Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nebekreipk į tas durnes dėmesio, kai burbė pradėjo tavo mamą visaip vadint (negaliu pakęst kai iš švento žmogaus, kuris kiekvienam yra mama pradedama tyčiotis), net nežinodamos kaip ji gyveno, kažkodėl pagalvojau, kodėl savo bendraminčių taip nevadina, kurios be išsigalvojimo net neslepia, kad armiją vyrų praėjo biggrin.gif. Man tai visai dzin ar ta uarda vieną ar 100 vyrų turėjo, daug blogiau parduot dušią veniui, vatnikai baisiau nei prostitutės biggrin.gif. Prostitutės šventos, lyginant su vata ir ankurtais.

A dabar jau dzin???o kad nusivalkiojusia išvadinai tai galėjai save pakęst??? Ji irgi mama.ir dabar sakai čia per ją perėjo armija vyrų?.? 3 jau armija?

Montekrista klausė ko tau taip patinka svetimus triusikus uostyti, atsakysi jai?

Atsakyti

Kokios jūs falšybos dviveidė visgi bobos  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 08, 16:19)
nerandu motyvo, kad Jav imtu ir meluotu sitaip.

Nes USA vienintele kuriai tai aktualu... Ukrainieciams tai nera jokio tikslo kai prasidejo karas
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 08, 20:47)
Nebekreipk į tas durnes dėmesio, kai burbė pradėjo tavo mamą visaip vadint (negaliu pakęst kai iš švento žmogaus, kuris kiekvienam yra mama pradedama tyčiotis), net nežinodamos kaip ji gyveno, kažkodėl pagalvojau, kodėl savo bendraminčių taip nevadina, kurios be išsigalvojimo net neslepia, kad armiją vyrų praėjo biggrin.gif . Man tai visai dzin ar ta uarda vieną ar 100 vyrų turėjo, daug blogiau parduot dušią veniui, vatnikai baisiau nei prostitutės biggrin.gif .  Prostitutės šventos, lyginant su vata ir ankurtais.

Montekristos motina šventoji? Wowzas!!!!! Cia tai naujiena...bet....šventosios ...negimdo išsigimėlių...tuo labiau nuo ruskių karininkų, ane? O gal šventosuos prostitutės gimdo?
Ar cia ruskiu kareiviai nera vienodi? Vieni geri, kiti blogi?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 08, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73079184" data-time="1686246429"><div><p>Nebekreipk į tas durnes dėmesio, kai burbė pradėjo tavo mamą visaip vadint (negaliu pakęst kai iš švento žmogaus, kuris kiekvienam yra mama pradedama tyčiotis), net nežinodamos kaip ji gyveno, kažkodėl pagalvojau, kodėl savo bendraminčių taip nevadina, kurios be išsigalvojimo net neslepia, kad armiją vyrų praėjo vartotojo įkelta nuotrauka. Man tai visai dzin ar ta uarda vieną ar 100 vyrų turėjo, daug blogiau parduot dušią veniui, vatnikai baisiau nei prostitutės vartotojo įkelta nuotrauka. Prostitutės šventos, lyginant su vata ir ankurtais.</p></div></blockquote><p>A dabar jau dzin???o kad nusivalkiojusia išvadinai tai galėjai save pakęst??? Ji irgi mama.ir dabar sakai čia per ją perėjo armija vyrų?.? 3 jau armija?</p><p>Montekrista klausė ko tau taip patinka svetimus triusikus uostyti, atsakysi jai?</p><p></p>

Bitė tūpa. Gi cia ji pradejo prostitutėmis visas vadinti, kas ruskius palaiko, o tas, kurios su ruskiu kareiviais krušasi vadina sventosiomis biggrin.gif biggrin.gif . Bitė yra debilė biggrin.gif
O kas su arabais krušasi- jos prostitutės ar ne? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 birželio 2023 - 20:19
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 08, 21:11)
Nes USA vienintele kuriai tai aktualu... Ukrainieciams tai nera jokio tikslo kai prasidejo karas

kaip tai jokio? juk dujos tebeteka per Ukraina is Rusijos i Europa ar jau nebe?
zinoma tai dare su Jav zinia, netikiu, kad patys susigalvojo.(sprogdinima)
Atsakyti

Nebekreipk į tas durnes dėmesio, kai burbė pradėjo tavo mamą visaip vadint (negaliu pakęst kai iš švento žmogaus, kuris kiekvienam yra mama pradedama tyčiotis), net nežinodamos kaip ji gyveno, kažkodėl pagalvojau, kodėl savo bendraminčių taip nevadina, kurios be išsigalvojimo net neslepia, kad armiją vyrų praėjo biggrin.gif. Man tai visai dzin ar ta uarda vieną ar 100 vyrų turėjo, daug blogiau parduot dušią veniui, vatnikai baisiau nei prostitutės biggrin.gif. Prostitutės šventos, lyginant su vata ir ankurtais.

