QUOTE(Maja Di @ 2023 05 29, 21:48)
Aš tavo pasakų apie televizorių tikrai negirdėjau.
Mano vyras dabar daro šikarną vakarienę ar tai naktipiečius ir vyno už daug pinigų įpylė ir rožių 100 už sūnų pamerkta laukė kai grįžau iš darbo. Gal tai ir yra meilė... Ir žodžių nereikia....
OMG!! Tu nemyli savo vyro....tu jo visai nemyli

Nes pasakoji apie jo meile tau. Tu nezinai kaip nupasakoti savo meilės. Savo. Mes gi kalbejom apie žmonų meile,kai tu sugebejai issitycioti is to, kokius jausmus as jauciu savo vyrui. Issityciojqi, nes nesupranti to jausmo. Nezinai kas tqi yra. Todel tik ir gali pasakoti kaip vyras isreiskia savo meile.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 29, 21:31)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73076169" data-time="1685356262"><div><p>Taip zinoma, pritariu. Amadeja, pasakyk, kad tos lietuviu kalbos gramatika visiskai niekaip su gyvenimo kokybe ar uzdirbamais pinigais nesusije

Lai anglu mokosi gerai svarbu.
ir montekrista, yra zmoniu kurie mato save ir savo gyvenima ir jiem nereikia fanatzuotis, nei kad jiem kas ka pavydi, nei savo inelekto lygi, nes tai akivaizdu is pasiekimu gyvenime

va kai neturi kuom pasidziaugti belieka isivaizdavimai
Papildyta:
kokius idomius dalykus skaitot laisvalaikiu

</p></div></blockquote><p>Tai mokos anglų, sekasi, patinka, bet mane siutas ima dėl jo klaidų LT rašyboj. </p>
Abeli, tu turejai ji mokinti rasybos, jei matei, kad jam sunku, vietoj lqkstymo pas swingerius. Bet gi tau tavo putė svarbiausia.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 29, 21:33)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73076177" data-time="1685358675"><div><p>Kokias cia nesamones nusirašei?

Papildyta:
Bitė nesugeba nupasakoti savo meilės vyrui, o kalta lieku aš
Papildyta:
Nu apie ka tu gali prasitarti?

Mašina ir ta pas tave viena ant visos šeimos.
Papildyta:
I siuvėjus ar virėjus išleisi, jei nesugebėjai ismokinti, kai laikas tam buvo. Kalta tik tu del to.</p></div></blockquote><p>Eik tu barščių virt 😃</p>
O tu eik I gatve, gal koki dieda sustabdysi, kuris tave pa.pis.
Iškrypėlė boba. Tai ji susinervina, kad vaikai suserga savaitgali, nes per juos birkų negali palapnoti apmyžtų, tai ją biesina, kad blogai mokinas, nors pati ne pirsto nepajudino, kad pamokintu.