Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

tu visad čia, net savaitgaliais, paklodes audi. Vaikams elementariai laiko nėra net tau. prilipus tu prie kėdės gi nuolat.

AŠ savo vaikus auginau ir auginu, tai, kad tavieji daržo nelankė-joks tavo nuopelnas. Man asmeniškai dzin, kaip tu ten juos augini, gal , kaip moterys ir sako, geriau, kad tu jiems dėmesio neskiri, jie turi šansų normalūs išaugt. Nes su tokia buka boba kaip tu tik toks pats gali užaugt.

Atsakyti

dar gali parypaut, kaip žindei iki mokyklos. Gal geriau pasijusi. 

Tu toliau čia rūk, o aš ruošiuosi treniruotei. Būū, vaikus paliksiu :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 08, 18:00)
<p>tu visad čia, net savaitgaliais, paklodes audi. Vaikams elementariai laiko nėra net tau. prilipus tu prie kėdės gi nuolat.</p><p>AŠ savo vaikus auginau ir auginu, tai, kad tavieji daržo nelankė-joks tavo nuopelnas. Man asmeniškai dzin, kaip tu ten juos augini, gal , kaip moterys ir sako, geriau, kad tu jiems dėmesio neskiri, jie turi šansų normalūs išaugt. Nes su tokia buka boba kaip tu tik toks pats gali užaugt.</p>

Kiek paziurejau, tai tu savaitgaliais irgi rasai mamkose. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 08, 16:58)
tai gal nelygink Donbaso su Vilnium? Ukraina niekad nebuvo atskira viena valstybe, niekad,

Pusprote, eik gydytis.
Net nesupranti, kad savam vyrui reikia leisti myletis net tiek tau nedaeina.

Dabar pradejai nusisneket jau konkreciai...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 08, 16:51)
Kad jos abi to pasaulio nemate. Montekrista apart Turkijos vieno kurortinio miestelio nieko dorai nera macius. Ji cia giriasi, kad Japonijoje buvo, tik iki galo neparaso, kad tai buvo darbovvietes pinigais apmoketa kwlione, ji twn ne turiste buvo, o sedejo kabinete ir taise klaidas tris dienas. Kiek ji tos Japonijos mate.
Jai nereikia svetimo prievartautojo, sqvo turi sadomazochista. Normali moteris su rokiu negyventu, bet kadangi pas ją pačia biškį ku-ku šitqme reikale, tai, kaip sakoma, dangtis atitiko puodą.
Kaup ji gali dirbti sėdimą darbą su amžinai išdraskyta šiknaskyle? Turbut priprqntama prie skausmo.

tai ir sakau nesurpanut, ko ji ta prievartavima kaip neigiama dalyka pateikia, jai tai svente gi, kai ja dauzo, smaugia prievartauja..

isivaizduoji tokia iskrypele mokykloje dirbo blink.gif

fui... unsure.gif kaip taip savigarbos netureti...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 08, 16:29)
Kol rasei apie abra kadabra, tai dar  nesimate tavo kvailumo. Nu bet per paskutines savaites pasirodei koks tavo IQ yra  biggrin.gif

Voluntieriauti nebandei, padeti toms organizacijoms?

kirst medžius ar teršt upes?
imti daugiau kyšių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 08, 18:01)
<p>dar gali parypaut, kaip žindei iki mokyklos. Gal geriau pasijusi. </p><p>Tu toliau čia rūk, o aš ruošiuosi treniruotei. Būū, vaikus paliksiu biggrin.gif </p>

Niekas taves cia nesmerkia, kad tu savu neauginai, nes visi supranta, jog jie daugiau is svetimu zmoniu gavo, nei tu butum galejus jiems duoti.
Atsakyti
Lijos Achedzhakovos interviu.

https://www.youtube....h?v=kamoil6ifrI
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 08, 18:08)
kirst medžius ar teršt upes?
imti daugiau kyšių? biggrin.gif

Matau tu net nesupranti žodžio 'visuomenine veikla' prasmės.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 08, 18:06)
tai ir sakau nesurpanut, ko ji ta prievartavima kaip neigiama dalyka pateikia, jai tai svente gi, kai ja dauzo, smaugia prievartauja..

isivaizduoji tokia iskrypele mokykloje dirbo  blink.gif

fui... unsure.gif kaip taip savigarbos netureti...

Mokytoju atranka turetu buti daug griestesne.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 08, 18:06)
Pusprote, eik gydytis.
Net nesupranti, kad savam vyrui reikia leisti myletis net tiek tau nedaeina.

Dabar pradejai nusisneket jau konkreciai...

Tu eik ten i kita temą. Ten su tavimi niekas nwpolitikuoja?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 08, 16:25)
Va...niekad  negvildenta tema mamkose, man rodos, apie vyrus, dauzancius savo partneres sekso metu. Cia manau psichikos kazkokie negalavimai  hmm.gif  g.gif

Pas ką dar iš mamkų toks vyras, kaip Montekristos?

As suprantu, kai smurtas seimoje ivaridnamas,kaip smurtas ir del to imamasi kazkokiu veikmsu, nu bet kai smurtas vyksta miegamajame, tai yra labai ziauru, nes nu daugiausia tik mes patys galim smurtauti pries ssave, nieak sktias tiek itakos neturi, o kai zmogus leidziasi ir net pradeda justi malonuma is smurto, tai yra liakoma psichine liga...Gaila, kad zmones nesigydo ir tokioj atmosferoj su tokia ligota galva dar kuria seimas, augina vaikus...

zinai paglavojau gal visgi gerai, kad jos tos vaikus kazkas kitas augino... unsure.gif

na va ka ir sakiau is tikro ne is dangau sjai tos pedofilines fantazijos unsure.gif

Sexual masochism is a form of paraphilia
What is an example of paraphilia?
The most common are pedophilia (sexual focus on children), exhibitionism (exposure of genitals to strangers), voyeurism (observing private activities of unaware victims) and frotteurism (touching or rubbing against a nonconsenting person)

Montekrista eik gydytis..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 08, 17:12)
Matau tu net nesupranti žodžio 'visuomenine veikla' prasmės.

o tu nesupranti kur aš lenkiu
ne visuomenininkai turėtų viskuo rūpintis o žmonės, kurių tai tiesioginės pareigos pirmiausia

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 08, 18:15)
o tu nesupranti kur aš lenkiu
ne visuomenininkai turėtų viskuo rūpintis o žmonės, kurių tai tiesioginės pareigos pirmiausia

Tu rasei, kad mol va 'aaaaaaaš tai viskaaaaaaaaa cia rasau, kas man nepatinka....va kokia as nysusvietna!'
Ne...tu 'niekas' cia esi, tik internetinė raidė, didziautis savo 'žygiais' mamkose yra kvaila.Todel ir klausiu - kokius zygius darai gyvenime?
Atsakyti