Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 06 24, 12:06)
dvasios? tu gi nereliginga, iš kur ta dvasia pas tavį? biggrin.gif
Papildyta:

ką tu čia veiki, turėdama daug draugų? kodėl tu dabar ne su jais? biggrin.gif

Dvasia lygu religija?
Tada visos neturim draugų, tavo logika vadovaujantis biggrin.gif . Ubantienė ypač, tikriausia tiek parašius kiek visos kartu sudėjus. Ar tu galvoji, kad draugai skirti pasikoliojimui? Draugus renkiesi pagal save, niekad pas mane nebus tokių kaip ubantienė burba ar tu. O va čia galima ir su tokiais pabendraut biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 24, 11:27)
Dvasia lygu religija?
Tada visos neturim draugų, tavo logika vadovaujantis biggrin.gif . Ubantienė ypač, tikriausia tiek parašius kiek visos kartu sudėjus. Ar tu galvoji, kad draugai skirti pasikoliojimui? Draugus renkiesi pagal save, niekad pas mane nebus tokių kaip ubantienė burba ar tu. O va čia galima ir su tokiais pabendraut biggrin.gif .

Tai ką ta tavo dvasia? Kokią ji funkciją atlieka?
Tai tu čia koliotis ateini? Neturi kur išsikrauti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 24, 11:03)
senatvinis marazmas

Klimaksinei bobai parupo senatve netiketai.
Jei tokia turtinga tai galejai leistis apziureti Titaniko nusipirkus bilieta uz 250t
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 24, 11:49)
Jei tokia turtinga tai galejai leistis apziureti Titaniko nusipirkus bilieta uz 250t

ne visi turtingi tokie buki kaip tie smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 24, 11:27)
Dvasia lygu religija?

Taip, dvasia tolygu religija. Materialistai, ateistai, agnostikai netiki dvasia.

Viena is priezasciu, kuri butu pagrindine, kad gyvenime nebutume is vienos kompan8jos - as negeriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 24, 11:49)

Taip, klimaksinė biggrin.gif ir labai tuo dziaugiuosi, nes klimaksas padarė nepakančią nusikalbejimams ir ypac nepakanti pasidariau diedams, kurie galvoja, kad jie yra protingesni uz moteris vien tik del to, kad turi birką biggrin.gif

Turtingi nesigruda i grupes, juos vezioja exclusively po viena.
€250 cia jau mums vidutiniokams su kitais 20 zmoniu, susigrudusiais ant siauru suoliuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 birželio 2023 - 12:06
Teletabių numylėti atstovai su kitais parazitais balsavo, kad pedofilai nebūtų viešinami.
Visi mūsų (likusiųjų, teletabių opozicijos) bent kažkiek gerbiami atstovai, balsavo, kad viešintų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 24, 08:18)
Baisiausia yra dvasios ubagystė.... Jokie brilikai ant pirštų ar kailiniai ant pečių ir vyras nešantis turtus iš šios ubagystės neišlaisvins.

kodel tu supriesini pinigus ir dvasia? tau pinigai trukdo dvasiniam tobulejimui? jau visko atsisakei gal?
ar cia netycia ne pavydas kalba tavo lupomis is pat ankstyvaus ryto? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 24, 13:22)
Teletabių numylėti atstovai su kitais parazitais balsavo, kad pedofilai nebūtų viešinami.
Visi mūsų (likusiųjų, teletabių opozicijos) bent kažkiek gerbiami atstovai, balsavo, kad viešintų rolleyes.gif

blink.gif rimtai? cia kai tiriama, ar kai jau nuteisiami ir pripazystami kaltais?

sakyciau neviesinti galima butu, jei savanoriskai eina gydytis ir pasidaro kokia kastracija. unsure.gif ta prasme iki tol, kol koki vaika nuskriaudzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 birželio 2023 - 12:28
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 24, 13:22)

Wowzas!!!! O ca tai jau tragedija.

Gal jie patys su pedofiliniais polinkiais? I valdzia normalūs gi nepatenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 birželio 2023 - 12:28
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 24, 13:27)
Wowzas!!!! O ca tai jau tragedija.

