čia iš minėtų dviejų zosių kreipiasi? jos tyčiojasi, nesiprasdamos, kad ateis diena, kai kruvinom ašarom melsis

tai aš ir nekalbu apie tikinčius avinėlius, o apie normalis žmones, kurie žino
ne tau