QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 20:41)
Kita vertus, kai bus, tuomet ir spres, kas cia baisaus. Reikes ir issiskirs.
Kojinytė suplyšo, nieko tokio, išmesim.
Nuskambėjo analogiškai
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 21:21)
Jus nieko nezinote, bet dristate, kaip visada pezeti is lempos. Eilinis pacios veidmainystes pavyzdys.
Tau, kaip ir kitoms teletabėms galioja tas pats. Jūs drįstate kritikuoti tai, ko visiškai neišmanote.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 21:54)
O ligu prevencija nebandet? Gal tu ligu ir apmazetu, kas zino.
Kodel as, anot Montevertes tai mano mamos neva nedoro gyvenimo pasekme. As cia daug is tamstos kodlos ismokau
O ka, nepatiko, kai pritaikiau Montevertes isminti? Keista.
Kad nepasayciau, kad jie jau taip serga, kaip tamstos. Tfu, tfu, per kairi peti.
SVeiko gyvenimo budas, sveika mityba, nieko bendro neturi su dietomis, kurios yra trumpalaikes. Teisingai darote, kad nesilaikote dietu, bet blogai, kad nemokinate vaiku tinkamos subalansuotos mitybos igudziu.
Ką čia pezi dabar marazmatike?
Prisipezėsi ir vėl, jei tau dar maža.
Jei tu nesupranti ką tau rašau, tai perklausk!
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 02, 23:51)
tos visos modistes nelabai geros mamos, deja, buna, na kiek pazystu. Normali zmona, mama tikrai nevaiksto nuolat su kulniukais ir makijazu

yra laikas pasipuosti, yra laikas buti paprastai, zemiskai, o ir lasinukai ne vienai priauga ypac po gimdymu, ir ka dabar mest tokias per borta , nes anot ju "apsileidusi " jau?
kai miršta artimasis, tai dažnai koks jis bebūtų buvęs, patampa pačiu geriausiu ar beveik geriausiu. Tad nėra tada apie ką jau diskutuoti.
Apie jų tėvus su žmonėmis galima diskutuoti kol jie gyvi
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 06 03, 22:52)
Ir Lutukė, ir Uarda vis vartoja tą patį posakį "nors kuolu ant galvos tašyk". Kaip taip nereflektuot, ką rašai (net jei tai idiomos)? Ir kaip ne gėda po to viešai rašyt, kad esi medikė, neva...Kokia vidinė agresija - koks visiškas bejėgiškumas...
Ir aš taip rašau, kaip čia mane pamiršai, meile mano didžioji?