Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Man gražiausia yra sportuojanti moteris, neišplerusi ir nesirengianti fitneso varžyboms (jos labai išsidžiovina). 

Atsakyti

nusišneki
iki bambos ten dar toli biggrin.gif

nesvarbu,man negražu. Turi (kaip minėjau, jokių turi...) p[eštukas po papu nesilaikyt :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:19)
<p>nu kaip nenutysę, dar ir kaip. </p>

tai kaip tavo manymu turi krutine didele atrodyti, stovet atsitojus, kaip su impalntais? lotuliukas.gif nebutna gi taip gyvenime, didele krutine taip ir atrodo, ne visos dideles krutis nutyse, niekas nevadina dideliu krutu nutysusiom smile.gif nutysti gali ir mazos. Nutysusi stai kaip atrodo

relaxed
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73077124" data-time="1685625804">
<div>
<p>Gal svorio priaugo ir papai C pasidare. Net papu didinimo operacijos neprireike 🤣

Nu grynos cypdavatkes. Tai matyt tokios grazios ir kudos, o vyrai nekreipia demesio... bijo todel, stengiasi, sportuoja, kad tik vyras neiseitu kur, nes liks amziams vienos.</p>
</div>
</blockquote>
<p>o tu kada pabandyk...sportuoti dėl savęs, gražiai atrodyti dėl savęs smile.gif Gal nereiks vaikams vis naujo tėčio atvedinėti? smile.gif </p>

O tu dwl saves prisitaisai dirbtine birką ir šqgini diedą per šiknaskylę?
As tikrai nepatingesiu kuria diena ir surasiu tqvo tuos pasakojimus, kaip tavo diedui tai patinka.
Atsakyti

O tu dwl saves prisitaisai dirbtine birką ir šqgini diedą per šiknaskylę?
As tikrai nepatingesiu kuria diena ir surasiu tqvo tuos pasakojimus, kaip tavo diedui tai patinka.

Prašau :) Pasiklydai savo fantazijose :) Eilinį sykį :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:27)
<p>nesvarbu,man negražu. Turi (kaip minėjau, jokių turi...) p[eštukas po papu nesilaikyt biggrin.gif</p>

pas mane ir laikosi ir gražiai stovi wub.gif tokius kaip mano mergos pas chirurgus dėliojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:26)
<p>Man gražiausia yra sportuojanti moteris, neišplerusi ir nesirengianti fitneso varžyboms (jos labai išsidžiovina). </p>

Man irgi patinka labiau tavo seseru figuros, nei tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:27)
<p>nesvarbu,man negražu. Turi (kaip minėjau, jokių turi...) p[eštukas po papu nesilaikyt biggrin.gif</p>

tu apie traukos jega ka gridejusi? kur tai krutinei detis, jei dydis DD lotuliukas.gif

jetau prisigalvoji kazkokiu absurdu visiskai biggrin.gif
nors siaip koks skirtumas tos krutines formos, svarbu ji yra ir sveika.

lietuvoj is vis tiek tu "grozio " standartu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid
<p>o tu kada pabandyk...sportuoti dėl savęs, gražiai atrodyti dėl savęs smile.gif Gal nereiks vaikams vis naujo tėčio atvedinėti? smile.gif </p>

Ka pabandyt? Buyent, sportuoju del saves kada noriu ir kiek noriu. Aisku ne sporto saleje su svarmenimis...
Sakai reiketu pagal tave gyventi, bijoti sustoreti, susenti, ieskoti vyrui suguloves nuolat, kad tik nepabegtu ir t.t. ne, aciu 😁
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73077133" data-time="1685626159"><div><p>O tu dwl saves prisitaisai dirbtine birką ir šqgini diedą per šiknaskylę?
As tikrai nepatingesiu kuria diena ir surasiu tqvo tuos pasakojimus, kaip tavo diedui tai patinka.</p></div></blockquote><p>Prašau smile.gif Pasiklydai savo fantazijose smile.gif Eilinį sykį smile.gif </p>

Surasiu, surasiu. Tu gi tu savo rastu neistrynei.

Bet kodel, kai mes aurandqm tavo tuos issigimimu aprasymus, tu apsimeti, jog ju nematai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2023 - 15:33
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:26)
<p>Man gražiausia yra sportuojanti moteris, neišplerusi ir nesirengianti fitneso varžyboms (jos labai išsidžiovina). </p>

Idek pavyzdi. Foto 40+ moters kas tau ten patinka
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 01, 16:23)
Gal svorio priaugo ir papai C pasidare. Net papu didinimo operacijos neprireike  🤣
Nu grynos cypdavatkes. Tai matyt tokios grazios ir kudos, o vyrai nekreipia demesio...  bijo todel, stengiasi, sportuoja, kad tik vyras neiseitu kur, nes liks amziams vienos.

biggrin.gif nu , nes nu kaip be vyru , o kas ims su vaikais jau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tokia pas dazna logika doh.gif
kai mano drauge pamenu atleido vyrui neistikimybe, nes nu tipo, o kam ji dar reikalinga nes jau sena nei 30 nebuvo dar, nei vaiku neturejo doh.gif
Atsakyti