Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 03, 21:10)
senatviniu demensiju buna ivairiu rusiu ir priezastys ivairios, bet  gyvenimo iprociai ir zalingi iprociai tikrai turi didele reiksme. Keistai zmones mano, kad visa gyvenima rukys, gers, kazka rukys, es bele ka ir tai ju smegenu nepaveiks, zinoma paveiks...

Joptvajumqt koks nesveikas noras visada buti teisiai bet kokia kainac ir tureti paskutini žodį.
Tai gi aiskiai mano ikeltame straipsnyje rasoma, kad liga genetinė, o isoriniai veiksniai - trigeris.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 07 03, 23:50)
Pas mane zoles sumustinius? 🤣🤣🤣 kazka maisai. As valgau, ir mesa, ir isgeriu (aisku lb retai). Prajuokinai

Ne, ne biggrin.gif as kazkotais netiketai sumaisiau tave su lutuke biggrin.gif biggrin.gif

Tu gyveni neteisingai. Reikia arba sveikai gyventi, arba sveikai. O dabar pyzdiecas tau bus - senatvinis marazmas ateis netikwtai, nes ir mesa valgai, ir isgeri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 liepos 2023 - 22:54
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 03, 23:45)

A, cia uarda, ne lutukė  biggrin.gif Sumaisiau. Bet matau esi prieš išgėrimą, bet už DIEDUS.

Kas be ko 😆
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 07 03, 23:54)
Kas be ko 😆

Klaupkis ant keliu ir qtgailauk, nes tavo n7odemes tave nuzudys nesulaukus penCijos ' isdurnesi.
Atsakyti
Gerai, keičiam temą, o tai tuoj čia bus pomidorų mūšis tomato.gif

kam puskvailiai slepia mūsų senus trūlus nuo NATO? biggrin.gif taigi taip nori parodyti kokia rusija blogis, tai rodykit ką ji mums pridarė per okupaciją. Rodykit, kad vis dar kovojam su korupcija, kad pilna vagių, kad šalis niekaip negali pilnai atsigauti. Juk neišmes dėl to iš NATO ar ES, kad jau priėmė. Nu debilų debilai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 03, 22:14)
yra ir nestandartiniu ir dar labai nestandartiniu

ne ne, tokių man neprastūminėk, aš senovinio tipo žmogus, nepripažįstu kvailysčių biggrin.gif
kalbu tik apie šukuosenas, pvz. labai gražūs būna metalistų plaukai ir jie patys, bet plaukai, o ne nestandartiniai organai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 07 03, 23:50)
Is kur istraukei, kad tu? Cia jau tas "pyz... del Majos alko trunka apie metus laiko. Berods, Lutuke pradejo apie alko rasyti.
Papildyta:

Aha, atsimenu kai maja cia rase, kaip ji uzsakinejo dezemis pigu vyna is Ispanijos, dar skaiciuoti nuejo kiek deziu liko, ir moonte dar aiskino, kad gydytoja jai rekomenduoja. Nuo tada ir "pyz.." maja 😁
O siaip del demenciju, tai pilna ir tokiu atveju kai ji pasireiskia pirma karta gimineje, ypac garbiame amziuje.
Mamos kaimynui demencija nuo alko issivyste, o mama jo, virs 80 m., psichiskai sveika moteris, tik turi kitu sveikatos problemu,  tevas mire pries mazdaug 10 metu irgi nk panasaus nebuvo...

Ale tikrai jau tau senatvinė demencija biggrin.gif Aš nulėkiau dėžių skaičiuot? Oi negaliu biggrin.gif ... Iš Ispanijos? Pigų vynelį? Gal tu pati siuntiesi iš ten, jei žinai pigus jis ar brangus biggrin.gif . Arba tu jau pati pergėrus ir nebeatsipaistai, arba jau čia kūryba iš idėjos biggrin.gif . Beje, labai išbrango siuntimas, jau kokie metai ar daugiau neužsisakiau, o tu kurk pasakas toliau, vėliava į rankas. O aš kada norėsiu tada išgersiu, ką norėsiu tą ir valgysiu ir nebijau jokių demensijų. Bus tai bus ta demensija, bet kiekviena psichė man nereguliuos kaip gyventi. Tu gali auklėt neauklėjus, joks tu man ne autoritetas, priešingai, padugnių niekas neklauso.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 04, 11:14)

