QUOTE(uarda @ 2023 07 03, 23:50)
Is kur istraukei, kad tu? Cia jau tas "pyz... del Majos alko trunka apie metus laiko. Berods, Lutuke pradejo apie alko rasyti.
Papildyta:
Aha, atsimenu kai maja cia rase, kaip ji uzsakinejo dezemis pigu vyna is Ispanijos, dar skaiciuoti nuejo kiek deziu liko, ir moonte dar aiskino, kad gydytoja jai rekomenduoja. Nuo tada ir "pyz.." maja 😁
O siaip del demenciju, tai pilna ir tokiu atveju kai ji pasireiskia pirma karta gimineje, ypac garbiame amziuje.
Mamos kaimynui demencija nuo alko issivyste, o mama jo, virs 80 m., psichiskai sveika moteris, tik turi kitu sveikatos problemu, tevas mire pries mazdaug 10 metu irgi nk panasaus nebuvo...
Ale tikrai jau tau senatvinė demencija

Aš nulėkiau dėžių skaičiuot? Oi negaliu

... Iš Ispanijos? Pigų vynelį? Gal tu pati siuntiesi iš ten, jei žinai pigus jis ar brangus

. Arba tu jau pati pergėrus ir nebeatsipaistai, arba jau čia kūryba iš idėjos

. Beje, labai išbrango siuntimas, jau kokie metai ar daugiau neužsisakiau, o tu kurk pasakas toliau, vėliava į rankas. O aš kada norėsiu tada išgersiu, ką norėsiu tą ir valgysiu ir nebijau jokių demensijų. Bus tai bus ta demensija, bet kiekviena psichė man nereguliuos kaip gyventi. Tu gali auklėt neauklėjus, joks tu man ne autoritetas, priešingai, padugnių niekas neklauso.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 04, 11:14)
Gerai, keičiam temą, o tai tuoj čia bus pomidorų mūšis
kam puskvailiai slepia mūsų senus trūlus nuo NATO?

taigi taip nori parodyti kokia rusija blogis, tai rodykit ką ji mums pridarė per okupaciją. Rodykit, kad vis dar kovojam su korupcija, kad pilna vagių, kad šalis niekaip negali pilnai atsigauti. Juk neišmes dėl to iš NATO ar ES, kad jau priėmė. Nu debilų debilai
Papildyta:
ne ne, tokių man neprastūminėk, aš senovinio tipo žmogus, nepripažįstu kvailysčių
kalbu tik apie šukuosenas, pvz. labai gražūs būna metalistų plaukai ir jie patys, bet plaukai, o ne nestandartiniai organai
O prie ko čia NATO ir korupcija? O kodėl kai svečiai atvažiuoja nepasipuošt?
Tau gražu, kitam ne, kaip kiekvienam patinka, taip jis elgiasi su savo išvaizda. Man pegražu priklijuoti papai ar ančiukų lūpos, bet jei kam patinka, tai kodėl ne- plastikos chirurgai darbo turi

. O aš tatuškę pasidariau ir kaifuoju

. Gal irgai kažkam nepatinka, bet lai nežiūri tada, svarbu man gerai.