Aaaa, man, žinok, dzin bufetavos išsigalvojimai😅tiesos  ten nėra, o ginčytis dėl nebūtų dalykų-nu nafik😅

O dėl kitko-lerva didesnė prostė ir jau esu tai sakius. 

Uarda-man dzin kiek ten ištratino ieškodama vaikams tėčių, bet kai moteris ar vyras tiek kartų tuokiasi-tai rodo, kad kažkas gali būti negerai, kažkodėl vis išsirenkamas netinkamas arba kartojamos tos pačios klaidos. Bet čia jau psichologų sritis.

Atsakyti

kaip tai jokio? juk dujos tebeteka per Ukraina is Rusijos i Europa ar jau nebe?
zinoma tai dare su Jav zinia, netikiu, kad patys susigalvojo.(sprogdinima)

Kada tu pradėsi gyventi.... 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 08, 20:47)
Nebekreipk į tas durnes dėmesio, kai burbė pradėjo tavo mamą visaip vadint (negaliu pakęst kai iš švento žmogaus, kuris kiekvienam yra mama pradedama tyčiotis), net nežinodamos kaip ji gyveno, kažkodėl pagalvojau, kodėl savo bendraminčių taip nevadina, kurios be išsigalvojimo net neslepia, kad armiją vyrų praėjo biggrin.gif . Man tai visai dzin ar ta uarda vieną ar 100 vyrų turėjo, daug blogiau parduot dušią veniui, vatnikai baisiau nei prostitutės biggrin.gif .  Prostitutės šventos, lyginant su vata ir ankurtais.

kokiam dar velniui? bedieviai jokių velnių nežino biggrin.gif
ir vėl apsišūdinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 09, 07:28)
Aaaa, man, žinok, dzin bufetavos išsigalvojimai😅tiesos  ten nėra, o ginčytis dėl nebūtų dalykų-nu nafik😅

Yra tik du galimi variantai:
1. Tiek norėjai sulysti teletabėms I subines, kad net apkalbėjai save pačią - pasakojai nebūtus dalykus apie save ir savo aplinką. Šokiravimo merodu bandei visą jų dėmesį sutelkti i save, laikas nuo laiko pametedama pikantisku ir seip bet kokiu prisigalvotų dalyku.
2. Ant tiek esi bailus žmogus, kad net negali face the truth about yourself. Norisi kazka papasakoti apie save...papasakoji....nesuprasdama, kad normalioje visuomeneje toks gyvenimo budas yra nepriimtinas ir atstumiantis. Ir paskui visomis isgalemis dievagojiesi, kad to nerasei. Tai bailio charakteristika.
Atsakyti

Kada tu pradėsi gyventi.... 
Pasakė apsimelavusi iki ausų lerva rašinėjanti čia nuo aušros  :unsure:  

Ar čia savęs paklausei? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 birželio 2023 - 09:19

Yra tik du galimi variantai:
1. Tiek norėjai sulysti teletabėms I subines, kad net apkalbėjai save pačią - pasakojai nebūtus dalykus apie save ir savo aplinką. Šokiravimo merodu bandei visą jų dėmesį sutelkti i save, laikas nuo laiko pametedama pikantisku ir seip bet kokiu prisigalvotų dalyku.
2. Ant tiek esi bailus žmogus, kad net negali face the truth about yourself. Norisi kazka papasakoti apie save...papasakoji....nesuprasdama, kad normalioje visuomeneje toks gyvenimo budas yra nepriimtinas ir atstumiantis. Ir paskui visomis isgalemis dievagojiesi, kad to nerasei. Tai bailio charakteristika.

Nu taip išeina arba sėdėjo fantazavo, dabar gėda pasidarė. Arba darė ir dabar bijo, kad išlįs kas ji ir neigia. 

Žiūrėk, kaip vartosi nuo klausimo kiek vyrų turėjo. :D 

Atsakyti

O dėl kitko-lerva didesnė prostė ir jau esu tai sakius. 

Uarda-man dzin kiek ten ištratino ieškodama vaikams tėčių, bet kai moteris ar vyras tiek kartų tuokiasi-tai rodo, kad kažkas gali būti negerai, kažkodėl vis išsirenkamas netinkamas arba kartojamos tos pačios klaidos. Bet čia jau psichologų sritis.

O jei tok dulkiniesi su keliais, tai psichologinių bėdų nėra? Čia tik jei ženyjiesi su antru ar trečiu, vadinasi problemos?  :bigsmile:​ 

Atsakyti