Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ir vėl tas pats dėl balsavimo. Buvo balsuota dėl didesnių išmokų vienišiems (našliams) ir daugiavaikiams tėvams. Normalesnės partijos kaip žaliųjų valstiečių, net ta vardan Lietuvos balsavo UŽ, o aišku laisviečiai bjaurastys, krikdemai pakrikėliai - prieš arba specialiai susilaikė rolleyes.gif
kokia gėda teletabiams, kap jie į veidrodį žiūri?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 27, 14:20)
Kokia prasme tose parodose ar konferencijose?
As va cia boboms aiskinu, kad reikia "duoti". Beprasmishkas uzhsiemimas irgi.

Tau, senam bezdaliui, kuris nepritampa prie pasaulio ir gryzta gyventi I gūdžios Lietuvos tolimiausią vienkiemi, nesuprasti 'bendravimo' prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 birželio 2023 - 11:43
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 28, 12:40)
Tai bitė ne tik apkūni, bet dar ir tinginė?  biggrin.gif

labiausiai gal gyvenanti kitų gyvenimais (ne savo), todėl taip ir idealizuoja viską, mato pūkuotai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 28, 12:42)
Ir vėl tas pats dėl balsavimo. Buvo balsuota dėl didesnių išmokų vienišiems (našliams) ir daugiavaikiams tėvams. Normalesnės partijos kaip žaliųjų valstiečių, net ta vardan Lietuvos balsavo UŽ, o aišku laisviečiai bjaurastys, krikdemai pakrikėliai - prieš arba specialiai susilaikė rolleyes.gif
kokia gėda teletabiams, kap jie į veidrodį žiūri?

Liesos kiaulės prie lovio ėda daug ir greitai. Jiems zmones nerupi, rupi kaip greiciau prisikišti savo skilvius zmonems skirtais pinigais.
Paziurek kaip Kaunas keiciasi. Nes uz vairo turtingas zmogus, kuriam vogti nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 28, 12:44)
labiausiai gal gyvenanti kitų gyvenimais (ne savo), todėl taip ir idealizuoja viską, mato pūkuotai biggrin.gif

Cia viska daro jos vynelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 birželio 2023 - 11:48
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 28, 12:49)
Cia viska daro jos vynelis  biggrin.gif

ir dėmesio nerodantis vyrelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 28, 13:17)
Kas čia iš teletabių kaltino Lutukę serialus žiūrint, o ne knygas skaitant? Tai va, slenkant forumu (nieko specialiai neieškant, tiesog slenkant, jei ką), visu gražumu atsivėrė teletabių draugė Maja biggrin.gif

Vakar, 17:33
: Filmai ir serialai (XXXIX T...
Paskelbė: Maja Di

Pasirodo, ji ten etatinė, metų metais serialuose mirkstanti, net miego savo laiką aukojanti ax.gif Mano pensininkė mama tiek nežiūri, nes neturi tam laiko per veiklas ax.gif

O tu neturi ką veikt ir sekioji visas po forumą? Ar galima tik šioj vienoj temoj bendraut? Ar aš čia kaltinau ubantienę serialus žiūrint? Kiekvienas leidžiam laisvalaikį kaip kam patinka, taip ir į filmus ir į koncertus nueinu ir serialus pasižiūriu ir sportuot suspėju ir su draugėm vyno taurę išgerti pavakarojant. O tik SM ištisą dieną mirksti, kitokio laisvalaikio neturi? Tarp kitko labai geras serialas, seniai tokį mačiau todėl ir pasidalinau, Sisi vadinasi. Istorinis ir ne turkų pasaka. O šiaip seniai serialų nežiūrėjau, pasek jei nori senas žinutes, pasikapstyk jei įdomesnio užsiėmimo neturi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 28, 14:07)
ir dėmesio nerodantis vyrelis biggrin.gif

Tau tai ryškiai dėmesį rodo, jei turi laiko visas nares po forumą sekioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 28, 13:27)
O tu neturi ką veikt ir sekioji visas po forumą? Ar galima tik šioj vienoj temoj bendraut? Ar aš čia kaltinau ubantienę serialus žiūrint? Kiekvienas leidžiam laisvalaikį kaip kam patinka, taip ir į filmus ir į koncertus nueinu ir serialus pasižiūriu ir sportuot suspėju ir su draugėm vyno taurę išgerti pavakarojant. O tik SM ištisą dieną mirksti, kitokio laisvalaikio neturi? Tarp kitko labai geras serialas, seniai tokį mačiau todėl ir pasidalinau, Sisi vadinasi. Istorinis ir ne turkų pasaka. O šiaip seniai serialų nežiūrėjau, pasek jei nori senas žinutes, pasikapstyk jei įdomesnio užsiėmimo neturi biggrin.gif
Papildyta:

