QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 08, 17:00)
<p>tu visad čia, net savaitgaliais, paklodes audi. Vaikams elementariai laiko nėra net tau. prilipus tu prie kėdės gi nuolat.</p><p>AŠ savo vaikus auginau ir auginu, tai, kad tavieji daržo nelankė-joks tavo nuopelnas. Man asmeniškai dzin, kaip tu ten juos augini, gal , kaip moterys ir sako, geriau, kad tu jiems dėmesio neskiri, jie turi šansų normalūs išaugt. Nes su tokia buka boba kaip tu tik toks pats gali užaugt.</p>
ne savaitgalius tu cia metu metais leidi, as tik kelis esu prisijungusi buvusi ir tuo metu vaikai turejo kitu uzsiimimu, tik jau neverk tom krokodilo asarom del tu mano vaiku , nu mirk i sjuoko, mamlule, kuri kudikiu snumete kitiem, kad tik pabegti nuo ju i darba, man aiskins kaip su paaugliais vaikais bendrauti
Vaikus palikai kleiu 1m, 2m ar ne ir pabegai i darba, paskui aisku darzeli 8 val per diena, tu su tokio amziausi vaikais bendravai maziau, nei as dabar su paaugliais kad bendrauju...
tagi eik ieksok prie ko ciapire manes del kito pirkibus, ne stai ne ta sritis, kur rastum mano klaidu
O tavo vaikai sakai iskrypeliais auga?