Gal jie patys su pedofiliniais polinkiais? I valdzia normalūs gi nepatenka.

gali buti, vienas gi jau apkaltintas, tikrai nemanau, kad jis ten isskirtinis, ypac kai su tokia protekcija is virsaus lindo i seima....

kiek gi "vienisu" seime unsure.gif netikiu , kad normaus zmogus per visa gyvenima poros negali sau susirasti, vadinasi su juo kazkas ziauriai negerai.
Papildyta:
maciau straipsni, kad Siauliuose labai truksta mediku, bet zinoma maja tokios informacijos neturi, viskas pas juos jai gerai biggrin.gif
as gi jau pries kiek metu sakiau, kad kuo toliau tuo bus blogiau, jei niekas nesikeis, o panasu i gera tikrai nesikeicia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 24, 13:51)
Taip, dvasia tolygu religija. Materialistai, ateistai,  agnostikai netiki dvasia.

Viena is priezasciu, kuri butu pagrindine, kad gyvenime nebutume is vienos kompan8jos - as negeriu  smile.gif
Papildyta:

Taip, klimaksinė  biggrin.gif  ir labai tuo dziaugiuosi, nes klimaksas padarė nepakančią nusikalbejimams ir ypac nepakanti pasidariau diedams, kurie galvoja, kad jie yra protingesni uz moteris vien  tik del to, kad turi birką  biggrin.gif

Turtingi nesigruda i grupes, juos vezioja exclusively po viena.
€250 cia jau mums vidutiniokams su kitais 20 zmoniu, susigrudusiais  ant siauru suoliuku  biggrin.gif

Dvasngumas, tai platesnė sąvoka.
Matai, aš neturiu priklausomybių, galiu gerti, galiu negerti. Puikiausiai bendrauju ir su negerenčiais. Tik ne tokiais, kai reikia bijoti, kad jie pamatę, kad aš išgeriu šampano ar vyno taurę pradės drebėti, nes ir jiems norisi, bet jie negali, todėl reikia apsimesti, kad ir aš abstinentė. o jei neapsimesi, prasidės moralai biggrin.gif . Čia panašiai kaip su veganais. Mes visavalgiai valgom viską, o jie "baisisi" tuo, nes lomkės kaip mėsytės norisi. Taip kad tuo ir skyramės, kad aš neturiu niekam priklausomybės. O tu turi, sakei gi, kad jaunystėj pylei kibirais. Savo atgėrei, o aš jauna būdama galima sakyti visai nevartojau.

Papildyta:
250t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 24, 15:42)
Matai, aš neturiu priklausomybių, galiu gerti, galiu negerti. Puikiausiai bendrauju ir su negerenčiais. Tik ne tokiais, kai reikia bijoti, kad jie pamatę, kad aš išgeriu šampano ar vyno taurę pradės drebėti, nes ir jiems norisi, bet jie negali, todėl reikia apsimesti, kad ir aš abstinentė. o jei neapsimesi, prasidės moralai biggrin.gif . Čia panašiai kaip su veganais. Mes visavalgiai valgom viską, o jie "baisisi" tuo, nes lomkės kaip mėsytės norisi. Taip kad tuo ir skyramės, kad aš neturiu niekam priklausomybės. O tu turi, sakei gi, kad jaunystėj pylei kibirais. Savo atgėrei, o aš jauna būdama galima sakyti visai nevartojau.

Papildyta:
250t biggrin.gif

Tai gi ir klausiau taves biggrin.gif - paaiskink kokio pločio yra dvasia ir is ko ji susideda.

Tau reikia itikinti save, jog zmones negeria, bet net dreba, kaip nori isgerti, kad pateisinti savo alkoholizmą?

250000? Tik debilai gali moketi tokius pinigus. As neskaitau tokiu zmoniu adekvaciais. Va I žemę pažiūrėti is toli, tai mokeciau tokius pinigus, jei lycnu tiek butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 24, 15:42)

Papildyta:
250t biggrin.gif

tai tu tada viskam turi priklausomybe ir snapsui, ir mesai iki tokio lygio, kad tau prasideda lomkes, jei siu dalyku negauni... unsure.gif
normaliam zmogui lomkiu del to nebuna. biggrin.gif
Atsakyti