Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 06 27, 11:04)
reikia tetei persiųst, patiks biggrin.gif
va kaip gerai man, kai tetei patinka stambios, tai ir vyras mano pagal tetę, neskaičiuoja mano kg, jei noriu, galiu storėt, jei nenoriu, galiu liekna būt tongue.gif

Dėl skonio ir spalvos nesiginčijama. Man tai baisi, bet ir tokioms reikia rengtis. Jau seniai ant podiumo visokios vaikšto.
Atsakyti
"Tokioms reikia rengtis"
biggrin.gif biggrin.gif

Kas is tavo kudu leškų, jei smegeninė, kaip pas vištą?
Dekok Visatai, kad tavo diedui patinka tupos alkoholikes, kitaip butum neturejus vyro 4u.gif
Papildyta:
Bet dabarties pagalvojau, kad visdelto i kruva seeing vienodo mastymo zmones. Bites vyras, kaip ir ji laisvalaiki leidzia kilnodamas stikliuka, montekrista su diedu numeta vaikus bbž kam ir laksto I sporto sales, idomucia su savo medūza kriuksi ant sopkės ir jiems gerai, as organizuoju parodas, o mano vyras pravedineja konferencijas, ne desimciai zmoniu, o simtams, va vel bus triju dienu worldwide konferencija, kurios pagrindinis bosas biggrin.gif mano vyras. Ir taip metai is metu. Moontė su vyru isvis neturi bendru salycio tasks, tik ūkį. Paštininkė....ką paštininkė turi bendro su vyrais jos gyvenime?

Visdelto kaip skiriasi zmoniu supratimas apie prasmingą gyvenimo būdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 birželio 2023 - 11:30
amen biggrin.gif
Atsakyti
Matau, supratqi, kad teisybės niekur nepaslėpsi, uz jokiu tuscios erdves ekranu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Toks jis ir žinomas jei LT spauda neperspausdino. Bet va kaip antivakseriam nesiseka, nuo skiepų visi miršta. Kai tuo tarpu normalūs žmonės nuo skiepų nemiršta biggrin.gif.
Papildyta:
O kai tu vartoji žodį teletabis, kaip tada? Taigi jum garbė būt antivakseriais biggrin.gif. Klausiausi jūsų dievuko vėgėlės kalbą. Nu jei lietuviai nubalsuos už tokį, tai tikrai Lietuvai pabaiga blink.gif

:lol:  :lol:  :lol: be komentarų, bl Lietuva neperspausdino, tai beveik ir neegzistuojantis  :lol:  :bigsmile:  :oh:​ 

Kodėl tu nusipaišiusi kažkokio antivakserio portretą mums jį kiši? Kas čia kada dievino Vėgelę?

Ką jis padarė gerai, tai pradėjo šnekėti apie žmogaus teisių pažeidimą iš teisinės pusės ir tai jau į pabaigą visų nesąmonių. Viskas,  daugiau nieko. Vėgėlės konservatorių žmogus, tai tavo chebra.

Atsakyti
Aš be žodžių, 21 amžius... blink.gif biggrin.gif
https://www.tv3.lt/n...18c1cad5fbda0fa
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 27, 12:25)
as organizuoju parodas, o mano vyras pravedineja konferencijas, ne desimciai zmoniu, o simtams,

Visdelto kaip skiriasi zmoniu supratimas apie prasmingą gyvenimo būdą.

Kokia prasme tose parodose ar konferencijose?
As va cia boboms aiskinu, kad reikia "duoti". Beprasmishkas uzhsiemimas irgi.
Atsakyti

Vartojami nuolat - taip, bet kažką suvartojus kartą, kad pasijus po keleto metų? Netikiu

Tokio preparato dar niekas niekad nevartojo, kas vadinama covid vakcina. Tai visiskai nauja technologija ir niekas nezino kokį poveikį jos gali turėti po metų, dviejų ar 10. Jis kurtas, tyrinėtas dėl vėžio gydymo. 

Atsakyti

Dėl skonio ir spalvos nesiginčijama. Man tai baisi, bet ir tokioms reikia rengtis. Jau seniai ant podiumo visokios vaikšto.
Taigi pati esi iš stambesnių, tai sau esi baisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 birželio 2023 - 13:56
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 27, 14:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73083851" data-time="1687786538"><div><p>Vartojami nuolat - taip, bet kažką suvartojus kartą, kad pasijus po keleto metų? Netikiu</p></div></blockquote><p>Tokio preparato dar niekas niekad nevartojo, kas vadinama covid vakcina. Tai visiskai nauja technologija ir niekas nezino kokį poveikį jos gali turėti po metų, dviejų ar 10. Jis kurtas, tyrinėtas dėl vėžio gydymo. </p><p></p>

Amadeja net nesupranta, kad tam krepsinininkui iskart po skiepu pasidare bloga. Ta liga galimai progresavo ~2metus. Del ko ir mirti galejo. Nu aisku ne nuo skiepo mire, bet realiai skiepas galejo issaukti miokardita (visur perspeja gi kaip apie salutini poveiki sios vakcinos). Ir sergant sia liga reikia riboti fizini aktyvuma.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 27, 14:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73084003" data-time="1687852577"> Dėl skonio ir spalvos nesiginčijama. Man tai baisi, bet ir tokioms reikia rengtis. Jau seniai ant podiumo visokios vaikšto.</blockquote> Taigi pati esi iš stambesnių, tai sau esi baisi?

Daznai pasitaiko, kad zmones nepriima save...
Atsakyti
Kas čia iš teletabių kaltino Lutukę serialus žiūrint, o ne knygas skaitant? Tai va, slenkant forumu (nieko specialiai neieškant, tiesog slenkant, jei ką), visu gražumu atsivėrė teletabių draugė Maja biggrin.gif

Vakar, 17:33
: Filmai ir serialai (XXXIX T...
Paskelbė: Maja Di

Pasirodo, ji ten etatinė, metų metais serialuose mirkstanti, net miego savo laiką aukojanti ax.gif Mano pensininkė mama tiek nežiūri, nes neturi tam laiko per veiklas ax.gif
Atsakyti
Tai bitė ne tik apkūni, bet dar ir tinginė? biggrin.gif
Atsakyti