Tau tai ryškiai dėmesį rodo, jei turi laiko visas nares po forumą sekioti biggrin.gif

kaip ir reikėjo tikėtis, nesupratai teksto biggrin.gif gal geriau knygas skaityk, naudokis paštininkės ir Montekristos pamokslais biggrin.gif
nereikia nieko sekti, nieko ieškoti specialiai, tiesiog užeini į forumą ir matosi kas kur parašė paskutinę žinutę biggrin.gif juk jei nario vardas žinomas kiap tavo pvz., tai iš tolo šviečia biggrin.gif dieve, juk tai taip elementaru
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 28, 14:32)
kaip ir reikėjo tikėtis, nesupratai teksto biggrin.gif gal geriau knygas skaityk, naudokis paštininkės ir Montekristos pamokslais biggrin.gif
nereikia nieko sekti, nieko ieškoti specialiai, tiesiog užeini į forumą ir matosi kas kur parašė paskutinę žinutę biggrin.gif juk jei nario vardas žinomas kiap tavo pvz., tai iš tolo šviečia biggrin.gif dieve, juk tai taip elementaru

Tai iš kur ištraukei, kad aš naktimis nemiegu biggrin.gif .... Vakar ar užvakar parašiau, o tu šiandien pamatei biggrin.gif . Beje, to serialo tik 5 serijos, taip kad neišeitų nemiegota naktis. Kolegė sakė, kažkur yra 2 sezonas, bet mediotekoj tik tiek kol kas yra, tiek ir per LRT rodė.
Nu bet taip, kai nėra prie ko prisikabinti, reikia ieškot stulpo. Skaitau knygas brangioji, skaitau, praeitą savaitę 6 naujas iš bibliotekos parsinešiau.
O amžiaus gal ir esu kaip tavo mama, tik savo vaikus geriau išauklėjau. Suvalgyk mėsytės retkarčiais, nors iš savo ciuciko lėkštutės, gal pozityvo daugiau matysi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 28, 17:11)
Tai iš kur ištraukei, kad aš naktimis nemiegu biggrin.gif .... Vakar ar užvakar parašiau, o tu šiandien pamatei biggrin.gif . Beje, to serialo tik 5 serijos, taip kad neišeitų nemiegota naktis. Kolegė sakė, kažkur yra 2 sezonas, bet mediotekoj tik tiek kol kas yra, tiek ir per LRT rodė.
Nu bet taip, kai nėra prie ko prisikabinti, reikia ieškot stulpo. Skaitau knygas brangioji, skaitau, praeitą savaitę 6 naujas iš bibliotekos parsinešiau.
O amžiaus gal ir esu kaip tavo mama, tik savo vaikus geriau išauklėjau. Suvalgyk mėsytės retkarčiais, nors iš savo ciuciko lėkštutės, gal pozityvo daugiau matysi.

Tai truputį pavarčiau tą temą, kai jau radau tave. Pati rašei, kad negosi naktį dėl kažkurio ten serialo biggrin.gif Eik jau, tau 70+? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 28, 18:20)
Tai truputį pavarčiau tą temą, kai jau radau tave. Pati rašei, kad negosi naktį dėl kažkurio ten serialo biggrin.gif Eik jau, tau 70+? biggrin.gif

Eik tu sau, aš galvojau tau koks 35, nors pagal protelį ant 15 neši. Pavartei dabar jau biggrin.gif . Per kovidą atradau tą temą jei ką, kai nebuvo galima išeit niekur, gal ir esu naktinėjus kada, nepamenu. Ar kas nors blogo serialus žiūrėt? Bet nemažai paskaitei biggrin.gif . Viena už miegamo durų neršia, kita po serialus biggrin.gif . Neturit ką veikt. Šniukštinėjat, mažu ką atkapstysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 28, 17:34)
Eik tu sau, aš galvojau tau koks 35, nors pagal protelį ant 15 neši. Pavartei dabar jau biggrin.gif . Per kovidą atradau tą temą jei ką, kai nebuvo galima išeit niekur,  gal ir esu naktinėjus kada, nepamenu. Ar kas nors blogo serialus žiūrėt? Bet nemažai paskaitei biggrin.gif . Viena už miegamo durų neršia, kita po serialus biggrin.gif . Neturit ką veikt. Šniukštinėjat, mažu ką atkapstysit biggrin.gif

o kas tau sakė, kad mama mane 20-ies gimdė? biggrin.gif
dėve dėve, koks nesupratingumas biggrin.gif

o ar bloga serialus žiūrėti, tai tu konsultuokis su Montekrista ir prašyk jos išrišimo, nes ji mano, kad bloga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 birželio 2023 - 16:44
Amadėja, kas jum namą statė? Mes žiūrinėjam ir užklausas išsiuntėm ABC namas, padaro viską nuo A iki Z. Paskaičiau atsiliepimus, labai geri, viskas greitai ir be trikdžių. Dabar siuntinėja visokius filmukus, kad mažiau klausimų būtų susitikus biggrin.gif . Nieko negirdėjai apie juos?
Atsakyti