Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 04, 19:51)
koki nama uz tokias sumas, balbieriskiu kaime?  tu visai kainose savo salyje neisgaudai? lotuliukas.gif
uz smeizima tokios sumos ar ne, o uz mergaites iszaginima, sudauzyma, zandikaulio sutrupinima, kiek 15 tukstanciu, pzd teisingumas unsure.gif ?

taip ir prasigyvena aferistai unsure.gif

nu
baisiau tik filmuose bebūna
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 04, 19:13)
Bet tikiu, kad paaukos geram tikslui.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 04, 10:52)
Ale tikrai jau tau senatvinė demencija biggrin.gif Aš nulėkiau dėžių skaičiuot? Oi negaliu biggrin.gif ... Iš Ispanijos? Pigų vynelį? Gal tu pati siuntiesi iš ten, jei žinai pigus jis ar brangus biggrin.gif .  Arba tu jau pati pergėrus ir nebeatsipaistai, arba jau čia kūryba iš idėjos biggrin.gif . Beje, labai išbrango siuntimas, jau kokie metai ar daugiau neužsisakiau, o tu kurk pasakas toliau, vėliava į rankas. O aš kada norėsiu tada išgersiu, ką norėsiu tą ir valgysiu ir nebijau jokių demensijų. Bus tai bus ta demensija, bet kiekviena psichė man nereguliuos kaip gyventi. Tu gali auklėt neauklėjus, joks tu man ne autoritetas, priešingai,  padugnių niekas neklauso.

😆😆😆 tu bent supranti ka tai reiskia-senatvine demencija? Tavo amziui labiau budinga patologija.
Nesvarbu ar ispanijos ar portugalijos. Man neaktualu tai neisidemejau. Bet is tu dvieju saliu. Taip, cia isdidziai parasei kiek ten bonkiu kokio alko turi smile.gif. Aisku pigu. Ne 50-100eu gi pirkai. Na piena pigiausia perki (pati rasei), o vyna brangu? Nejaugi tau Su atmintim problemos?
Tai ir gerk toliau. Tu laisva. Ar kas tau draudzia? Is kur tu trauki, kad tau kazkas reguliuoja kaip gyventi? Nori pasakyti, kad skaitant straipsnius delfi, lrytas ir pan. jie tau regulioja gyvenima? Tu lb kreipi demesi i SM rasliavas, pritaikai sau, kodel? Baik su tais auklejimais, tu ne vaikas. Del manes gali rasyti ka nori, perskaitau ir tiek, ka noriu ta ir komentuoju, bet tave aukleti net nesiruosiu. Keista tavo fantazija ir tiek. Gal cia rasydama, tu ir nori kazka aukleti, reguliuoti, bet nereiskia, kad ir kiti taip elgiasi 🙄

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 04, 14:19)

kiek butu va su tokiais balkonais apkaltais, kaip bakuzelem, kur nera nei avariniu isejimu, bet pvz labai gerai visi gyvena, nes kazkoks giminaitis gauna 3000 ant popieriaus doh.gif
tokio majos ir renka tokias simonytes... unsure.gif

Rimtai ~1700eu "i rankas" majai vaidenasi, kad lb daug uzdirba?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 04, 10:52)
Aš nulėkiau dėžių skaičiuot? Oi negaliu biggrin.gif ... Iš Ispanijos?

Nu kaip taip pamirst ka rasai?
Tavo citata sausio men.:
"Tyčia nuėjau suskaičiavau savo atsargas-3 buteliai raudono, 5 balto, 2 buteliai šampano, 1 portveino, Rigos balzamo 2 buteliai ir kažkokių stiprių cieli 4, iš jų du pradaryti biggrin.gif . Paskutinį užsakymą lapkričio mėnesš dariau, atsargų dar turiu, bet už kokių 2 mėnesių vėl užsisakysiu biggrin.gif ."
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 07 04, 21:37)
Tavo citata sausio men.:
"Tyčia nuėjau suskaičiavau savo atsargas-3 buteliai raudono, 5 balto, 2 buteliai šampano, 1 portveino, Rigos balzamo 2 buteliai ir kažkokių stiprių cieli 4, iš jų du pradaryti biggrin.gif . Paskutinį užsakymą lapkričio mėnesš dariau, atsargų dar turiu, bet už kokių 2 mėnesių vėl užsisakysiu biggrin.gif ."

Teletabių standartas - viską neigia ką yra rašę. Nieko naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 07 04, 21:37)
Tavo citata sausio men.:

Pas mane visko pradaryta ir vynu ir likeriu ir dzino su toniku maisyti ir dar isgeriu alaus. Geriu bambalius, taip pigiau, ne del to kad pinigu truksta.
Saksyim Norfoje bambaliai Norfos zenklu tai geras gamyklos "Volfas Engelman" alus tik nubrandintas. Tu buteliu i savaite bent po 2-3 priduodu. Ka cia Maja su manimi susilygins.

Kodel toks nesveikas susidomejimas kiak kas geria? Jei nera priklausomybes ar blogos savijautos tai galima gerti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 04, 21:46)
Pas mane visko pradaryta ir vynu ir likeriu  ir dzino su toniku maisyti ir dar isgeriu alaus. Geriu bambalius, taip pigiau, ne del to kad pinigu truksta.
Saksyim Norfoje bambaliai Norfos zenklu tai geras gamyklos "Volfas Engelman" alus tik nubrandintas. Tu buteliu i savaite bent po 2-3 priduodu. Ka cia Maja su manimi susilygins.

