QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 09, 21:57)
As pries metus bandziau paaishkinti, kad su virusu juos ishdure, tai mane pradejo keikti, kad ash esu ishsigimelis kuriam nebrangios zhmoniu gyvybes, kad dabar toks baisus virusas. mirshta kaip muses visi...
Cia buvo geguzhe jau pas mus buvo pamirshe gestapininkus prie parduotuviu.
Zhmones yra durni ir niekingi... Visur.
Manot raganas degino kazhkokie tamsesni? Ne jiems religiniai mokslininkai paaishkino, kad raganos seja mirti ir eretikai...
Viduramzhiai nepraejo jie vis dar tesiasi. Liaudis tiki mokslu tik mokslininkai kiek kitaip aprengti
Žinai, man tai iš vio atrodo, kad anksčiau daug protingesni žmonės buvo, daug stipresni. O dabar smegenys paveikti visokiomis radiacijomis, magnetinėmis bangomis, cheminiu maistu ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 10, 08:56)
Atostogavai?

Emigrantės bėdavojasi kaip mums (o ne joms) blogai

. Lyg tas blogumas įtakotų jų gerą gyvenimą

. Man tai patinka marsiečiai, klykia kaip neskaidriai naudojami Ukrainai renkami pinigai, mol Šurajevas butą nusipirko, kažkur alga 5k ir pan, nesuprantu kodėl jiem skauda, jų gi ten nė vieno euro nėra, tiem kas aukoja, neskauda. Aukoji tam kuo pasitiki. O kas neturi ką veikt ir ką aukot, lai bėdavojasi. Jei jiem nuo to lengviau pasidaro.
Tai nesibėdavok, kad kažkoks meidkas, kuris ne tavo ima tūkstantinius kyšius, kad kažkoks teisėjas, kuris ne tave teisia ima kyšius. Ne ne, tu pas jį nepapulsi niekada. O jei papulsi, tada bėdavosies, tik tiek, kvaila musele, kad tada jau bus vėlu...
Papildyta:
Žinios teletabėms: Liepkalnyje galimai buvo sudeginta Ukrainos vėliava
tai visgi sudeginta ar ne?