quote=uarda,2023 07 04, 22:37]
Nu kaip taip pamirst ka rasai?
Tavo citata sausio men.:
"Tyčia nuėjau suskaičiavau savo atsargas-3 buteliai raudono, 5 balto, 2 buteliai šampano, 1 portveino, Rigos balzamo 2 buteliai ir kažkokių stiprių cieli 4, iš jų du pradaryti biggrin.gif . Paskutinį užsakymą lapkričio mėnesš dariau, atsargų dar turiu, bet už kokių 2 mėnesių vėl užsisakysiu biggrin.gif ."
[/quote]
Tai kur čia dėžės? Į vieną tilptų. Durnele, norėjau pasakyti, kad pas normalius žmones (ne alkoholikus kaip tu ar su tavim gyvenantys) gali stovėti nejudinami tie buteliai.
Bet ot neturėjimas kas veikt, knistis po senas žinutes

Tikrai skaudulys tau kažkoks asmeninis dėl alkoholio. Aš tai ir pamiršau kada pirkau, o ji prisimena
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 04, 22:46)
Pas mane visko pradaryta ir vynu ir likeriu ir dzino su toniku maisyti ir dar isgeriu alaus. Geriu bambalius, taip pigiau, ne del to kad pinigu truksta.
Saksyim Norfoje bambaliai Norfos zenklu tai geras gamyklos "Volfas Engelman" alus tik nubrandintas. Tu buteliu i savaite bent po 2-3 priduodu. Ka cia Maja su manimi susilygins.
Kodel toks nesveikas susidomejimas kiak kas geria? Jei nera priklausomybes ar blogos savijautos tai galima gerti
Būtent, tas kas antroj žinutėj aiškinimas kokia aš alkoholikė. Matyt skaudulys kažkoks yra, gal kas iš artimųjų alkoholikai ar pati su priklausomybėm.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 04, 23:35)
Na gal koks vynelis uz kelis eurus ar bambalis uz 1.40 eur nekelia cia pavydo?
Dabar alkoholis tikrai nebrangus ir gali beveik kikvienas nusipirkti.
SSSR laikais degtines bonka kainavo 5 rubliai o vidutine alga buvo 130 rubliu -- 26 bonkes
Dabar vidutine alga gal 1100 eur o degtines bonke 9 eurai - 120 bonkiu.
Matot kokie esame turtingi

O geriama daug mažiau. Bent jau darbe niekur nebepamatysi išgėrusių. Taip kad veryga gali ir brangint ir uždraust (ką norėt iš (buvusio) alkoholiko, tik kova su vėjo malųnais), kas norėjo tas gers. Pažiūrėk bomžai, ištisai girti, užtenka jiems ant rašalo.