QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 08, 13:53)
Tas pats, kas aš tavęs paklausčiau: kaip gyveni, kai nusigeri? </p>
Tai nori paskayti, kad tau tavo vyras vienintelis gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 06 08, 14:06)
Rusai įsiveržė į kitos suverenios šalies teritoriją ir pradėjo joje karą. Taip - kalti!</p>
O tai 2014 jie jau nebuvo isiverze?
Bet taip jie kalti, kad PRADEJO. o jau, kad TESIA, kaltos abi puses.
pvz ziurek, i tavo namus isiverzia grupe banditu ir sako duok visa savo pvz auksa ir dingit is namu arba mes jus nuzudysim, tu turi pasirinkima arba gelbet vaikus ir begt is ten arba su jais kovoti.
Jie kalti, kad isiverze, kad jum grasina. Jie bus kalti del jusu zuties, jei tu pasirinksi kovoti ir tavo visa seima zus.
BET tu atskainga uz savo pasirinkima: pastatyti seima ar save i pavojinga gresminga situacija gindama savo turta arba gali palikti turta jiem ir galbeti vaikus, save ar aiskiau?
Ukraina jau 8 m nevaldo Donbaso ir Krymo teritoriju, jas galejo ramiai palikti isvesdama savo kariuomene jau seniai ir sio karo nebutu buve, nei tiek zmoniu nebutu zuve ir ten. Taip butu nuostolis, bet jis MAZESNIS , mano galva, nes kol kas nepanasu, kad jie savo sias teritorijas atsiimtu, o zmones zuva ir toliau ir dar daugiau terotoriju jie praradineja. Ar tikrai ta zeme to taip verta zmoniu gyvybiu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 08, 14:12)
Lutuke, nors tu apie tai nemažai žinai, bet gal nori gana aukšto lygio magistrantės darbo su įvairiais tyrimais apie homoepatiją? Tik šiuo atveju gyvūnams. Permesčiau į a/ž. Labai gerai skaitosi, daug labai pavyzdžių.
atsiusk, idomu. Mano homeopate irgi su gyvunais dirba, zirgais ypac, nes cia daug kas verciasi jais, ir nuolat iesko geresniu gydymo metodu.