QUOTE(Monteverte @ 2023 07 06, 21:58)
Dievai, koks Baumilas prastas, nieko neišdainuoja gyvai
jis ir siaip bukas, kazkada pabendravau FB, nu tai jomajo teletabis, nu tikriausiai jis nebent jo acc kazas kitas tvaro ir uz ji bendrauja
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 06, 21:26)
na nežinau, man patinka tas laukiniškumas, jų laisvumas, pvz. ženklas ant bajerio yra, kad šunims negalima, bet realiai galima, niekas nieko nesako

kainos normalesnės nei pas mus, požiūris į klientą daug geresnis, niekas nuomai kalnuose nesiūlo tokių prastų užkaborių kaip pas mus pajūry. Jei imi kambarį antrame aukšte, o virtuvė tik viena ten, tai jau kitų žmonių neima į tą aukštą. Kvadratūra normali, o ne kaip pas mus aukštais guldo

O per čigonynus nėra ko važinėti ir tiek. Gal turint vaikų blogiau, nežinau.
Tai va. Specialiai taip ir darė tas geltonsnapis
ta va sakau kai tik atvaziuoji vienaip, kai reikia gyventi, eiti pas medikus , vaikscioti po miestus, isgyventi is vietinio atlyginimo ir t.t. kitaip. Bet as ir sakiau draugei, kad pas mus dar blogiau Lietuvoje

Pas juos bent silciau, na ir gamta superine, kalnai ir t.t. ji vasarom vaizuoja, bet vaikai cia mokosi, tai paskui grista rudeni.
Lietuva siaip irgi labai super atrodo, kai tik atostogu gristi, bent seniau dabar su sukilusiom kainom nebezinau
Papildyta:
lenkai pazystami irgi sukndziasi, kad viskas brangu grizus i Lenkija, tai sakau o ka lietuviam sakyti? Algos Lenkijoje gi kaip Lietuvoje panasios, o kai nors tai dar mazesnes nors....
Papildyta:
pastininke man primine pradine mokykla ar darzeli net, kaip pamenu budavo tokiu mergaiciu, kurios aiskindavo, as su ja nedraugauju ir tu nedraugauk
nu man tikrai negaila lai eina kas tik nori kur nori, nu bet tas aiskinimas ju nu toks apgailetinas, ateina vis moonte, pastininke, kazka bando organizuoti, nu bl neisiena niekaip....
nu neik tu cia pastininke, jei nenori ar tave kas varu vercia? sedi smagiai sau Nidoje sedek ir skaityk cia ptyliukais
liudna, kai zmones nesugeba diskutuoti, butent diskutuoti, kai nuomones nesutampa, o ne rietis ar tik laukti, kad kas i takta palinguotu.
Beja, pastininkes ir kitos nu isidemekit sia jus data pagaliau siandienos ir kad Lietuvai ne 30m!!!!!.