kam puskvailiai slepia mūsų senus trūlus nuo NATO? biggrin.gif taigi taip nori parodyti kokia rusija blogis, tai rodykit ką ji mums pridarė per okupaciją. Rodykit, kad vis dar kovojam su korupcija, kad pilna vagių, kad šalis niekaip negali pilnai atsigauti. Juk neišmes dėl to iš NATO ar ES, kad jau priėmė. Nu debilų debilai biggrin.gif
Papildyta:

ne ne, tokių man neprastūminėk, aš senovinio tipo žmogus, nepripažįstu kvailysčių biggrin.gif
kalbu tik apie šukuosenas, pvz. labai gražūs būna metalistų plaukai ir jie patys, bet plaukai, o ne nestandartiniai organai biggrin.gif

O prie ko čia NATO ir korupcija? O kodėl kai svečiai atvažiuoja nepasipuošt?

Tau gražu, kitam ne, kaip kiekvienam patinka, taip jis elgiasi su savo išvaizda. Man pegražu priklijuoti papai ar ančiukų lūpos, bet jei kam patinka, tai kodėl ne- plastikos chirurgai darbo turi biggrin.gif . O aš tatuškę pasidariau ir kaifuoju biggrin.gif . Gal irgai kažkam nepatinka, bet lai nežiūri tada, svarbu man gerai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 04, 10:52)
Ale tikrai jau tau senatvinė demencija biggrin.gif Aš nulėkiau dėžių skaičiuot? Oi negaliu biggrin.gif ... Iš Ispanijos? Pigų vynelį? Gal tu pati siuntiesi iš ten, jei žinai pigus jis ar brangus biggrin.gif .  Arba tu jau pati pergėrus ir nebeatsipaistai, arba jau čia kūryba iš idėjos biggrin.gif . Beje, labai išbrango siuntimas, jau kokie metai ar daugiau neužsisakiau, o tu kurk pasakas toliau, vėliava į rankas. O aš kada norėsiu tada išgersiu, ką norėsiu tą ir valgysiu ir nebijau jokių demensijų. Bus tai bus ta demensija, bet kiekviena psichė man nereguliuos kaip gyventi. Tu gali auklėt neauklėjus, joks tu man ne autoritetas, priešingai,  padugnių niekas neklauso.
Papildyta:

O prie ko čia NATO ir korupcija? O kodėl kai svečiai atvažiuoja nepasipuošt?

Tai ne žinok, nerašei, kad tau iš ten pigiau siųstis, nesityčiojai iš Verygos draudimų, kuriuos apeini. Ne ne, tai ne tu buvai, o pelytės biggrin.gif
Nu va, pati parašei, ka dabar išbrango, o anksčiau tau apsimokėjo biggrin.gif

tai tegu puošia miestą gėlėmis ar pan., prie ko čia trūlai? kai pas tave svečiai atvažiuoja, tu slepi savo mašiną, jei ji ne naujausių metų? uždengtum kokį nors garažą kieme, jei jo sienos kiek apsilupę būtų? gal dar seną šunį paleistum į mišką bėgti, jei pasenęs ir negražus?
Papildyta:
ir šiaip juk, kitų šalių ambasadoriai juk viską pas mus matė ir žino, tai kas čia per kuriozas kažką slėpti? lygtai neįmanoma šiais laikais pasidalinti nuotraukomis, jei yra noras ir pan.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 03, 23:45)
Baikit juokinti jūs ančiykus su tais savęs pateisinimais  biggrin.gif
Tas jusu sveikuolisko gyvenimo budo kisimas visiems dagryses iki gyvo kaulo.
As esu meseede, geriu konjaka ir jokio sveikuoliu burnojimo neklausau ir neklausysiu. Nu jeibogu, kaip su isdziuvusiais nuo žolès smegenimis esat, jei galvojat, kad kazka cia irodysit, jog valgau blogai ir geriu blogai. O ir rukiau daug metu, ir papuskit man I nosį  biggrin.gif
Papildyta:

Nu rašė ji ir ką? As pyzdavoju ją kaip burbanti, o jus is tikruju burbat, kaip senos pencinykės.
Po teisybei, tai as su Maja geriau isgerciau, nei pas tave,  atvqziavus pas tave I svecius, ant suoliuko žolės sumustiniais buciau vaišinama.

