QUOTE(uarda @ 2023 06 03, 00:33)
Raset del kazkokiu ligu prevenciju ale reikia bandyti. Tai ir paklausiau. Ne i viena uzduota klausima neatsaket. Tai kam tada siulot? 😁
"As kelis kartus nugalejau vezi ir dar gyvenu, ir tai yra TIK del to, kad as rupinausi sveikata." Radau jusu rasluavoje "TIK". Siandien, beje, raset.
Nereikia kibirais gerti. Padkaitykit NVI puslapi.
As klausiu tik. Nes gi sakau kiekvienas ta sveika mityba supranta skirtingai. Va pvz.:
"Net liesoje raudonoje mėsoje esantis hemas oksiduoja riebalus, o šie gali pažeisti storosios žarnos ląsteles ir paskatinti kenksmingų cheminių medžiagų, didinančių vėžio riziką, gamybą. Įdomu tai, kad nėra patvirtinta, kad tokį pat poveikį turi žvėrienos mėsa, pridūrė pašnekovė."
|
Supratau, tamstos fantazijos liejasi laisvai. Na fantazuokite, prie ko cia as
As atsakiau i visus klausimus, kas norejo tas suprato. Puiku, atmetu savo pasiulyma nereikia jums jokios vaiku sveikatinimo prevencijos. Butent jusu vaikam. Protaujantys, forumo nariai, manau supras mane.
Tai zinoma, bet sis TIK, nebuvo panaudotas tamstos minimam kontekste.
Ne jums man aiskinti, noresiu gersiu bidonais. Pati gi raset, kad sveikata nuo sveiko gyvenimo budo visai nepriklauso. Skaitykite i sveikata, as jums leidziu.
Tame ir esme, kad as pasitikiu savo medikais ir ju rekomendacijomis. Citatos is tamstos saltiniu, mane visai nedomina, nes as mesa valgau tik tam, kad gyvenciau, o ne tam kad be saiko ryciau.
Viskas?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 06 03, 00:33)
Na raset, kad metus nemate. vaikui tai mazesne/didesne (priklauso nuo tevu), bet trauma.
Pati raset. Kazkoki laiska vaikas rase tevui po ilgo nesimatymo...
Uarda, jau pavargot, nusisnekat, vaidenasi, kad rasiau, o jau paskui issivartet, negeda? Uarda ir gedos jausmasm, tai nesuderinami dalykai.
Jei vaikas, mano paskatintas, rase tevui laiskus, tai dar ne faktas, kad jis jo nemate visus metus. Tokios asociacijos gali kilti tik jusu galvoje.
O piesimas, laisku rasymas, tai viena is prevenciju, kai zmogus gali islieti savo mintis popieriuje. Sia minti man pasiule mano psichologas, pas kuri lankiausi. Galimai todel, mano sunus ir nejaute tevo trukumo ir nebuvo perdem jauturus, kad del to reiketu jam gerti vitaminukus
Eikit gult, uarda, ryt ka nors bjauriai isieskoto suskresite sia tema, pas jus neuzrudys.