Kodel toks nesveikas susidomejimas kiak kas geria? Jei nera priklausomybes ar blogos savijautos tai galima gerti

Visiskai neidomu kas ka ir kiek geria. Man tai nesveikai atrodo, savo bonkiu skaiciavimas ("tycia nuejau", kaip maja rase) ir afisavimas, cia SM 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 04 liepos 2023 - 21:03
QUOTE(uarda @ 2023 07 04, 22:00)
Visiskai neidomu kas ka ir kiek geria. Man tai nesveikai atrodo, savo bonkiu skaiciavimas ("tycia nuejau", kaip maja rase) ir  afisavimas, cia SM 🤣

Na gal koks vynelis uz kelis eurus ar bambalis uz 1.40 eur nekelia cia pavydo?

Dabar alkoholis tikrai nebrangus ir gali beveik kikvienas nusipirkti.

SSSR laikais degtines bonka kainavo 5 rubliai o vidutine alga buvo 130 rubliu -- 26 bonkes

Dabar vidutine alga gal 1100 eur o degtines bonke 9 eurai - 120 bonkiu.

Matot kokie esame turtingi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 04, 22:35)

SSSR laikais degtines bonka kainavo 5 rubliai o vidutine alga buvo 130 rubliu  -- 26 bonkes

Dabar vidutine alga  gal 1100 eur o degtines bonke 9 eurai - 120 bonkiu.

Lb geras santykis buvo. Gal maziau alkoholiku tuomet buvo 😁
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 04, 12:34)
niekas nieko nekisa, atsipalaiduok, visi laisvi rinktis kaip nori gyventi. Tik nereik neigti faktu.

ko dabar tampai cambalos nesamones??? niekas Given ant suoliuo sumustiniais nevaisino, mes susitikom Dubline, nuejom i kavine ten pasiemem issinesimui maisto ir valgem  parke, nes ten graziau ir smagiau, nei kavineje, siaip as valgiau salotas  tongue.gif . O kai ji pas mane i namus atvyko buvo visai kita istorija  mirksiukas.gif
Papildyta:

vel klysti, as nenoriu buti teisia, as noriu kad zmones tiesa sneketu, rasyk teisybe nei zodzio nesakysiu  biggrin.gif
tu rasai apie viena demencijos forma, as tik pralpeciau apie visas demencijos formas ir tiek, nes senatviniu marazmu, ka minejo Monteverte vadinama visos.

visi renkasi kaip nori, bet nu kam paskui stebetis , o bl is kur man tai, nes viskas turi priezastis. Kazkas nori trumpo ir pasiutusio gyvenimo kaip Elvis, kazkas nori ilgai ir sveikai gyventi, del visko 100 proc negali buti uztikrintas, bet galima daryti tai kas nuo musu priklauso.

As tau jau ne pirmą kartą rašau, kad tavo ligotas noras buti teisiausiai ir tureti paskutini zodį yra nesveikas.
Atsakyti
quote=uarda,2023 07 04, 22:37]
Tavo citata sausio men.:
[/quote]
Tai kur čia dėžės? Į vieną tilptų. Durnele, norėjau pasakyti, kad pas normalius žmones (ne alkoholikus kaip tu ar su tavim gyvenantys) gali stovėti nejudinami tie buteliai.
Bet ot neturėjimas kas veikt, knistis po senas žinutes biggrin.gif Tikrai skaudulys tau kažkoks asmeninis dėl alkoholio. Aš tai ir pamiršau kada pirkau, o ji prisimena biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 04, 22:46)
Pas mane visko pradaryta ir vynu ir likeriu  ir dzino su toniku maisyti ir dar isgeriu alaus. Geriu bambalius, taip pigiau, ne del to kad pinigu truksta.

Būtent, tas kas antroj žinutėj aiškinimas kokia aš alkoholikė. Matyt skaudulys kažkoks yra, gal kas iš artimųjų alkoholikai ar pati su priklausomybėm.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 04, 23:35)

SSSR laikais degtines bonka kainavo 5 rubliai o vidutine alga buvo 130 rubliu  -- 26 bonkes

Dabar vidutine alga  gal 1100 eur o degtines bonke 9 eurai - 120 bonkiu.

biggrin.gif 4u.gif O geriama daug mažiau. Bent jau darbe niekur nebepamatysi išgėrusių. Taip kad veryga gali ir brangint ir uždraust (ką norėt iš (buvusio) alkoholiko, tik kova su vėjo malųnais), kas norėjo tas gers. Pažiūrėk bomžai, ištisai girti, užtenka jiems ant rašalo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 05, 08:08)
Matyt skaudulys kažkoks yra, gal kas iš artimųjų alkoholikai ar pati su priklausomybėm.

Tai pagal tave išeina, kad pas tave aplinkoje viskas juoda ir nepozytivu, nes tau vis tokios žinutės užkliūna ir neleidi rašyti neigamos info biggrin.gif
Atsakyti