QUOTE(paštininkė @ 2023 06 25, 12:23)
Tai kad nepasikeitė, matai, kas tu ten, "aiškiaregė"?
Aš savo prognozių čia nemėtau, atšok.
O čia buvo surežisuotas cirkas. Vieno, ko jie negalėjo prognozuot - žmonių reakcijos kad ir Voroneže: net Prigožinu ir jo kariais (zekais, teistais už nužudymus ir prievartavimus) žmonės džiaugėsi labiau nei Putinu ir jo armija. Didesnio pažeminimo Putinui nesugalvosi.
Aš savo prognozių čia nemėtau, atšok.
O čia buvo surežisuotas cirkas. Vieno, ko jie negalėjo prognozuot - žmonių reakcijos kad ir Voroneže: net Prigožinu ir jo kariais (zekais, teistais už nužudymus ir prievartavimus) žmonės džiaugėsi labiau nei Putinu ir jo armija. Didesnio pažeminimo Putinui nesugalvosi.
Bet zinok, kai gerai kai neseki tu ivykiu istisai, kai suzinai jau buna viskas pasibaige

px tas Putinas ir jo jausmai, jis tik vykdytojas, na ne esme. Esme, kad akivaizdu, is to ka rasai, kad zmones nepalaiko savo valdzios ir to karo. Tai nustokitant tu rusu varyti, zmonem gal viltis buvo gimum, kad pagaliau viskas baigsis, deja deja juos ir vel isdure.
Man tai baisus, ziaurus cirkas, kaip kad buvo su covidu, tiek aferu, tiek visiskai absurdisku dalyku, nezinau specialiai gal taip durnai viska daro, kad zmones, jau nebezinotu, nei kuom betiketi....