Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73077139" data-time="1685626296"><div><p>Surasiu, surasiu. Tu gi tu savo rastu neistrynei.

Bet kodel, kai mes aurandqm tavo tuos issigimimu aprasymus, tu apsimeti, jog ju nematai?</p></div></blockquote><p>Sakiau-ieškok, nerasi smile.gif Ši tema vyrui tabu smile.gif </p>

As gi ne tu, as negyvenu fantaziju pasaulyje. Gerai atsimenu, kaip tada pasislykstejau, o tu parasei, kas visi alpha male tai megsta.
Dar rurejome trumpa diskusija apie tai. Ai, dar parasiau, kad tavo vyras neatitinka alpha male kriteriju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2023 - 15:41
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:35)
<p>Būtų keista, jei nestovėtų, vaikų gi neturi. </p>

ne nuo vaiku cia priklauso o nuo amziaus, elastingumas mazeja ir traukos jega vis labiau veikia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73077140" data-time="1685626381"><div><p>Idek pavyzdi. Foto 40+ moters kas tau ten patinka</p></div></blockquote><p>Rasa Vilkienė pvz smile.gif Tiesa, papai padaryti, bet ir be jų graži figūra. </p>

Tai tu parodyk naturalius 40+ papus.
Lb dirbtini.
Atsakyti

As gi ne tu, as negyvenu fantaziju pasaulyje. Gerai atsimenu, kaip tada pasislykstejau, o tu parasei, kas visi alpha male tai megsta.
Dar rurejome trumpa diskusija apie tai.

aga, o šuo prie grandinės, vaikai nuumesti, kas ten dar? :D  

Atsakyti

ne nuo vaiku cia priklauso o nuo amziaus, elastingumas mazeja ir traukos jega vis labiau veikia.

:D nepasakok, žindymas ir vaikai labai daug kam sugadina papus. Kitu atveju nebūtų tokios populiarios plastinės paauginus vaikus. 

Atsakyti

Tai tu parodyk naturalius 40+ papus.
Lb dirbtini.

nesifotkinsiu gi dėl tavęs :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 01, 16:39)
nu sakai issigalvoju apie tave kai rasau, Tai ka dabar tai turetu reiksti, ja vyrai meta, nes ji nepakankamai sportiskai atrodo??? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ji pagal savo vyra sprendzia apie kitus. Vyrai visi skirtingi, ji to nesupranta...
Atsakyti

Ji pagal savo vyra sprendzia apie kitus. Vyrai visi skirtingi, ji to nesupranta...

Tai jau įrodei sau, kad skirtingi, ketvirto nebus? :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73077154" data-time="1685626849"><div><p>As gi ne tu, as negyvenu fantaziju pasaulyje. Gerai atsimenu, kaip tada pasislykstejau, o tu parasei, kas visi alpha male tai megsta.
Dar rurejome trumpa diskusija apie tai.</p></div></blockquote><p>aga, o šuo prie grandinės, vaikai nuumesti, kas ten dar? biggrin.gif  </p>

Tai gi jau ir apie suni tavo postai buvo ikelti kai tu ji ispasolvoninai. Alio garaž....su atminčia pas tamistą kazkokios problemos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2023 - 15:44
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73077140" data-time="1685626381"><div><p>Idek pavyzdi. Foto 40+ moters kas tau ten patinka</p></div></blockquote><p>Rasa Vilkienė pvz smile.gif Tiesa, papai padaryti, bet ir be jų graži figūra. </p>

man tai ne , man ji kaip vyra satrodo su priklijuota krutine, kur dar su rubais nieko, o kur matosi vsi raumenys tai labai ne unsure.gif
Atsakyti

Tai gi jau ir apie suni tavo postai buvo ikelti kai tu ji ispasolvoninai. Also garaž....su atminčia pas tamistą kazkokios problemos? biggrin.gif

:D Tavo fantazijose? 

Jau esu sakius, gali fantazuotis ką tik nori, aš ne lerva, pasiteisinimų ir įrodinėjimų, kad to nebuvo, nebus :D 

Atsakyti

man tai ne , man ji kaip vyra satrodo su priklijuota krutine, kur dar su rubais nieko, o kur matosi vsi raumenys tai labai ne unsure.gif

Nes tau patinka išplerusios, minkštos moterys, tas nieko blogo.

Atsakyti