A, cia uarda, ne lutukė  biggrin.gif Sumaisiau. Bet matau esi prieš išgėrimą, bet už diedus.

niekas nieko nekisa, atsipalaiduok, visi laisvi rinktis kaip nori gyventi. Tik nereik neigti faktu.

ko dabar tampai cambalos nesamones??? niekas Given ant suoliuo sumustiniais nevaisino, mes susitikom Dubline, nuejom i kavine ten pasiemem issinesimui maisto ir valgem parke, nes ten graziau ir smagiau, nei kavineje, siaip as valgiau salotas tongue.gif . O kai ji pas mane i namus atvyko buvo visai kita istorija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 03, 23:52)
Joptvajumqt koks nesveikas noras visada buti teisiai bet kokia kainac ir tureti paskutini žodį.
Tai gi aiskiai mano ikeltame straipsnyje rasoma, kad liga genetinė, o isoriniai veiksniai - trigeris.
Papildyta:

Ne, ne  biggrin.gif  as kazkotais netiketai sumaisiau tave su lutuke  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu gyveni neteisingai. Reikia arba sveikai gyventi, arba sveikai. O dabar pyzdiecas tau bus - senatvinis marazmas ateis netikwtai, nes ir mesa valgai, ir isgeri.

vel klysti, as nenoriu buti teisia, as noriu kad zmones tiesa sneketu, rasyk teisybe nei zodzio nesakysiu biggrin.gif
tu rasai apie viena demencijos forma, as tik pralpeciau apie visas demencijos formas ir tiek, nes senatviniu marazmu, ka minejo Monteverte vadinama visos.

visi renkasi kaip nori, bet nu kam paskui stebetis , o bl is kur man tai, nes viskas turi priezastis. Kazkas nori trumpo ir pasiutusio gyvenimo kaip Elvis, kazkas nori ilgai ir sveikai gyventi, del visko 100 proc negali buti uztikrintas, bet galima daryti tai kas nuo musu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 04, 10:14)

Papildyta:

zoles zaliai dar nedazo? lotuliukas.gif

Man ne tik sukuosena, bet tokio tipo vyrai kaip Tapinas nepatrauklus, todel dauguma politiku irgi nelabai, toks klasikinis ofisinis planktonas, ne.
Man graziai atrodo zinai tas filmas viking, vyrukai ten biggrin.gif
Papildyta:
geras naujas Rachleviciaus straipsnis, graziai isvardina visus svarbiausius pastaruju metu ivykius ir parodo kokia apgailetina dabartine valdzia.

Valstybė dedasi daiktus, nes jos niekam nebereikia unsure.gif

Lietuva yra stebuklų šalis. Ją valdo Vyriausybė, kurią suformavusi partija neturi nė 10 proc. rinkėjų palaikymo, tačiau ji nesislėpdama ir aukštai iškėlusi galvą žygiuoja valstybės naikinimo keliu. Tai daroma sąmoningai, kryptingai ir nuosekliai. Kaip jai tai pavyksta? Vyriausybė turi galingiausią sąjungininką – viskam visiškai abejingą visuomenę.

Jei žvelgsime plačiau, tai viskas priklauso nuo visuomenės intelektinio potencialo, moralės bei vertybių ir valdžia yra tokia, kokios nusipelnoma. Vyriausybės vadovas yra konkrečios visuomenės atstovas, atspindys bei simbolis, o labai svarbi lyderio savybė yra paprasčiausias inteligentiškumas. Dabar įvairūs apžvalgininkai bei politologai svarsto, kodėl nevyksta G. Nausėdos ir I. Šimonytės susitikimai. Ir vėl tuščiai virpinamas oras ir nepasakoma esmė. Ponios Almos Adamkienės laidotuvės. Salėje prie karsto sėdi prezidentas Valdas Adamkus, prezidentas G. Nausėda ir Diana Nausėdienė. Į salę įeina premjerė I. Šimonytė. Ji prieina prie V. Adamkaus, paspaudžia ranką, o pro G. Nausėdą ir D. Nausėdienę praeina nepasisveikinusi ir net nelinktelėjusi...

https://www.delfi.lt...a.d?id=93788399

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 liepos 2023 - 12:05
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 04, 13:03)
zoles zaliai dar nedazo? lotuliukas.gif

Man ne tik sukuosena, bet tokio tipo vyrai kaip Tapinas nepatrauklus, todel dauguma politiku irgi nelabai, toks klasikinis ofisinis planktonas, ne.
Man graziai atrodo zinai tas filmas viking, vyrukai ten  biggrin.gif

Jei žvelgsime plačiau, tai viskas priklauso nuo visuomenės intelektinio potencialo, moralės bei vertybių ir valdžia yra tokia, kokios nusipelnoma. Vyriausybės vadovas yra konkrečios visuomenės atstovas, atspindys bei simbolis, o labai svarbi lyderio savybė yra paprasčiausias inteligentiškumas. Dabar įvairūs apžvalgininkai bei politologai svarsto, kodėl nevyksta G. Nausėdos ir I. Šimonytės susitikimai. Ir vėl tuščiai virpinamas oras ir nepasakoma esmė. Ponios Almos Adamkienės laidotuvės. Salėje prie karsto sėdi prezidentas Valdas Adamkus, prezidentas G. Nausėda ir Diana Nausėdienė. Į salę įeina premjerė I. Šimonytė. Ji prieina prie V. Adamkaus, paspaudžia ranką, o pro G. Nausėdą ir D. Nausėdienę praeina nepasisveikinusi ir net nelinktelėjusi...

https://www.delfi.lt...a.d?id=93788399

va va, mes abi senovinės biggrin.gif

įleisk kiaulę į bažnyčią vadinasi... čia aš apie Šimonytę
jau ant tiek nelankstus žmogus, kad visai, tokioms tik vienutėje sėdėti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 04, 13:29)
va va, mes abi senovinės biggrin.gif

įleisk kiaulę į bažnyčią vadinasi... čia aš apie Šimonytę
jau ant tiek nelankstus žmogus, kad visai, tokioms tik vienutėje sėdėti

nu man paitnka vyrai kurie panasus i vyrus biggrin.gif

oi ta tai nezinau parodija politiko, nu bet issirinko ir ziurek keik palaikanciu cia ja unsure.gif
gera video maciau Orlauskas pagavo, kur ji apie save sako vyriska gimine unsure.gif nu visai nenustebau, manau ji arba trans, arba lesbiete, nes nu tikrai ne taip atrode pires 20 metu, ypac balsas. jei nezinotum, kad moteris manytum, kad vyras perisirenges moteriskais rubais.

Siauliuose maciau nelaime, kaip baisu, mergaite 17m iskrito per balkona, per gaisra, neturejo kur detis, pamenu tarybiniais laikais budavo tokie liukai balkonose ir kopecios, matyt viska isnaikino ES "standarai" unsure.gif va del ko nekenciu as tu butu, ypac aukstai gyvenant, koks gaisras ar kas ir lieki ikalintas. unsure.gif
Papildyta:
dar taip pamasciau kaip cia maja vis bando pateikti kaip superinai visi lietuviai gyvena, o realybeje kiek dar gyvena medinese trobose, senose, kur nei patogumu nera, kur tualetai lauke, kur kurenama senom krosnim, kurios leidzia dumus ir smalkes, kuriu kaminai nesaugus, kiek gaisru kyla, seimos lieka be namu. Tokiu nei draudimas nenori draust,nei paskolos bankai neduoda pirkt, bet keik zmoniu visgi juose gyvena...bet majom patogu to nematyti... unsure.gif
kiek butu va su tokiais balkonais apkaltais, kaip bakuzelem, kur nera nei avariniu isejimu, bet pvz labai gerai visi gyvena, nes kazkoks giminaitis gauna 3000 ant popieriaus doh.gif
tokio majos ir renka tokias simonytes... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 liepos 2023 - 13:20
Šaunuolis Andrius. Va dabar dar vieną namą galės įsigyt. Bet tikiu, kad paaukos geram tikslui. Šmeižikai jau į kelnes deda, girdėjau, kad orlauskas į Lenkiją kraustos gyvent. Gal galvoja pabėgs nuo teisingumo
Iš Andriaus fb
Ir štai trečiasis ieškinys jau teisme.

Šį kartą Janutienei, OpTV valdančiai įmonei, Skrebiui, Vasiliauskui ir Butkevičiui. Užtruko, nes prireikė ekspertų išvadų ir kitų svarbių dalykų.

Neturtinė žala pagal 15 epizodų skaičiuojama 41 000 eurų. Be abejo, reikalaujame paneigti ir ištrinti keliolika Youtube epizodų, kuriuos vertiname kaip garbės ir orumo bei dalykinės reputacijos pažeidimą.

Artūro Orlausko byloje jau paskirti teismo posėdžiai. Ten neturtinė žala skaičiuojama daugiau kaip 100 000 eurų.

Remigijaus Žemaitaičio byloje laukiama apygardos teismo sprendimo į jo skundą, kad čia jis yra persekiojamas su SLAPP ieškiniais. Neturtinė žala yra 20 000 eurų, bet matant, kaip jis aktyviai toliau kalba apie mano priklausomybę nuo narkotikų ir kažkokius pirkinius painiodamas "Laisvės TV" su "Petys už laisvę", tai panašu, kad suma gali būti dar ir didesnė.

Tai trys didžiausi ieškiniai jau teismuose, bet tai dar ne viskas. Atsakyti už šmeižtą gali tekti ir smulkesniems.[COLOR=blue]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 04 liepos 2023 - 18:16
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 04, 19:13)
Šaunuolis Andrius. Va dabar dar vieną namą galės įsigyt. Bet tikiu, kad paaukos geram tikslui. Šmeižikai jau į kelnes deda, girdėjau, kad orlauskas į Lenkiją kraustos gyvent. Gal galvoja pabėgs nuo teisingumo
Iš Andriaus fb
Ir štai trečiasis ieškinys jau teisme.

Šį kartą Janutienei, OpTV valdančiai įmonei, Skrebiui, Vasiliauskui ir Butkevičiui. Užtruko, nes prireikė ekspertų išvadų ir kitų svarbių dalykų.

Neturtinė žala pagal 15 epizodų skaičiuojama 41 000 eurų. Be abejo, reikalaujame paneigti ir ištrinti keliolika Youtube epizodų, kuriuos vertiname kaip garbės ir orumo bei dalykinės reputacijos pažeidimą. 

Artūro Orlausko byloje jau paskirti teismo posėdžiai. Ten neturtinė žala skaičiuojama daugiau kaip 100 000 eurų.

Remigijaus Žemaitaičio byloje laukiama apygardos teismo sprendimo į jo skundą, kad čia jis yra persekiojamas su SLAPP ieškiniais. Neturtinė žala yra 20 000 eurų, bet matant, kaip jis aktyviai toliau kalba apie mano priklausomybę nuo narkotikų ir kažkokius pirkinius painiodamas "Laisvės TV" su "Petys už laisvę", tai panašu, kad suma gali būti dar ir didesnė.

Tai trys didžiausi ieškiniai jau teismuose, bet tai dar ne viskas. Atsakyti už šmeižtą gali tekti ir smulkesniems.[COLOR=blue]

koki nama uz tokias sumas, balbieriskiu kaime? tu visai kainose savo salyje neisgaudai? lotuliukas.gif
uz smeizima tokios sumos ar ne, o uz mergaites iszaginima, sudauzyma, zandikaulio sutrupinima, kiek 15 tukstanciu, pzd teisingumas unsure.gif ?

taip ir prasigyvena aferistai unsure.gif
Atsakyti